KAFAM ÇOK KARIŞIK AYRILMALIMIYIM?

Arkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?
NOT:Arkadaşlar ayrılma kararını verdim sadece cenazesi olduğu için iki gün bekliyorum.Ayrilik mesajı atarken sebebini de detaylı olarak yazayım mi sizce?Birde narsist bir insanı terketmek onun egosunu zedeler miBirazcık zedelensin istiyorum da
Abdestli namazli diyorsun yasi 39 surekli kendin resmini cekmesi garip geldi megaloman mi acaba.

Ben aldım cevabımı . Siz de biliyorsunuz aslında olmaz bu iş. Adam ciddi olabilir ama karşısındakine değer verecek bir tip değil . Bu aşamada böyleyse evlenince düşünemiyorum bile .

Kimse kırılmasın arada hatır sayılır kişiler var diye başınızı yakmayın bu hayatı siz yaşayacaksınız.

Dediğim gibi az zorlasaniz bu adam belli eder kendini zaten ama bence emeğinize yazık .
Malesef öyle...Peki ayrılırken açıklama yapmalı miyim yoksa düz bir ayrılık mesajı mi atayım ☺

H hayatdolubiri , ne yaptınız? Son durum nedir?
Ayrılma kararını kesin olarak verdim.Bu süreçte bizi tanıştıran kişiyle görüştüm.Konu cimrilikten açıldı.Ben bisey bile demeden onun çok fazla cömert olduğunu söylediler.Hatta o ailenin küçük oğluna üniv.okuduğu süreçte her ay para vermiş.Bende bunun üzerine sırf tepkisini ölçmek için birlikte iftar yapalım dedim.Pazartesi günlerı oruç tutuyoruz.Bakalım pazartesi yemek yiyeceğiz Ama içime sinmeyen şeyler var gerçekten.Bemin en mutlu olmam gereken zamanlar bunlar

Back
X