• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık kızLar yardım Lütfen =(

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36
298
İstanbul
Merhaba Kızlar,
Şu anda inanılmaz derecede bir çıkmazın içindeyim.3,5 senelik bir ilişkim var,mutlu sayılırım (her ne kadar son zamanlarda aramızda sorunlar artsa da).Ayrı şehirlerdeyiz.İlişkimiz ciddi,hatta bu yaz evlilik dahi gündemde...

Ama esas sorun,benim yaşadığım şehirde biriyle tanışmış olmam...Aslında önceden tanıyordum fakat şimdi daha yakından tanıma fırsatı buldum çünkü aynı kursa gidiyoruz.Bu kişi bana aşkını ilan etti geçenlerde.Ve bana çok güzel bakıyor,
çok güzel şeyler söylüyor,aşık olduğunu her seferinde dile getiriyor,beni teselli edebiliyor...Ve ben onun aşkını sorguladığımda,aşık olduğu her hali ve hareketinden belli oluyor.Sevgilim olduğundan haberi var ve bu durumu kabulleniyor...

2 günde 1 görüşüyoruz,oturuyoruz konuşuyoruz,yürüyüş yapıyoruz,kahve içiyoruz..Yaptığımın doğru olmadığının farkındayım fakat ben de kendimi engelleyeniyorum...Günün her saati inanılmaz derecede romantik mesajlar,devamlı görüşme,konuşma isteği,aşkını her fırsatta dile getirmesi kafamı inanılmaz derecede karıştırıyor...

Lütfen bana fikrinizi söyleyin kızlar.Uzak durmak istiyorum fakat beceremiyorum da...Of off...:50:

iliskinde ciddisin ama gonlun baskasina kayabiliyor:23:
bence once ciddi iliskindeki sevgini sorgulamalisin eger ilerisini dusunemiyorsan,yeterince ciddi degilsiniz demektir...

Bence seninki sadece alışkanlık olmuş sırf bu yüzden kopamıyorsundur ondan alışmışssındır artık 3.5 sene yani

erkek arkadaşın aynı durumda olsa seninle aynı şeyleri yapsa ne hissedersin? :51:

Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz ,kendinize saygınızı yitirirsiniz.

Ayrıca bir ilişkiniz olduğunu bile bile size mesajlar atan flört eden o erkeğin size ciddi olarak bakdığını ve saygı duyacağını düşünüyormusunuz?Onun gözünde sevgilisini aldatan bir kızsınız .Sizi gerçekden sevse erkek arkadaşınızdan ayrılmanızı ister daha da doğrusu bir ilişkiniz olduğunu öğrenince sizle görüşmeyi keser.

Sizin için bir şey diyemiycem yapdığınız ihanetin ta kendisi ve affı yokdur.

Toparlanın .

Sevgilinle arandaki sorunların son zamanlarda arttığı için bu çocuğun ilgisi, sevgisi hoşuna gidiyor.
Eksik yanını kapatan o çünkü, romantik mesajları falan seni etkilemiş.
Yaza düğün olabilir diyorsun, iyi düşün doğru karar ver.
Bu şekilde ikili oynaman sana da zarar verir.

Belki de ihanete giriyor,bilmiyorum.Kendimi sorgulamaktan yoruldum artık...Ama dur da diyemiyorum :2:
Alışkanlık belki de,ama her ikisi de beni seviyor,buna eminim...Sevgilimin benim üzerimde çok hakkı var,ona asla böyle birşey yapmak istemem...Ama diğer türlü de bilmiyorum,böyle sanki yeniden heyecanlanıyormuşum gibi konuşurken...Kafam karmakarışık.:18:

Belki de ihanete giriyor,bilmiyorum.Kendimi sorgulamaktan yoruldum artık...Ama dur da diyemiyorum :2:
Alışkanlık belki de,ama her ikisi de beni seviyor,buna eminim...Sevgilimin benim üzerimde çok hakkı var,ona asla böyle birşey yapmak istemem...Ama diğer türlü de bilmiyorum,böyle sanki yeniden heyecanlanıyormuşum gibi konuşurken...Kafam karmakarışık.:18:

ya yardan gececeksin yada serden:34:

ilgilenilmek tabiki her insanın hoşuna gider...yalnız sen bu çocuklar görüşsen sevgilinin yüzüne bakarken hep aklına gelicek vicdan azabı duyacaksın ilişkin olumsuz etkilenecek...hadi diyelim sevgilinden ayrıldın bu çocukla çıkmaya başladın...zaman geçtikten sonra bu çocuğun kafasına dank etmeyecek mi bu kız sevgilisi varken benle flört ediyordu diye yok yere kendi değerini düşürüyorsun...

