- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
arkadaşlar merhaba ben kknın çok eski üyelerinden biriyim beni tanıyanlar vardır ve bilirlerki benim uzun yıllardır süren bir birlikteliğim var 4yıldır birlikteyiz ve onu inanılmaz çok seviyordum onsuz hiçbirşeyin olmayacağını düşünüyordum ama tüm duygularım yok oldu gitti resmen birden bire, bundan 9 ay önce ayrıldık ve 8 ay görüşmedik sadece telefon,msj aracılığıyla birbirimizden haber aldık. ailemde onu çok istemiyordu bilirsiniz ya kızlarının en iyi konumdaki insanlarla birlikte olmasını isterler ancak bizim ayrı olduğumuz dönemler onunla ilgili güzel şeyler söylemeye başladılar ondan daha iyisini bulamayacağımı v.b ve bende nasılsa beni çok seviyor diye tekrar görüşmeye başladım erkek arkadaşımla ama ayrılığımız boyunca beni her görüşmemizde çok sevdiklerini gelinleri gibi gördüklerini söyleyen ailesi hiç aramamıştı buda biraz kafamı karıştırdı beni istemiyorlarmı yoksa diye onuda düşünmeye başladım. ama herşeyden önemlisi benim duygularım o beni çok seviyor ama benim duygularım tamamiyle bitmiş birdaha ayrılmaya kalksam benimle oynuyormusun sen diyor inanınki okadar mutsuzum ki ne yapacağımı bilmiyorum ailem sadece evlenmemi istiyor mutlu olmam hiç umurlarında değil ne yapacağımı bilemiyorum..........azönce anneme söyledim nasıl delirdi resmen evde kalacağımı, insanlarla oynayan iğrenç bir insan olduğumu söylüyor..................
çooook mutsuzum ne yapmalıyım bilmiyorum..............
çooook mutsuzum ne yapmalıyım bilmiyorum..............