Kafam çok karışık lütfen yardım edin

cansu02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
43
2
18
35
Ankara
Arkadaşlar 1 ay sonra burun estetiği olmayı düşünüyorum zühtü demire ama sizce tamamen zühtü hocayamı bırakmalıyım seçimi yoksa benmi demeliyim ben biraz ufak,şirin bir burun istiyorum ama yüzüme gidip gitmeyeceğini bilmiyorum kaç günden beri doğru dürüst uyuyamıyorum bu konu yüzünden aklım hep burda burun estetiği olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Doktorun fotoğraflarını çektikten sonra bilgisayarda tasarım yapıyor zaten.. ona bakarak kafanda bir fikir oluşur en azından görürsün yakışıp yakışmayacağını hatta tasarımı sitede albüm açıp koyarsan bizlerde yorum yapabiliriz.. Doktoruna ne istediğinden çok ne istemediğini söyle ki ameliyattan sonra üzülme..Ben de tamamen doktoruma bırakanlardanım sonuçtan da memnunum.. Şimdiden geçmiş olsun (:

Doktorunun yapacağı bilgisayardaki tasarımda zaten az çok anlarsın kafandaki istediğin şekle uygun mu diye..Ama benim şahsi fikrim doktora bırakman yönünde ben hiç karışmadım doktoruma bıraktım çünkü bugüne kadar kaç burun yapıyorlar sonuçta kimin yüzüne ne gideceğini en iyi onlar biliyolar :) doktora şöle olsun böle olsun diye müdahale edersen tamamen senin istediğini yaptırırsan ameliyattan sonra pişman olma olasılığın yüksek sonuçta başkasında beğendğin bi şekil senin yüzüne gitmeyebilir ve ameliyattan sonra memnun kalmazsan karıştığınada çok pişman olursun keşke doktoruma bıraksaydım diye..Doktoruna güvenıyosan eğer doktoruna bırak derim ben

Back
X