O,bana sevgilimi gerçekten sevip sevmediğimi sordu aslında...Ve keşke sevgilinden ayrılsan dedi büyük bir cesaretle...
Sevgilim bana bunu yapsa,evet korkunç bir durum olurdu...Ki en sakındığım da bu aslında...Çünkü hep kendim söylerdim,sana yapılmasını istemediğin bir davranışı sen de başkasına yapma diye...Kendim söyledim,kendim dinleyemiyorum ama :((
Ve hep derdim etme bulma dünyası diye..Aynı hatanın ya da girdabın içine ben düşüyorum,çekiliyorum sanki..................İnsanın kendisiyle çelişmesi kadar rezil bir durum yok.

"eğer hayatında biri varken başka biriyle hayaller kurabiliyorsan, anını paylaştığın tek kişidir."" Sen zaten mesajlarına cevap vererek,karşılıklı çay kahve içerek erkek arkadaşını saf dışı bırakmışsın. Lütfen bu ayrımın farkına var, minnet duymakla aşık olmak farklı şeyler. Eğer hayatı paylaşmayı düşündüğün insanı sadece üzerimde emeği var diye tanımlıyorsan, sen seçimini çoktan yapmışsın.

İhanet bu yani :20:
O cocuk sevgilinin olduğu halde nasıl sana o gözle bakıyor anlamış değilim ? :26:
Canım senin bi sevgilin var. Tamam seninle ilgilenmesi senin hoşuna gidebilir iki çift güzel söz seni yeniden heyecanlandırabilir ama yaptığın gerçekten çok yanlış.:20:
Eğer kurstaki arkadaşına ilgi duyuyosan diğer çocukla hemen ayrılman lazım.
Yazık o cocuğa yaa :ssz:

Ben şuanki sevgilini sevmediğin fikrine katılmıyorum...yapman gerekenin de o çocukla arana mesafe koymak olduğunu düşünüyorum...

O,bana sevgilimi gerçekten sevip sevmediğimi sordu aslında...Ve keşke sevgilinden ayrılsan dedi büyük bir cesaretle...
Sevgilim bana bunu yapsa,evet korkunç bir durum olurdu...Ki en sakındığım da bu aslında...Çünkü hep kendim söylerdim,sana yapılmasını istemediğin bir davranışı sen de başkasına yapma diye...Kendim söyledim,kendim dinleyemiyorum ama :((
Ve hep derdim etme bulma dünyası diye..Aynı hatanın ya da girdabın içine ben düşüyorum,çekiliyorum sanki..................İnsanın kendisiyle çelişmesi kadar rezil bir durum yok.

Bu ne cesarettir ya :47:

Sevgilime aşık olmadım.Aşk çok farklı bir duygu.Ama sevdim.Sevgilim bana aşık ve bana çok düşkün...Sanırım mantığımla hareket edeceğim...

e ne bekliyorsun ayril , aski bulamadigin sadece sevdigin adamdan?? Ne kadar kolay kandirabilir erkekler bazi kizlari..Sende bir ornegisin.Bir tatli soz,bir bakis ,ucup gitmissin...Bukadarmi Muhtacsin??
bilemiyorum valla , yorumumu uzatmayim agir seyler soyluyebilirm,senin icinde banlanmak istemiyorum.

Kizin biri sevgiline seni seviyorum dese ve sevgilin onunla gorusmeye devam ederse ne yaparsin?
Ben kendim kiyameti koparirim. Ayni durumda sevgilin bu durumu ogrense oda aynisini yapar

Yaptigin cok ayip birsey adam sana askini ilan ettiginde gorusmeyi kesmen lazimdi. Adama umut veriyorsun cunku

Son düzenleme:
Back
X