Erkek arkadaşıma karşı artık ne hissettiğimi bilmiyorum. 3-4 yıl oldu ilişkimiz başlarda gayet iyiydik ama artık her lafı batıyo bana. Tartışmalarımız bence bu noktaya getirdi beni. Sürekli buluşan insanlar değiliz ama buluştuğumuzda da kavga ediyoruz onun hareketleri yüzünden. hareketler de şunlar kkızlar , cafede garsonları kıskanması , eve misafir geliyor dediğimde çocukları varmı erkekmi kızmı gibi sorular, dışarda caddede yürürken ve yanımda kim olduğunu bildiği halde bi erkek sesi duyduğunda nerdesin kim var demesi , hesap sorar gibi yapmasa da zarif bi şekilde söylesede bunlar çok birikti bende. sürekli böyleyiz çünkü. şu an artık çok bozuk davranıyorum ve beni kaybedeceği korkusu yüzünden en kötü halime bile dayanmaya başladı. ve bu korkusunda haklı çünkü saygımı yitirdim. burda anlattıklarım bir kısmı sadece bide aklıma gelmeyen bi sürü şey var. bazen diyorum ben mi büyütüyorum ? beni bu kadar seven birine haksızlık ediyomuyum diye ama içimdede bi şeyler eksik artık. Nasıl davranıcam ona karşı bilemiyorum napmalıyım sizce ?