• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

FiniSh

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
152
1
296
Merhaba,

Benim bir sorunum var daha dogrusu n yapacagımı bilemiyorum. 1.5 aya yakındır bir erkek arkadasım var. Uzun zamandır kimseden etkilenmezken bir anda karsıma cıktı ve bir anda ona ilgi duymaya basladım. biz beraber olmaya basladık fakat baska illerde oturuyoruz. O yuzden yuzyuze pek görüşemiyoruz. Baslarda hersey guzeldi, aslında baslarda dememde sacma cunku su anda hala bu iliskinin cok basındayız. ilk 2 hafta hersey guzeldi ama sonradan n oldu bilmiyorum aramaları kesildi, msj atması azaldı. Sorunlarım var fln dedi, bende acıkcası özel sorunlar diye pek ustune düsmek istemedim. Ailesiyle ilgiliydi cunku sorunlar. Bende o sırada oturdugu sehire gittim hem isim vardı hemde onu görürüm diye, o sırada beni ailesiyle tanıstırdı bir anda ( ki daha biz çok yeniyiz böyle birsey beklemiyordum ) Ama ben döndükten sonra iyice aramaları azaldı :( o aramadıkca bende aramadım. işi var diye üstelemedim, ama face bakıyordum ve onun online oldugunu görüyordum, sonucta işi olsa orayada giremezdi. Bende acıkcası kendimi cekmeye basladım. Son olarak duygularımı anlatan, kırıldıgımı belli eden bir msj attım ama o msjıma sadece ben böyleyim değişemem diye bir cvp geldi. yani ilgi göstermeyi, aramayı sevmeyen birisi.. Ve bunun ustune düşündüm, madem o kadar umursamaz birisi neden onla beraberim? yanındayken hersey o kadar güzel ki ama uzaktayken 180 derece dönen umursamaz insanın teki. bunun üstüne bu ilişkiyi yapamacagıma karar verdim cunku ben umursanmamaya alısık değilim. yani herseyin kararı olcak tabiki, ilgi manyagı birisi hic olmadım ama en azından gunde 3 4 msj atıp haber verilcek kadar umursanmayı herkes ister sanırım. Cocuk gibide direk ayrılmak istiyorum fln demedim, sonucta cocuk degiliz artık, en ufak biseyde bitirmek sacmalık olurdu ama bir msj daha attım. Ve ayrılık lafını gecirdim. Umursamaz dedigim insan direk o msjıma cvp attı, ben gitmeni istemiyorum diye. Anlamadım acıkcası, ayrılmak istemiyor, bitmesini istemiyor ama ilgi göstermiyor. Hani baska bir amacımı var desem hayır yok biliyorum, peki neden benimle olmak istiyor? Bir insan sorunları yuzunden karsısındaki insanı bu kadar ihmal eder mi? Yada sevmese neden benle olmak gibi bir zorunlulugu olsun ki? Yada bu yapı meselesi mi, yardımınıza ihtiyacım var bayanlar :(

Son düzenleme:
Yolun çok daha başındasın
bazı kararları almak için çok geç değil
Ya onu bu haliyle kabul edip , kendi hayatını mavhedeceksin
Neden böyle , neden aramıyor , beni sevmiyormu diyerek devam edeceksin
Yada yol yakınken yollarınızı ayıracaksınız
2 şecenek var , hangisine seçeceğinede sen karar vereceksin..

ilk 2 hafta cok iyiydi tamam yine umursamazdı ama en azından gun icinde arar msj atardı, ama sorunları cıktıktan sonra koptu resmen. Yani sorunları yuzunden mi yoksa bu bir bahane mi anlamıyorum. Ama bitirmeyide istemiyor. Çok kafam karıstı acıkcası :44: içimde bir umut belki sorunları gecince düzelir diyorum ama sanırım oda zor

Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektikleri yahu?
Anladigim kadariyla seninki biraz dengesiz canim.Böyleleri karsisindaki insana deger verdikleri veya sevdikleri icin degilde,sirf yalniz kalmamak icin biriyle beraber oluyorlar gibime geliyor.Yani arkadas ceversinde herkesin bir sevgilisi varsa buda "modaya" uymak istiyor olabilir.Hem ne bu "sorunlarim var,seninle ilgilenemiyorum" tripleri?Ya adam gibi derdini söyleyip beraber cözüm bulursup ona en azindan teselli olmaya calisirsin (ki zaten bir iliskide özellikle zor günlere beraber gögüs gerilmiyorsa bir terslik var demektir) yada söylememekte direndigi derdinin tasasinida sana yansitmamali diye düsünüyorum.Beyimiz hem söylemiyor hemde trip yapiyor anlasilan.Ayrica kadin dedigin erkeginden ilgi ve alaka bekler,bu cok normal.Eger bu temel "ihtiyaclarini" gideremiyorsa yolun basinda olman senin icin bir avantaj olabilir,mutsuzsan devam ettirme derim ve sakin ama sakin degisecegini düsünme,odun her zaman her yerde odun iste.
ALLAH gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektikleri yahu?
Anladigim kadariyla seninki biraz dengesiz canim.Böyleleri karsisindaki insana deger verdikleri veya sevdikleri icin degilde,sirf yalniz kalmamak icin biriyle beraber oluyorlar gibime geliyor.Yani arkadas ceversinde herkesin bir sevgilisi varsa buda "modaya" uymak istiyor olabilir.Hem ne bu "sorunlarim var,seninle ilgilenemiyorum" tripleri?Ya adam gibi derdini söyleyip beraber cözüm bulursup ona en azindan teselli olmaya calisirsin (ki zaten bir iliskide özellikle zor günlere beraber gögüs gerilmiyorsa bir terslik var demektir) yada söylememekte direndigi derdinin tasasinida sana yansitmamali diye düsünüyorum.Beyimiz hem söylemiyor hemde trip yapiyor anlasilan.Ayrica kadin dedigin erkeginden ilgi ve alaka bekler,bu cok normal.Eger bu temel "ihtiyaclarini" gideremiyorsa yolun basinda olman senin icin bir avantaj olabilir,mutsuzsan devam ettirme derim ve sakin ama sakin degisecegini düsünme,odun her zaman her yerde odun iste.
ALLAH gönlüne göre versin.

Aynen nedir bu cektigimiz anlamadım gitti hersey yolunda diyorum ve bir anda hemen degisiyor. Haklısın insan degismez sanırım benimki epey bi imkansızlık durumu. Ya ben kendimi düşünüyorum bir sıkıntım olsa sevgilime dahada yakınlasırım ondan uzaklasmam ki, ona dahada baglanırım, helede sorunlarım var deyip benden uzaklasması bana daha cok bahane gibi geliyor. ama diyorum ya pisman olursam ya gercekten sorunları yuzunden boyleyse diye dusunmektende kendimi alamıyorum işte :( Trip yapmaktan ziyade aramıyor, yada arıyacagım seni diyor 4 5 saat sonra dönüyor. Bu da beni üzüyor ister istemez, cunku gercekten deger verdigim birisi.. Ve eger degismeyip böyle giderse ilerde daha cok üzülecegim biliyorum. offf offf neden bu kadar zor ve karısık bu işler anlamadım gitti :26:

Son düzenleme:
Aynen nedir bu cektigimiz anlamadım gitti hersey yolunda diyorum ve bir anda hemen degisiyor. Haklısın insan degismez sanırım benimki epey bi imkansızlık durumu. Ya ben kendimi düşünüyorum bir sıkıntım olsa sevgilime dahada yakınlasırım ondan uzaklasmam ki, ona dahada baglanırım, helede sorunlarım var deyip benden uzaklasması bana daha cok bahane gibi geliyor. ama diyorum ya pisman olursam ya gercekten sorunları yuzunden boyleyse diye dusunmektende kendimi alamıyorum işte :( Trip yapmaktan ziyade aramıyor, yada arıyacagım seni diyor 4 5 saat sonra dönüyor. Bu da beni üzüyor ister istemez, cunku gercekten deger verdigim birisi.. Ve eger degismeyip böyle giderse ilerde daha cok üzülecegim biliyorum. offf offf neden bu kadar zor ve karısık bu işler anlamadım gitti :26:

Bir iliskide sorunun olmasi degil,sorunlari cözememek asil sorundur bence.Erkek arkadasin seninle derdi hakkinda konusamiyorsa,aranizda bir iletisim eksikligi varsa bu is eninde sonunda bir yerden patlak verir."ya kendi derdini kendin cöz,bana yansitma" moduna gireceksin (ki böyle birsey cok zor,insan sevdiginin üzülmesine dayanamaz) yada ayrilacaksin bence.Belki iliskiniz cok yeni diye cekiniyordur sana anlatmaya,erkekler sonucta bizim kadar acik konusamiyorlar bircok seyi.Ama SEN mutsuzsan gerisi bos bence,degismeyecegini düsünüyorsan fazla baglanmadan bir nokta koy derim.Zaman senin aleyhine ilerliyor cünkü.
ALLAH yardimcin olsun

bence ne sorunu olduğunu sor eger seni kaybetmek istemiyosa anlatsn beraber çözün hadi sn bişey yapamasnda en azından yanında olursun bunu böle söle eğer değişemiceksen bn bana değer veren birini bulurum de.

Bir iliskide sorunun olmasi degil,sorunlari cözememek asil sorundur bence.Erkek arkadasin seninle derdi hakkinda konusamiyorsa,aranizda bir iletisim eksikligi varsa bu is eninde sonunda bir yerden patlak verir."ya kendi derdini kendin cöz,bana yansitma" moduna gireceksin (ki böyle birsey cok zor,insan sevdiginin üzülmesine dayanamaz) yada ayrilacaksin bence.Belki iliskiniz cok yeni diye cekiniyordur sana anlatmaya,erkekler sonucta bizim kadar acik konusamiyorlar bircok seyi.Ama SEN mutsuzsan gerisi bos bence,degismeyecegini düsünüyorsan fazla baglanmadan bir nokta koy derim.Zaman senin aleyhine ilerliyor cünkü.
ALLAH yardimcin olsun

Ben beni neden aramadıgını neden ihmal ettigini anlamıyorum, evet acıkcası cok kafama takıyorum ve mutsuzum. cunku alısık olmadıgım bir durum. Sorunları var bu kesin ama bu sorun karsındaki insandan kacısı gerektirecek bisey değildir ki. Benimde sorunlarım var, okulumla ailemle alakalı ama ona anlatıyorum. Bana sorununu anlatmasın yada tam olarak anlatmasın cekindigi biseyse ama bendende kacmasın.. 2 gun oldu n arıyor n soruyor, ancak facede görürsem görüyorum bu kadar. Sanırım ayrılcam cunku ilerde baglanırsam daha cok sorun yasayacagımı dusunuyorum ki su anda yasadıgım durum bunu gösteriyor. Çok tesekkur ederim cevap için..

bence ne sorunu olduğunu sor eger seni kaybetmek istemiyosa anlatsn beraber çözün hadi sn bişey yapamasnda en azından yanında olursun bunu böle söle eğer değişemiceksen bn bana değer veren birini bulurum de.

Sorununu sordugumda ailemle alakalı dedi, baskada bisey demedi, bende üstelemeyip sadece her zaman yanındayım bunu bil dedim. Gecenlerde icimden gecenleri mesaj attım yapım bu dedi, sonra ayrılık gecen bir mesaj attım ve ayrılmak istemedigini soyledi. Ama n bir cabası oldu onca sitemime karsın n de bir yakınlasması. Sanırım nasılsa sorunum oldugunu biliyor aramasamda bahanem var modunda cunku aklıma baska bisey gelmiyor. Eh sorunum var dedigi icin bende artık bisey diyemiyorum, n diyebilirim ki? Çocuk degilim sonucta trip fln atsam neye yarar ki, susup kaldım bende artık. Degismeyecek o sanırım ya benim hic umudum yok..

Son düzenleme:
uzak mesafelerde olmanız sorununuzu çözmenize engel olur. daha çok yeni bir ilişkiniz var. yüzyüze pek görüşebildiniz mi bilmiyorum ama sağlam ilişkiler bile mesafeden etkilenirken yeni bir ilişkinin etkilenmesi çok normal. bence canım daha fazla bağlanmadan bu işi sonlandırman olur. çünkü sonunda seni hiç aramamaya başlayacak ve sen yalnızca bekleyeceksin:(

içini kararttım belki ama ben çektim sen de çekme diye söylüyorum bunu:(

hıkayen bana tanıdık geldı zaman zaman benım de basıma gelıyor ben de ılıskımın basında boyle seyler yasadım kendne has sorunları olunca benden uzaklasırdı sımdı 1 yılı gectk ılıskımzde hala da oyle tabı eskısı gıbı degıl bu zmanlarda hem ustune dusmemek hem de hıc ılglenmıor gıbı yapmamak gerekıyor zaten ayrılmak ısteseydı bunu sana derdı braz zaman ver kendne

gizemli erkeklerden uzak durun ilgisiz ben böyleyim değişemem dıyen erkek tipi...benım hayatım karardı suan cok agır bı depresyondayım benzer bır tıp yuzunden sende yol yakınken dön...:20:

Uzak ilişki başlarda çok güzel gelir
Ama eğer bunu kaldırmıcak yürekte bir insan yaşıyosa bunu fazla dayanamaz
Seni seviyodur sevmiyodur diyemem
Ama bu sevgi sana yeticekmi
Yani hiç bişey yapmadan sadece seni sevmesi yeterli olurmu?
Bence olmaz çünkü her kadının ilgiye alakaya azda olsa şımartılmaya hakkı var
Sonra bunu çevrende görürsün daha kötü olursun
Neden ben diyip sorarsın kendine sürekli

O yüzden iyi düşün
Bir ihtimal daha var
Eğer ona sevgime değer ben onu adam eder yola getiririm diyosan
Farklıda olabilir herşey zamanla iyice bağlanır sana

Seçim senin :)

