kafam çok dolu karışık yardım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm kızlar daha öncede bahsetmiştim eşimle kavgamızdan şimdi özür dilemesine rağmen bitürlü toparlayamıyorum özür dilesede affedemiyorum ailesi için yaptıklarını ...
şimdi herşey batmaya başladı iyice .hergün gidiyoruz kızımdan dolayı ailesine hergün birbirlerin öpmeler sarıkmalar iyice tuhaf gelmeye ve beni rahatsız etmeye başladı beni atıp onları tutması çok ağrıma gidiyor

Eşim,kardeşimle konuşma tarzma karışsa yada kardeşimle arama girmeye çalışsa ben de kardeş ilişkimizin onu ilgilendirmediğini söylerdim.
Siz üzerinize vazife olmayan konuya girerek hata yapmışsınız, o da hatanın büyüğünü yaparak size el kaldırmaya yeltenmiş.
Özür dilemiş, pişman ve samimi ise zaman tanıyın biraz geçer.
Siz de bundan sonra sizi ilgilendirmeyen konulara karışmayın olan size olur.

nasııl ilgilendirmez ben eşi değil miyim kardeşi adam yerine koyup bi gün arayıp sormaz bana karşı onları savunurken beni ezmesi hoş bi durum mu sizce ister istemez batıyor ozman

Canım eski konunu da okudum ama eşinin sana ne yaptığını anlayamadım. Kardeşiyle konuşma tarzını uyarmışsın o da sana tepki vermiş bu mu sorun?
sadece bu değil canım benim sürekli ailem ailem modunda bişey dedirtmiyor onlar bana bişey yaptığında ağlattığında savunmuyor ama ben en ufak bişey dediğimde tekme tokat dalacak neredeyse

Normalde ailem ailem diyen kadın olur. En nefret ettiğim şey ailem diye çıkan kavgalar. Eşinize güzel dille anlatın. Artık o evden ayrıldığını kabullesin. Artık biz bir aile olduk. Ailen benim bunu algılamıyor ve alışamıyorsun heralde. Ben seni ailem için çiğnemem ve sana laf dahi ettirmezken sen laf dahi ettirmiyorsunuz.ben senle fikrimi düşüncemi paylaşamıyacakmıyım..yalanmı söyliyim sana açık sözlü olmak suçmu. Ben senin iyiliğini düşünüyorum. İyi ol mutlu ol diye uğraşıyorum.yoksa banane senin ailenden de. Bence senin ailen, benim ailem kavgası olmamalı diye güzelce oturup konuşun sorunlarınızı. Kavga esnasınında konuşulccak şeyler değil bunlar. Ben sıkıntım olduğunda içimde büyümektensen, kavga bittikten sonra ya bir gün ya bir kaç gün sonra sakin kafayla konuşmakla çözüme ulaştırmaya çalışıyorum. Kavga esnasınfa mantıklı bir konuşma olmuyor. Ona onu sevdiğinizi ve eşi olduğunuzu. Sizin iyiliğinizi ve mutluluğunuzdan başka birşey istemediğinizi. mutlu olmasından başka bir beklentinizin olmadığını anlatın.sorunlarınızı içinize atmayın. En güzeli gece yatağa girdiğinizde konuşmak.sakin kafayla.

eşim kardeşimle konuşma üslubuma laf yapsa bende dalarım tekme tokat. size ne.? siz 5 senelik eşiyseniz eminim ki kardeşinin mazisi sizden fazladır. ne yapsın istiyorsunuz artık siz varsınız diye kardeşini daha mı az sevsin.. ne kadar saçma bir kıskançlık...

affedemiyorsanız ayrılın, ayrılamıyorsanız huzursuzluk yaratmayın. bu şekilde sadece evliliğinizi yıpratırsınız.
ha bi de ilerde oğlunuz olur da evlenirse bidaha görüşmeyin, kardeşleriyle de görüştürmeyin ki gelin hanımla arası bozulmasın.

sadece bu değil canım benim sürekli ailem ailem modunda bişey dedirtmiyor onlar bana bişey yaptığında ağlattığında savunmuyor ama ben en ufak bişey dediğimde tekme tokat dalacak neredeyse

neyi nasıl söylüyorsun orası önemli. burda bize anlattığın gibi mi anlatıyorsun yoksa senin anan şöyle kardeşin böyle bıdıbıdısı mı yapıyorsun da adam savunmaya geçiyor?

ne kadar yanlış anlıyorsunuz söylediklerimi ben o dengeyi tutturamadığı için çok kızgınım evet affedemiyorum ama kızıma kıyamıyorum

neyi nasıl söylüyorsun orası önemli. burda bize anlattığın gibi mi anlatıyorsun yoksa senin anan şöyle kardeşin böyle bıdıbıdısı mı yapıyorsun da adam savunmaya geçiyor?
tabiki sürekli bıdı bıdı yapmıyorum ama bozulduğumu anladığı halde bile bile yapıyor gibi geliyor

Normalde ailem ailem diyen kadın olur. En nefret ettiğim şey ailem diye çıkan kavgalar. Eşinize güzel dille anlatın. Artık o evden ayrıldığını kabullesin. Artık biz bir aile olduk. Ailen benim bunu algılamıyor ve alışamıyorsun heralde. Ben seni ailem için çiğnemem ve sana laf dahi ettirmezken sen laf dahi ettirmiyorsunuz.ben senle fikrimi düşüncemi paylaşamıyacakmıyım..yalanmı söyliyim sana açık sözlü olmak suçmu. Ben senin iyiliğini düşünüyorum. İyi ol mutlu ol diye uğraşıyorum.yoksa banane senin ailenden de. Bence senin ailen, benim ailem kavgası olmamalı diye güzelce oturup konuşun sorunlarınızı. Kavga esnasınında konuşulccak şeyler değil bunlar. Ben sıkıntım olduğunda içimde büyümektensen, kavga bittikten sonra ya bir gün ya bir kaç gün sonra sakin kafayla konuşmakla çözüme ulaştırmaya çalışıyorum. Kavga esnasınfa mantıklı bir konuşma olmuyor. Ona onu sevdiğinizi ve eşi olduğunuzu. Sizin iyiliğinizi ve mutluluğunuzdan başka birşey istemediğinizi. mutlu olmasından başka bir beklentinizin olmadığını anlatın.sorunlarınızı içinize atmayın. En güzeli gece yatağa girdiğinizde konuşmak.sakin kafayla.
konuştum daha önce güzel sakince anladı tamam dedi ama sonra yine aynı hareketler

Back
X