Kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum !

ecem3328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
71
0
86
İstanbul
Erkek arkadaşıma karşı artık ne hissettiğimi bilmiyorum. 3-4 yıl oldu ilişkimiz başlarda gayet iyiydik ama artık her lafı batıyo bana. Tartışmalarımız bence bu noktaya getirdi beni. Sürekli buluşan insanlar değiliz ama buluştuğumuzda da kavga ediyoruz onun hareketleri yüzünden. hareketler de şunlar kkızlar , cafede garsonları kıskanması , eve misafir geliyor dediğimde çocukları varmı erkekmi kızmı gibi sorular, dışarda caddede yürürken ve yanımda kim olduğunu bildiği halde bi erkek sesi duyduğunda nerdesin kim var demesi , hesap sorar gibi yapmasa da zarif bi şekilde söylesede bunlar çok birikti bende. sürekli böyleyiz çünkü. şu an artık çok bozuk davranıyorum ve beni kaybedeceği korkusu yüzünden en kötü halime bile dayanmaya başladı. ve bu korkusunda haklı çünkü saygımı yitirdim. burda anlattıklarım bir kısmı sadece bide aklıma gelmeyen bi sürü şey var. bazen diyorum ben mi büyütüyorum ? beni bu kadar seven birine haksızlık ediyomuyum diye ama içimdede bi şeyler eksik artık. Nasıl davranıcam ona karşı bilemiyorum napmalıyım sizce ?

O kadar uzun süredir elini tuttuğuna göre seviyorsun ama bunalmışsın. Bence tartışmak yerine al karşına senin bu hareketlerin birikti bende, bunalıyorum, güvenmiyormuşsun gibi sürekli bu tavırdasın falan de... Kızmadan, yargılamadan anlatırsan olayın ciddiyetine oda varır emin ol. Ama eğer bağıra çağıra anlatırsan kızgınlık anı der tekrarlar. Kısaca lafı gerçekten bunalıyorum ve mutlu olamıyorum bu yüzden düzelmen gereğe getir :ssz:

O kadar uzun süredir elini tuttuğuna göre seviyorsun ama bunalmışsın. Bence tartışmak yerine al karşına senin bu hareketlerin birikti bende, bunalıyorum, güvenmiyormuşsun gibi sürekli bu tavırdasın falan de... Kızmadan, yargılamadan anlatırsan olayın ciddiyetine oda varır emin ol. Ama eğer bağıra çağıra anlatırsan kızgınlık anı der tekrarlar. Kısaca lafı gerçekten bunalıyorum ve mutlu olamıyorum bu yüzden düzelmen gereğe getir :ssz:

Aynen oyle ama zaten soyluyorum artik dayanamadigimi surekli oluncada daha duzelemiyorum onceden hemen geciodu.ama su.an oyle degil. İcimden hicbise gelmio . Cok iyi biri olabilir amabazen sadece iyilik yetmiyo iste.bide is konusundada kilini kipirdatmamasi beni bitiriyor. Evlenmek.istiyo ama hic bi emek verdigi yok sunu yapicm bunu yapicm diyo ve bu kadar. Bunlarda tuzu biberi oldu yani :(

Niye seni kafese almaya kalkıyor ki?? zaten bugun erkeklerın sorunu bu bence bızlerı kafese koyup hıc bır erkekle konusma,gorusme...Bence bu cok sacma bır durum.Aılemız bıle bızı boyle sıkmıyor kı erkek arkadasımız sıksın...Sonucta sen belli bir yaşa gelmiş insansın ne yapacagını kımınle nasıl nerede konusacagını bılecek bır bayansın...
Benım de suan 4 yıllık ılıskım var ama ılıskıme ılk baslamadan once karsımdakını aldım onume ve konustum.Kimse kimseyi kafese koymasın ve herkes kendıne yakısanı yapsın dedım..ve oyle de oldu..oda bılıyor kı benı bır sıktıgı an dogal olarak senın gıbı benden ılıskıden soguyacam.Bence karsına al konus acık acık...
Ayrıca suanda sinirin gectı dıyelım...evlılık???Evlendıgın zaman boyle devam ederse daha cok artmaz mı kıskanclıkları?O komsuya gıtme,bu saatte dısarı cıkma ne gerek var gıdıyorsun oraya tek basına gıtme bende gelecem felan fılan..Boyle bır hayat gecer mı sence???

