P... konularina evliler de bekarlar da hucum ediyor...
Cogu da bunun kesinlikle affedilemeyecegini soyluyor...
Bu sebepten valizini toplayip gitmek isteyen bir kadinin yanginina da korukle gidilmez umarim...
Cunku bu konunun bu kadar abartilmasi 'benim kocam yapmaz' kafasindan baska bir sey degil...
'Benim basima gelse kesinlikle affetmem' diyen kadinlarin cogunun sevgilileri ve esleri de izledi, izliyor, izleyecek...
Hatta bu kadar da degil, sokakta mini etek giyenlerin bacaklarina, catallara bakiyorlar...
Ama onlar bunu kabullenemedikleri icin reddetme yolunu seciyorlar, siz gercekci olun, bu dusunceden siyrilin...
Bu ulkede erkeler cinsellikle ilk p... vasitasiyla tanisiyorlar, meraklarini gideriyorlar, ergenlik donemleri onlari izlemekle geciyor...
Bizim her meselede kendine guven konusunda sorun yasayan ama bu mevzuda aslan kesilen kizlarimiz da yillanmis ve kok salmis ergenlik aliskanligini kendi varliklariyla unutturacaklarina inaniyorlar, 'Adriana mi ben mi' yazani da gorduk, yersiz oz guven...
Bu yazdiklarimi bile anlayamayanlar cikar dusunun...
Hicbir erkek 'ama benim minnosum varken ben bunlara bakmam' demez...
Dini yonden yanlis bulanlar ya da aktif cinsel hayatini yeterli gorup isten gucten kafasini kaldirmayanlar haric...
Sozun ozu burada yazilacaklara da fazla takilmayin...
Sakin olun...
Bunu asagilayici buluyorsunuz, hesap sorun ama bunu asilamayacak bir mesele haline getirmeyin cunku oyle degil...