- 7 Haziran 2012
- 810
- 767
- 358
mrb herkese öncelikle bu durumu analatıp anlatmama konusunda çok düşündüm ve 2 haftadır kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum.
bnim 2 yıla yakındır bir ilişkim var gerçekten birbirimizi çok seviyoruz aynı memleketlerde değiliz bu sene söz falan yapmak istedik
fakat erkek arkadaşımın annesi sanki istemiyor falat diğer aile fertleri karşı değil aksine destekliyo bizi geçen gün annesi demiş ki 'oğlum bu senin kararın fakat şunuda unutma kız yabancıdır olurda nişan yaparsanız yarın öbür gün bişey olur kız yüzüğü atar aileler birbirini tanımıyor diye birbirlerinden utanma da olmaz vb seyler söylemiş
bir arada demişler yok bilmem illa okumuş kız istiyorsa burda da var ya bu nasıl birşeydir anlamıyorum bn ailemde böyle birşey hiç görmedim bizde elin yedi yabancısı farklı kültürlerde insanlar var biz hiç böyle düşünmedik ben ki onun ailesiyle bile yaşamayı istedim kabul ettimde artık bunları duyunca gerçekten soğudum erkek arkadşımlada konuşunca o eski sıcaklığı veremeiyorum içimden gelmiyo ne oluyo bana artık gerçekten o aileye girip girmemekte kararsızım ailesiyle aynı ewde yaşamak istemiyorum o isteği bırakmadılar ya birbirimizi sevdiğimizi bile bile ya bunlar söylenirmi elin kızıdır yok bu işleri yaparmı ki bana soğudumm ve ewlilik konusunda da soğudum yarın öbür gün gelseler bn ne diycem ki ya kafam çok karışık üzülüyorumm sewgimi bitiriyorlar
kafamın karışıklığı yazıyada yansımış olabilir ama şuan gerçekten zor bir durumdayımm 
bnim 2 yıla yakındır bir ilişkim var gerçekten birbirimizi çok seviyoruz aynı memleketlerde değiliz bu sene söz falan yapmak istedik
fakat erkek arkadaşımın annesi sanki istemiyor falat diğer aile fertleri karşı değil aksine destekliyo bizi geçen gün annesi demiş ki 'oğlum bu senin kararın fakat şunuda unutma kız yabancıdır olurda nişan yaparsanız yarın öbür gün bişey olur kız yüzüğü atar aileler birbirini tanımıyor diye birbirlerinden utanma da olmaz vb seyler söylemiş