madem bu kadar seviyorsunuz birbirinizi sakin sakin konuşun karşılıklı açık ve net bir şekilde ilişkiden beklediğinizi dile getirin. bazen en iyi çözüm budur. daha olmazsa bu şekilde devam edemeyeceğinizin de altını çizin. erkekler pek değişmek istemez eğer çaba göstermezse pürüzlerde anlaşamazsanız zaten o sizin için doğru birisi değil demektir

kaç defa konuştuk bu konuları zaten ama hooop başa tekrar hatta aynı gün bile yapabilme kapasitesi var ! Şu an arıyo ve sadece ne diyosa tamam falan diyip kapatıyoruz o şirinlikler yapıp tekrar düzelmemi sağlamaya çalışıo ama benim kılım kıpırdamıyo. dediğinizi yinede yapıcam kızlar son kez konuşucam ama kafamdaki bu düşüncelerle nereye gider bilemem. Ayrıca aileside beni biliyo ve çok seviyo onlarda . hepsi iyiler hoşlar ama benim kafamdaki sorular düşünceler ne olacak :((

gerçekten son bir kez denemekten zarar çıkmaz ama son olduğunu hatırlatın kendinize sizi o düşüncelerden kurtarıp rahatlatmalı devam etmek istiyorsa. bir ilişkinin başında şirinlikler işe yarayabilir ancak iş ciddiye bindiğinde bazı ciddi kararlar verilmesi gerekiyor siz de böyle bir evredesiniz sanırım, kolay gelsin canım :26:

Niye seni kafese almaya kalkıyor ki?? zaten bugun erkeklerın sorunu bu bence bızlerı kafese koyup hıc bır erkekle konusma,gorusme...Bence bu cok sacma bır durum.Aılemız bıle bızı boyle sıkmıyor kı erkek arkadasımız sıksın...Sonucta sen belli bir yaşa gelmiş insansın ne yapacagını kımınle nasıl nerede konusacagını bılecek bır bayansın...
Benım de suan 4 yıllık ılıskım var ama ılıskıme ılk baslamadan once karsımdakını aldım onume ve konustum.Kimse kimseyi kafese koymasın ve herkes kendıne yakısanı yapsın dedım..ve oyle de oldu..oda bılıyor kı benı bır sıktıgı an dogal olarak senın gıbı benden ılıskıden soguyacam.Bence karsına al konus acık acık...
Ayrıca suanda sinirin gectı dıyelım...evlılık???Evlendıgın zaman boyle devam ederse daha cok artmaz mı kıskanclıkları?O komsuya gıtme,bu saatte dısarı cıkma ne gerek var gıdıyorsun oraya tek basına gıtme bende gelecem felan fılan..Boyle bır hayat gecer mı sence???

sürekli onu düşünüyorum zaten evlenince ya daha kötü olursa ya sürekli kavga edersek böyle . hep bunlar geçiyor aklımdan ve bunaldım gerçek anlamda bunaldım !! ve o konuşmalardan o kadar çok yaptımki beni kaybetme korkusu bi süreliğine düzeltiyo daha sonra tekrar panik oluyo ve saldırıya geçiyor resmen . etrafımda herhangi bi erkekten bahsetsem yaşı büyük yada küçük bile olsa hemen rengi atıyo sinir oluyorum kıskançlığında bi dozu vardır yahuuu !! :((

gerçekten son bir kez denemekten zarar çıkmaz ama son olduğunu hatırlatın kendinize sizi o düşüncelerden kurtarıp rahatlatmalı devam etmek istiyorsa. bir ilişkinin başında şirinlikler işe yarayabilir ancak iş ciddiye bindiğinde bazı ciddi kararlar verilmesi gerekiyor siz de böyle bir evredesiniz sanırım, kolay gelsin canım :26:

çok doğru başta yarıyor o şirinlikler ama artık ciddiyet gerekiyor evlenmek isteyen insan davranışları değil bunlar. ayrılıp pişman olma derdi , onu yarıyolda bırakıyormuş düşünceleri de yaşıyorum bi yandan. gerçekten yüregim ve kafam karışık. teşekkür ederim inşallah kolay olur her açıdan

çok doğru başta yarıyor o şirinlikler ama artık ciddiyet gerekiyor evlenmek isteyen insan davranışları değil bunlar. ayrılıp pişman olma derdi , onu yarıyolda bırakıyormuş düşünceleri de yaşıyorum bi yandan. gerçekten yüregim ve kafam karışık. teşekkür ederim inşallah kolay olur her açıdan

ne olursa olsun kim olursa olsun önemli olan sizsiniz bir başkası değil. ayrılır da pişman olursanız bunu belirtirsiniz zaten seviyorsa kabul edecektir sırf pişman olmayayım diye kendinize eziyet etmeyin çocuklarınızla ortada kalacak değilsiniz ya... kimse unutulmaz değildir zaten. yarı yolda bırakmak gibi de düşünmeyin siz ona 4 yılınızı verdiniz uymadıysa bunu bitirmek hakkınız, hayatınızı mutsuz olacağınız birine adamak zorunda değilsiniz... ama biz kadınlar böyleyiz işte belki düzelir, belki olur diye vazgeçmiyoruz kolay kolay, aslında herşey ne kadar da belli oluyor baştan...

ne olursa olsun kim olursa olsun önemli olan sizsiniz bir başkası değil. ayrılır da pişman olursanız bunu belirtirsiniz zaten seviyorsa kabul edecektir sırf pişman olmayayım diye kendinize eziyet etmeyin çocuklarınızla ortada kalacak değilsiniz ya... kimse unutulmaz değildir zaten. yarı yolda bırakmak gibi de düşünmeyin siz ona 4 yılınızı verdiniz uymadıysa bunu bitirmek hakkınız, hayatınızı mutsuz olacağınız birine adamak zorunda değilsiniz... ama biz kadınlar böyleyiz işte belki düzelir, belki olur diye vazgeçmiyoruz kolay kolay, aslında herşey ne kadar da belli oluyor baştan...

açık söylemek gerekirse o baştan beri en çok seven taraf oldu. ilk başlarda zaten daha kötüydü ve bu yüzden kısa bi ayrılık yaşadık dayanamdım ve bitirdim. sonra tekrar başladık onun sevgisi sayesinde. ve tekrar aynı şeyler olucak diye korkuyorum. onu üzmek de istemiyorum kendimde ne durumda olucam onu da bilmiyorum. her defasında bir daha olursa bitirebiliceğimi kastediyorum ama baktım kaç kere oluyor. çünkü ben iyi davranıncada panik oluyor kötü oluncada panik oluyor ve saldırya geçiyor hemen.

sürekli onu düşünüyorum zaten evlenince ya daha kötü olursa ya sürekli kavga edersek böyle . hep bunlar geçiyor aklımdan ve bunaldım gerçek anlamda bunaldım !! ve o konuşmalardan o kadar çok yaptımki beni kaybetme korkusu bi süreliğine düzeltiyo daha sonra tekrar panik oluyo ve saldırıya geçiyor resmen . etrafımda herhangi bi erkekten bahsetsem yaşı büyük yada küçük bile olsa hemen rengi atıyo sinir oluyorum kıskançlığında bi dozu vardır yahuuu !! :((

Bence kendını bosuna yıpratma...Kimse kimsenin kölesi değil.Onun istediği gibi yaşamak zorunda değilsin.Tamam ilişkin oldugu zaman çeşitli değişiklikler olacak hayatında bu olması gereken ama o senin hayatına sahip olamaz ki...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beraber özgur olabileceğin bir insanla birlikte olmalısın....

açık söylemek gerekirse o baştan beri en çok seven taraf oldu. ilk başlarda zaten daha kötüydü ve bu yüzden kısa bi ayrılık yaşadık dayanamdım ve bitirdim. sonra tekrar başladık onun sevgisi sayesinde. ve tekrar aynı şeyler olucak diye korkuyorum. onu üzmek de istemiyorum kendimde ne durumda olucam onu da bilmiyorum. her defasında bir daha olursa bitirebiliceğimi kastediyorum ama baktım kaç kere oluyor. çünkü ben iyi davranıncada panik oluyor kötü oluncada panik oluyor ve saldırya geçiyor hemen.

ama bu şekilde de siz üzülüyorsunuz. büyük ihtimalle üzerinizden büyük bir yük kalkmış olacak eğer dediğiniz kadar köşeye sıkışmış hissediyorsanız belki bir kaç kez acaba dersiniz. sanırım size fazlasıyla bağlanmış kaybetme korkusu da had safhada siz de kıyamama mantığıyla hareket ediyorsunuz, kendi isteklerinizi düşünüp karar verin kıyamayacağınız tarafa bence...

