Kızlar ben 2 aylık evli ve hamileym düğün gecesi hamile kaldım.Eşimle 11 ay nişanlı kaldk gayet iyi biriydi.Şimdi bulantılarım ve kusmalarm çok hamilelkten dolayı baya halsizim yermden kalkamıyorum neler çektiğimi geceleri uyuyamadğmı kendisi görüyor.Ama hala işte şunu yapmadn mı daha felan diye ev işlerine konuşuyor.Sabahları 6,30 da kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum .Buna rağmen mutsuz. Sürekli stresli geceleri ayrı yatıyoruz. oysaki yeni evlyz yanmda yatmayı istemesi gerek diye düşünüyorum.2-3 gündür oturma odasnda yatalım diyo sonra o bi kanepeyi açıp yatıyo uyuyo.yanıma gel sende demesini bekliyorum ama çağırmıyo.Hani gözlerinde bi pırıltı olur ya aşık adamın onu göremiyorum.bunlar için çok erken o yüzden kafam karışık niye böyle davrandığını anlayamıyorum.
ya neden hemen kötü düşünüyosun hamileliğin çok erken olmuş belki kocanızda onu takıyodur kafaya alışmaya çalışıyodur belki tam hazır değildi bu duruma alışmaya çalışıyodurKızlar ben 2 aylık evli ve hamileym düğün gecesi hamile kaldım.Eşimle 11 ay nişanlı kaldk gayet iyi biriydi.Şimdi bulantılarım ve kusmalarm çok hamilelkten dolayı baya halsizim yermden kalkamıyorum neler çektiğimi geceleri uyuyamadğmı kendisi görüyor.Ama hala işte şunu yapmadn mı daha felan diye ev işlerine konuşuyor.Sabahları 6,30 da kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum .Buna rağmen mutsuz. Sürekli stresli geceleri ayrı yatıyoruz. oysaki yeni evlyz yanmda yatmayı istemesi gerek diye düşünüyorum.2-3 gündür oturma odasnda yatalım diyo sonra o bi kanepeyi açıp yatıyo uyuyo.yanıma gel sende demesini bekliyorum ama çağırmıyo.Hani gözlerinde bi pırıltı olur ya aşık adamın onu göremiyorum.bunlar için çok erken o yüzden kafam karışık niye böyle davrandığını anlayamıyorum.
öylede korunmamayı o istedi bebeği benden daha çok istedi ve şuan bebek için çok mutlu kendi içinde sıkıntılarımı var anlayamıyorum.dün bidaha ayrı yatmayalım seni özlüyorum dedim o da ayrı yatmıyoruzki bi kaç gün öyle geldi dedi dün çok ilgilydi kafamı karıştırıyo iyi mi kötü mü anlayamıyorumcnm bence erken olmuş cocuk ve bunu da kafaya takmıs.. daha bırbırınıze doyamamıssınız .. cocuk demek emek demek sorumluluk demek masraf demek. hıc kolay degıl cocuk buyutmek.. hastalıgı var okulu var cart curt. kocanda bunları dusundugunden sana soguma olmus.. keske korunsaydınız evlılıgınızın tadını cıkarsaydınız. ama olan olmus. sana burda dusen ona ılgılı ve sevecen yaklasmak.. mesela bı gun cıkın sehır dısına beraber vakıt gecırın yada bı aksam sınemaya gıdın.
iyide canım bebeği benden daha çok isteyen hemen olsun korunmayalm diyen oya neden hemen kötü düşünüyosun hamileliğin çok erken olmuş belki kocanızda onu takıyodur kafaya alışmaya çalışıyodur belki tam hazır değildi bu duruma alışmaya çalışıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?