aşık olduğum kişi moralim çok bozuk diyerek kiminle yatacağım diye düşünüyorum dedi. bana karşı kastı kötü düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. ya da ben çok safım. tartıştık. onu yerin dibine geçirdim. şimdi benden nefret ediyor gibi. acaba hatalı mı davrandım bilemiyorum. pişman oldum sonra. özür dilesem mi ? ne yapmalıyım bilemedim. yorum istiyorum.
Kimle yatacağını bilememek?
Seçenekler arasında kararsız kalmış da senden mi yardım istedi?
Eeee çocuğa yardımcı olmazsan tabii nefret eder senden.
Bence hemen ara,özür dile. Şıklar arasındaki en seksi kızı ona öner.
Kolay gelsin!
ya tamam biliyorum çok yanlış sözler bunlar. bana yönelik bir kastı yok. off çok safım. sana kötülük yapmıyorum ayağına yatıyor de mi ? bi de bana hayatım da yerin yok dedi. git dedi.
Gideydin...
ya tamam biliyorum çok yanlış sözler bunlar. bana yönelik bir kastı yok. off çok safım. sana kötülük yapmıyorum ayağına yatıyor de mi ? bi de bana hayatım da yerin yok dedi. git dedi.
Yok belli seninle yatmayacağına senden başka bir seçenek istediğine göre sana kastı yok.
Bir başkasına kastı var
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ?
ben de çok safımbende benzer şeyler yaşadım.
Ne kadar gereksiz bir konu.Nes oruş şeklinizde ne de konuda hayır yok.Laf olsun iye dalgasına mı açılıyor bu konular yahu
gerçekten kafam hiç yerinde değil. söylediği lafları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. söylediği şeyler çok yanlış. yerin dibine soktum zaten. hayatımda kimseye söylemediğim lafları ona saydım. çok ağır konuştum. şimdi düşman gibiyiz. yakaladığı yerde boğacak beni. korkuyorum. çok ağır sözler söyledim. o yüzden akıl danışmak için açtım konuyu. dalgasına açmak ne haddime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?