• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karisik lutfen yardim

sonsenabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
389
6
96
A.B.D.
Herkese selam , Arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Sizler evliliginizin kacinci yilinda bebis yaptiniz. 9 aylik evliyim, Esim bebis istiyor ben kendimi henuz hazir hissetmiyorum , kafam cok karisik ,gurbetteyim hamilelik surecini kaldirabilirmiyim diye dusunmeden edemiyorum .1 yil sonra tr donecegiz suan ADB yiz, offff allah bullak oldum yaaaa......

1 yıl sonra trye dönecekseniz hazır abd de iken doğum yapın, çocuğunuz ABD vatandaşlığından da faydalansın derim ben... Trde olsaydınız yaşınızı sorardım ve biraz daha bekleyin evliliğin tadını çıkartın derdim...
Ama şuan ABD de olmanız çocuğunuz için ilerki yaşamında büyük bir avantaj olabilir değerlendirin diyorum...

Ben de oyle dusunuyorum ama hamilelik sureci beni cok korkutuyor, Burada yanlizim ve cok bunaliyorum, Hamilelik psikolojisi beni olumsuz etkiler mi diye korkuyorum.... Bide bir dahami gelicem buraya diyorum , tadini cikarayim gezecek gorecek o kadar yer varki offf ne yapicam bilemiyorum

Canım asla hiçbir çiftin bebek kararlarına karışak müdahil olmak istemem... Kendini hazır hissetmiyorsan hazır değilsindir....
Ama sırf gezemem tozamam diye de düşünme... Ben şuan hamileyim 5 ay dolmak üzere...
Bu 5 ay boyunca iş nedeniyle 2 kez ıspanya 1 ıtalya 1 Almanya 1 kez de Fas a gittim, uçak seyahati 7. aydan sonra tehlikeli, daha öncesinde sorun yaratmıyor...
Unun dışında çok bulantılarım olmasına rağmen açık hava çok yi gelirdi, dışarıda gezmekte olduğumda hiçbir sorunum kalmazdı....
Yani hamilelik aslında insanın elini kolunu bağlayan eve hapseden bişey değil...
Ama dediğim gibi eğer kendini hazır hissetmiyorsan da hazır olmadığın bu süreç seni çok olumsuz da etkileyebilir...
Senin için en doğru olana yine sen karar vereceksin...

Back
X