- 8 Mart 2010
- 152
- 1
- 296
Merhaba,
Benim bir sorunum var daha dogrusu n yapacagımı bilemiyorum. 1.5 aya yakındır bir erkek arkadasım var. Uzun zamandır kimseden etkilenmezken bir anda karsıma cıktı ve bir anda ona ilgi duymaya basladım. biz beraber olmaya basladık fakat baska illerde oturuyoruz. O yuzden yuzyuze pek görüşemiyoruz. Baslarda hersey guzeldi, aslında baslarda dememde sacma cunku su anda hala bu iliskinin cok basındayız. ilk 2 hafta hersey guzeldi ama sonradan n oldu bilmiyorum aramaları kesildi, msj atması azaldı. Sorunlarım var fln dedi, bende acıkcası özel sorunlar diye pek ustune düsmek istemedim. Ailesiyle ilgiliydi cunku sorunlar. Bende o sırada oturdugu sehire gittim hem isim vardı hemde onu görürüm diye, o sırada beni ailesiyle tanıstırdı bir anda ( ki daha biz çok yeniyiz böyle birsey beklemiyordum ) Ama ben döndükten sonra iyice aramaları azaldı
o aramadıkca bende aramadım. işi var diye üstelemedim, ama face bakıyordum ve onun online oldugunu görüyordum, sonucta işi olsa orayada giremezdi. Bende acıkcası kendimi cekmeye basladım. Son olarak duygularımı anlatan, kırıldıgımı belli eden bir msj attım ama o msjıma sadece ben böyleyim değişemem diye bir cvp geldi. yani ilgi göstermeyi, aramayı sevmeyen birisi.. Ve bunun ustune düşündüm, madem o kadar umursamaz birisi neden onla beraberim? yanındayken hersey o kadar güzel ki ama uzaktayken 180 derece dönen umursamaz insanın teki. bunun üstüne bu ilişkiyi yapamacagıma karar verdim cunku ben umursanmamaya alısık değilim. yani herseyin kararı olcak tabiki, ilgi manyagı birisi hic olmadım ama en azından gunde 3 4 msj atıp haber verilcek kadar umursanmayı herkes ister sanırım. Cocuk gibide direk ayrılmak istiyorum fln demedim, sonucta cocuk degiliz artık, en ufak biseyde bitirmek sacmalık olurdu ama bir msj daha attım. Ve ayrılık lafını gecirdim. Umursamaz dedigim insan direk o msjıma cvp attı, ben gitmeni istemiyorum diye. Anlamadım acıkcası, ayrılmak istemiyor, bitmesini istemiyor ama ilgi göstermiyor. Hani baska bir amacımı var desem hayır yok biliyorum, peki neden benimle olmak istiyor? Bir insan sorunları yuzunden karsısındaki insanı bu kadar ihmal eder mi? Yada sevmese neden benle olmak gibi bir zorunlulugu olsun ki? Yada bu yapı meselesi mi, yardımınıza ihtiyacım var bayanlar 
Benim bir sorunum var daha dogrusu n yapacagımı bilemiyorum. 1.5 aya yakındır bir erkek arkadasım var. Uzun zamandır kimseden etkilenmezken bir anda karsıma cıktı ve bir anda ona ilgi duymaya basladım. biz beraber olmaya basladık fakat baska illerde oturuyoruz. O yuzden yuzyuze pek görüşemiyoruz. Baslarda hersey guzeldi, aslında baslarda dememde sacma cunku su anda hala bu iliskinin cok basındayız. ilk 2 hafta hersey guzeldi ama sonradan n oldu bilmiyorum aramaları kesildi, msj atması azaldı. Sorunlarım var fln dedi, bende acıkcası özel sorunlar diye pek ustune düsmek istemedim. Ailesiyle ilgiliydi cunku sorunlar. Bende o sırada oturdugu sehire gittim hem isim vardı hemde onu görürüm diye, o sırada beni ailesiyle tanıstırdı bir anda ( ki daha biz çok yeniyiz böyle birsey beklemiyordum ) Ama ben döndükten sonra iyice aramaları azaldı

Son düzenleme: