• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık ne düşüneceğimi bilemiyorum.

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
448
aşık olduğum kişi moralim çok bozuk diyerek kiminle yatacağım diye düşünüyorum dedi. bana karşı kastı kötü düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. ya da ben çok safım. tartıştık. onu yerin dibine geçirdim. şimdi benden nefret ediyor gibi. acaba hatalı mı davrandım bilemiyorum. pişman oldum sonra. özür dilesem mi ? ne yapmalıyım bilemedim. yorum istiyorum.

aşık olduğum kişi moralim çok bozuk diyerek kiminle yatacağım diye düşünüyorum dedi. bana karşı kastı kötü düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum. ya da ben çok safım. tartıştık. onu yerin dibine geçirdim. şimdi benden nefret ediyor gibi. acaba hatalı mı davrandım bilemiyorum. pişman oldum sonra. özür dilesem mi ? ne yapmalıyım bilemedim. yorum istiyorum.

Kimle yatacağını bilememek?
Seçenekler arasında kararsız kalmış da senden mi yardım istedi?
Eeee çocuğa yardımcı olmazsan tabii nefret eder senden.
Bence hemen ara,özür dile. Şıklar arasındaki en seksi kızı ona öner.
Kolay gelsin!

Kimle yatacağını bilememek?
Seçenekler arasında kararsız kalmış da senden mi yardım istedi?
Eeee çocuğa yardımcı olmazsan tabii nefret eder senden.
Bence hemen ara,özür dile. Şıklar arasındaki en seksi kızı ona öner.
Kolay gelsin!

ya tamam biliyorum çok yanlış sözler bunlar. bana yönelik bir kastı yok. off çok safım. sana kötülük yapmıyorum ayağına yatıyor de mi ? bi de bana hayatım da yerin yok dedi. git dedi.

" Oğlum bak git ! " :31:
Çok saçma yahuu çok gereksiz bir insanmış .
Kiminle yatacağım diye mi düşünüp duruyormuş üstelik morali bozulmuşmuşşşş amaaaan bırak böylesini canım ya .:26:
Laale dediklerine tamamen katılıyorum .

ya tamam biliyorum çok yanlış sözler bunlar. bana yönelik bir kastı yok. off çok safım. sana kötülük yapmıyorum ayağına yatıyor de mi ? bi de bana hayatım da yerin yok dedi. git dedi.

Yok belli seninle yatmayacağına senden başka bir seçenek istediğine göre sana kastı yok.
Bir başkasına kastı var :23:
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun ?

Allah Allah yav!
Erkekler sevişeceği kızlar konusunda sizlere danışıyor.
Sizler de buna saflık mı diyorsunuz?
Aman ha dikkat edin gazozunuza ilaç neyim katılmış olmasın?

Arkadaşım ne özür dilemesi. Git bi elini yüzünü yıka, n'apıyorum ben de kendine sonra aklını başına topla. Böyle birine ne diyeceksin daha? Öyle bi tekme vurmalısın ki, o yataktan o yatağa çürüyüp gitsin.

Ne kadar gereksiz bir konu.Nes oruş şeklinizde ne de konuda hayır yok.Laf olsun iye dalgasına mı açılıyor bu konular yahu:20:

gerçekten kafam hiç yerinde değil. söylediği lafları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. söylediği şeyler çok yanlış. yerin dibine soktum zaten. hayatımda kimseye söylemediğim lafları ona saydım. çok ağır konuştum. şimdi düşman gibiyiz. yakaladığı yerde boğacak beni. korkuyorum. çok ağır sözler söyledim. o yüzden akıl danışmak için açtım konuyu. dalgasına açmak ne haddime.

kımle yatacağımı bılemıyorum

galıba haremı var 3 5 tane kız

adam karar veremıyor

sende dıyorsun ı bana karşı kötü nıyetı yok bu ne saçma ılışkı tarzı

kızım adam senı yataga atmak için cebelleşmiş tongaya şans eserı düşmemişsin bu saflıkla

sonrada özür mü dileyim ?dıyorsun

sen gerçek misin?

gerçekten kafam hiç yerinde değil. söylediği lafları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. söylediği şeyler çok yanlış. yerin dibine soktum zaten. hayatımda kimseye söylemediğim lafları ona saydım. çok ağır konuştum. şimdi düşman gibiyiz. yakaladığı yerde boğacak beni. korkuyorum. çok ağır sözler söyledim. o yüzden akıl danışmak için açtım konuyu. dalgasına açmak ne haddime.

Boğulmaktan mı korkuyorsun?:ssz:

Back
X