• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(kafam çok karışık lütfen yardııım:(((

areen

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2006
940
86
648
arkadaşlar merhaba ben kknın çok eski üyelerinden biriyim beni tanıyanlar vardır ve bilirlerki benim uzun yıllardır süren bir birlikteliğim var 4yıldır birlikteyiz ve onu inanılmaz çok seviyordum onsuz hiçbirşeyin olmayacağını düşünüyordum ama tüm duygularım yok oldu gitti resmen birden bire, bundan 9 ay önce ayrıldık ve 8 ay görüşmedik sadece telefon,msj aracılığıyla birbirimizden haber aldık. ailemde onu çok istemiyordu bilirsiniz ya kızlarının en iyi konumdaki insanlarla birlikte olmasını isterler ancak bizim ayrı olduğumuz dönemler onunla ilgili güzel şeyler söylemeye başladılar ondan daha iyisini bulamayacağımı v.b ve bende nasılsa beni çok seviyor diye tekrar görüşmeye başladım erkek arkadaşımla ama ayrılığımız boyunca beni her görüşmemizde çok sevdiklerini gelinleri gibi gördüklerini söyleyen ailesi hiç aramamıştı buda biraz kafamı karıştırdı beni istemiyorlarmı yoksa diye onuda düşünmeye başladım. ama herşeyden önemlisi benim duygularım o beni çok seviyor ama benim duygularım tamamiyle bitmiş birdaha ayrılmaya kalksam benimle oynuyormusun sen diyor inanınki okadar mutsuzum ki ne yapacağımı bilmiyorum ailem sadece evlenmemi istiyor mutlu olmam hiç umurlarında değil ne yapacağımı bilemiyorum..........azönce anneme söyledim nasıl delirdi resmen evde kalacağımı, insanlarla oynayan iğrenç bir insan olduğumu söylüyor..................
çooook mutsuzum ne yapmalıyım bilmiyorum..............

Bence bitmis bir iliski bitmistir tekrar berabar olmakla iyi yapmadin be güzelim...simdi hem aileni hemde erkek arkadasini ümitlendirdin....fakat yinede hayat senin hayatin kimsenin gönlünü yapmak icin evlenmek zorunda degilsin!!:1closedeyes:

Duygularin bitmis ise o insan icin hicbirsey hissetmiyorsan bunu sürdürmenin ne anlami var?? :kahve:

Ailenin tutumu cok yanlis, sirf evlenmek icin evlenilmez!! Evde kaldin ne demek??:delphin:

Evlilik gibi ciddi bir karari sen sadece kendin icin vermen lazim, ne erkek arkadasin nede ailen icin!!:kahve:

Biran evvel bitir bu isi ne kendine eziyet et nede daha fazla sürdürüp hic kimseyi umutlandirma:kahve:

Biten ilişkide eğer ayrılık uzun sürdüyse bir şeyler mutlaka bitmiştir..:kahve:

O yüzden sizin hisleriniz çok normal..:1closedeyes:

Ama asla bir başkası için evlilik yapılmaz bu aile bile olsa.:1closedeyes:

Bu işi uzatmaya devam edereniz hem erkek arkadaşınız hem de aiileniz daha fazla umutlanıcak ve sonuçları daha yıkıcı olacak.Bence ona göre düşünüp hislerinizi tartıp bir an önce kararınızı verin.:kahve:

bitirdiğin bir ilişkiye tekrar başlamak hata olmuş.
hiç bir sevgi duymadığın insanla ömür de geçmez.
en kısa zamanda bitir bu ilişkiyi
allah yardımcın olsun.

duygularından emin olduktan sonra keşke karar verseydin canım ailen neden seni hemen evlendirmek istio onu anlamadım kısmetin ne zamansa o zaman olur zaten bu işler bence biraz oturup düşün yapabilir miyim die sonra kararını netleştir

benm anladıgım ne biliyomusun
sen şimdi ayrılırsan kısa bir süre sonra onu özleyip geri isticeksin
aranızda bir sorun yoksa ayrılmaya calısma bence gecici bir dönem yasıyosun

duygularını iyi tartmalısın,
artık onu sewmiyorsan,ya da sadece insan olarak sewiyorsan,
mantığın da artık ondan yana değilse ewlenmemelisin..
eğer ewlenirsen ömrünün sonuna kadar sıkıntılı bi süreç olacağı kaçınılmaz olur bence.
insan sadece herşeyiyle kafasına yatan,ruhuna uyan bi insanla ewlenmeli..
ailenin tawrı ewlilik yapman için,yoksa ille de onunla ewlenmeni istediklerinden değil sanıyorum.
sen önce kendini düşünmek zorundasın we o tekrar kırılır,ailem ne der ws gibi konulara kafa yormaman lazım.
hep söylüyorum;
HAYATININ YÖNETMENİ SEN OL,
İSTEDİĞİNE ROL WER ,
İSTEDİĞİNE YOL WER !!!

içinde bulundugun duygu karmaşasından ve ailenin baskısından böyle birşey yaptın sanırım.birzamanlar çok sevdigini söylemişsin,şimdi alışkanlıga mı döndü acaba.belki de haala çok seviyorsun ama duyguların karışık.iyice düşünmelisin.bide şöyle düşün birkaç kere görüşüp evlenen insanlarda çok var ve çok mutlu oluyorlar.onun seni evlendikten sonra mutlu edecegini,sana bakabilecegini ve sadık kalabilecek bir karakterde oldugunu düşünüyorsan bence hiç üzülmene gerek yok.karşındakini de üzmene gerek yok.ondan ayrıldıgında karşına çıkacak insan seni onun kadar sevecek mi bakalım.böylesi senin için daha iyi bence.yine de hayat senin hayatın tabi ama.gerçekten seven birini bulman zor bu zamanda.hakkında hayırlısı olsun canım.

Eğer gerçekten senin için bu ilişki bitmişse devam etmenin ne faydası var ki ama bence duygularından gerçekten emin ol iyice düşün kararını ver eğer bu geçici bir dönem değilse devam et ki 4 yıllık bir ilişki az bir zaman değil ama eğer duyguların bitmişse ne ailen ne de karşındaki insan kırılmasın üzülmesin diye devam ettirme.Hem evde kaldın ne demek evlenmek için zorla bir ilişki yürütülmez ki...Hayatın bize neler getireceği hiçbir zaman belli olmaz

bence duygularını tart önce arkadaşım ne hemen ayrıl ne de aşkından ölüyormuş gibi davran.. belki de geçici bir dönemdir.. düşün taşın baktın ki gerçekten sevmiyorsun o zaman bitirirsin tamamen işte.. kimse kimseyle evlenmek zorunda da değildir.. evlenip de mutsuz olacağına bitirmek daha mantıklı tabi ki de, bunu er ya da geç anlarlar..

benm anladıgım ne biliyomusun
sen şimdi ayrılırsan kısa bir süre sonra onu özleyip geri isticeksin
aranızda bir sorun yoksa ayrılmaya calısma bence gecici bir dönem yasıyosun

ben de aynını düşünüyorum sanki hala bağlarını koparamamış gibisin ve yılların vermiş olduğu bir alışkanlık da var... çok iyi düşün onsuz bir hayatı yılları kaldırabilecek misin?

Back
X