Kafam çok karışık lütfen yardımcı olun.!

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
Kızlar ben 2 aylık evli ve hamileym düğün gecesi hamile kaldım.Eşimle 11 ay nişanlı kaldk gayet iyi biriydi.Şimdi bulantılarım ve kusmalarm çok hamilelkten dolayı baya halsizim yermden kalkamıyorum neler çektiğimi geceleri uyuyamadğmı kendisi görüyor.Ama hala işte şunu yapmadn mı daha felan diye ev işlerine konuşuyor.Sabahları 6,30 da kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum .Buna rağmen mutsuz. Sürekli stresli geceleri ayrı yatıyoruz. oysaki yeni evlyz yanmda yatmayı istemesi gerek diye düşünüyorum.2-3 gündür oturma odasnda yatalım diyo sonra o bi kanepeyi açıp yatıyo uyuyo.yanıma gel sende demesini bekliyorum ama çağırmıyo.Hani gözlerinde bi pırıltı olur ya aşık adamın onu göremiyorum.bunlar için çok erken o yüzden kafam karışık niye böyle davrandığını anlayamıyorum.

2 aylık evlisiniz ve sızden ayrı yatıyo aman ALLAHımm ınsallah hayatında baska bırı yoktur sız gayet olgun bı sekılde onunla konusmaya calısın bı erkek yalnızlıgına bürünüyosa ben korkarım...

Bence al eşini konu zaten hassas bir döneme giriyorsun duygusal açıdan da, yanında olması gerek...

Tek başınıza yaptınız sanki cocugu
Konuşun. Size destek olması gerektigini söyleyin.

ya neden hemen kötü düşünüyosun hamileliğin çok erken olmuş belki kocanızda onu takıyodur kafaya alışmaya çalışıyodur belki tam hazır değildi bu duruma alışmaya çalışıyodur

Valla adam daha evlilige alisamadan simdi babalık isi yuklenmis. Aynisi senin icinde geçerli keske biraz korunsaydin. Bekarlık alışkanlıklarını sürdürmesi normal bir süre ama onu vazgecircek olan sensin. Bilmiorum durumun ne kadar kötü ama sensiz uyumasina izin verme. Hemen ya yanına kıvrıl yada bir sekilde yanina gelmesini sagla. Zzamanla alisir m eraklanma. Esimde bi ara tv karsisinda uyusammi dedi sadece dedi üstelik. Ama asla izin vermem vermedim. Hayatim sensiz nasil uyuyayim ben tamn beraber tv izleyelim sonra uykumuzun en yoğun bastirdigi an gidelim gibi şeylerle yataga götürdüm. Simdi benden once kalkior sakin burda uyuma dior. 4. Ayimiza girdik ayri yatmamisizdir daha.

cnm bence erken olmuş cocuk ve bunu da kafaya takmıs.. daha bırbırınıze doyamamıssınız .. cocuk demek emek demek sorumluluk demek masraf demek. hıc kolay degıl cocuk buyutmek.. hastalıgı var okulu var cart curt. kocanda bunları dusundugunden sana soguma olmus.. keske korunsaydınız evlılıgınızın tadını cıkarsaydınız. ama olan olmus. sana burda dusen ona ılgılı ve sevecen yaklasmak.. mesela bı gun cıkın sehır dısına beraber vakıt gecırın yada bı aksam sınemaya gıdın.

öylede korunmamayı o istedi bebeği benden daha çok istedi ve şuan bebek için çok mutlu kendi içinde sıkıntılarımı var anlayamıyorum.dün bidaha ayrı yatmayalım seni özlüyorum dedim o da ayrı yatmıyoruzki bi kaç gün öyle geldi dedi dün çok ilgilydi kafamı karıştırıyo iyi mi kötü mü anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…