Bence kendını bosuna yıpratma...Kimse kimsenin kölesi değil.Onun istediği gibi yaşamak zorunda değilsin.Tamam ilişkin oldugu zaman çeşitli değişiklikler olacak hayatında bu olması gereken ama o senin hayatına sahip olamaz ki...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beraber özgur olabileceğin bir insanla birlikte olmalısın....

bizim fazla görüşememe gibi bi derdimiz de var acaba bundan kaynaklanıyor olabilrmi ? tanıyacak kadar görüştüm buluştum o ayrı ama şu an görüşüemiyoruz fazla. aile yapımdan kaynaklı.

ecemcim belki sorum çok direkt olcak ama sen açıkyüreklilikle ben bu çocuğu çok seviyorum aşığım diyebiliyo musun hala?
eğer diyorsan otur son bir kere konuş olmazsa da ayrılacağının sinyalini ver..
yok eğer diyemiyorsan zaten yapacağın şey belli..
bu noktada yüreğinin sesini dinlemen lazım bence:) hakkında hayırlısı olsun canım benim:)

ecemcim belki sorum çok direkt olcak ama sen açıkyüreklilikle ben bu çocuğu çok seviyorum aşığım diyebiliyo musun hala?
eğer diyorsan otur son bir kere konuş olmazsa da ayrılacağının sinyalini ver..
yok eğer diyemiyorsan zaten yapacağın şey belli..
bu noktada yüreğinin sesini dinlemen lazım bence:) hakkında hayırlısı olsun canım benim:)

her şey okadar biriktirdiki soğuyorum artık. zaten sürekli konuşuyorum ama son kez alıp karşıma tekrar konuşucam ve bunun son olduğunu söylicem . tahammülüm olmaz artık çünkü. sağol canım inşallah iyi olur :)

tam düzeliyo derken yine yaptı yapacağını ! birden bire öyle laf ediyoki tam psikopata dönüşüyo ya. deli olucam.bana diyoki ben askerdeyken senin face de kimlerle yazıştığıını naptığını biliyorum.o askerdeyken ben hergün ağladım dua ettim ve bunu biliyodu ve şu an benim gibi birine ettiği lafa bakın. ben buna bozulunca da kalkıp gitmeye çalışıyo ben mi deliyim o mu delirdi kafayı yicem kızlar ben mi göremiyorum ne olduğunu??? :((((

ya şu erkekler ne kadar nankör ya uyuz oluyorum..
eğer ilişki iki tarafı mutlu ediyorsa anlamlıdır.. sanırım sizin ilişkiniz artık zarar vermeye başlamış..
düzeleceğine inancınız kalmadıysa vakit kaybetmenin anlamı yok.. daha iyisini hakediyosun bence...

ya şu erkekler ne kadar nankör ya uyuz oluyorum..
eğer ilişki iki tarafı mutlu ediyorsa anlamlıdır.. sanırım sizin ilişkiniz artık zarar vermeye başlamış..
düzeleceğine inancınız kalmadıysa vakit kaybetmenin anlamı yok.. daha iyisini hakediyosun bence...

ya iyi olduğu zaman çok iyi . ama çogunlukla hem imalı konuşmalr. daha düzelmeden bi değeri başlıo. sonra ben bişe demedim bak bunları dedim sende bana bunu dedin sonra ben bunu dedim ben bişe demedimki diyo. ilk başlarda dayanabildim ama şmdi gerçekten sabrım kalmadı. dediğin gibi nankörlük bu okadar şeye ragmen görüşüyorum devam etmeye çalışıyorm hala hata üstüne hata. ve uyarmama raggmen. istemesemde biticek sanırım :(

Back
X