Bizim iliskimiz daha cok yeni hemde, birbirimizi tanımadık tam anlamıyla durum böyleyken konusmamaya baslamamız, aramaması, msj bile atmaması, umursamamazlıgı beni yoruyor. Takmıyorum desemde takıyorum cunku cok fazla bisey beklemiyorum ondan. Saygı duyarım msj atmayı sevmez, telefonda konusmaktan hoslanmaz, ee o zaman neden benimle beraber? Oturdugu sehirden olsun kız arkadası.. Acık acık desin bana biseyleri, ama onuda demiyor. Sorunlarım var dedi ve isin icinden cıktı, birdaha n bir msj n bir arama. Bir insanı degistirmek cok zor ama kendimden biliyorum, ben cabaladıkca o degismezse ben kendimi üzerim. Birde sanırım aşık olsaydı bana sorunları bile olsa bu kadar umursamaz kalamazdı, sevmiyordur belkide sadece deger verdigi biriyimdir. Hem bitsin istiyorum hemde bitmesin istiyorum. Sanırım hayattaki en kötü sey bu ikilim. Aslında su anda bitse o kadar etkilenmem herhalde cunku varlıgı ve yoklugu bir, bitincede böyle olacak :26: Bari acıkca soylesin ben bu iliskiyi yapamam sorunlarım var uzaktasın desin, inanın içim cok rahat edecek ama bu belirsizlikler beni öldürüyor.

Şimdi siz onun ne yaptığını, ne yapacağını, neden aramadığını, ilgisiz davrandığını vs. bırakın.
Siz, eğer böyle giderse onu hiç bir şekilde bırakamayacak duruma geleceksiniz. Ve ne yazık ki kadınlarkulubu forumunun üzgün kadınlarından biri olup, buradaki kalbi kırık arkadaşlarımızın hikayelerini dinleyip belki de cevap yazacaksınız.
Hiiiiç üstelemeyin. Merak etmeyin. Sizden ve ailenizden daha değerli değil elin oğlu.
İnşallah iyi olur ama. Göstergeler hep aynı şeyi işaret ediyor. Gidişat o..
Rahat davranın fazla bağlanmayın en çok seven taraf olmayın aslaaaa..
Lütfen buradaki uyarıları dikkate alın.
Sevgiler.

Bizim iliskimiz daha cok yeni hemde, birbirimizi tanımadık tam anlamıyla durum böyleyken konusmamaya baslamamız, aramaması, msj bile atmaması, umursamamazlıgı beni yoruyor. Takmıyorum desemde takıyorum cunku cok fazla bisey beklemiyorum ondan. Saygı duyarım msj atmayı sevmez, telefonda konusmaktan hoslanmaz, ee o zaman neden benimle beraber? Oturdugu sehirden olsun kız arkadası.. Acık acık desin bana biseyleri, ama onuda demiyor. Sorunlarım var dedi ve isin icinden cıktı, birdaha n bir msj n bir arama. Bir insanı degistirmek cok zor ama kendimden biliyorum, ben cabaladıkca o degismezse ben kendimi üzerim. Birde sanırım aşık olsaydı bana sorunları bile olsa bu kadar umursamaz kalamazdı, sevmiyordur belkide sadece deger verdigi biriyimdir. Hem bitsin istiyorum hemde bitmesin istiyorum. Sanırım hayattaki en kötü sey bu ikilim. Aslında su anda bitse o kadar etkilenmem herhalde cunku varlıgı ve yoklugu bir, bitincede böyle olacak :26: Bari acıkca soylesin ben bu iliskiyi yapamam sorunlarım var uzaktasın desin, inanın içim cok rahat edecek ama bu belirsizlikler beni öldürüyor.

Yaşın kaç blmiyorum ama kendine saygısızlık yapılmasına izin verme yalan sorunu varmış yok zamanı yokmuş of of erkekelr yalan söylemekten kızlarda onlara inanmaktan bıkmayacaklar faceye girerken sorunu yokmu şifrelerini iste gör bak seviyormu sevmiyor mu ,adam yerine koyma ilgilenme ,telefon aç ben böyle mutlu değilim bu ilişki yürümüyor ikimizide çok mutlu edecek insanların olduğuna inanıyorum de sitemli bir şekilde de değil egosunu tatmin ediyor senle elde tutarak ..

Yaşın kaç blmiyorum ama kendine saygısızlık yapılmasına izin verme yalan sorunu varmış yok zamanı yokmuş of of erkekelr yalan söylemekten kızlarda onlara inanmaktan bıkmayacaklar faceye girerken sorunu yokmu şifrelerini iste gör bak seviyormu sevmiyor mu ,adam yerine koyma ilgilenme ,telefon aç ben böyle mutlu değilim bu ilişki yürümüyor ikimizide çok mutlu edecek insanların olduğuna inanıyorum de sitemli bir şekilde de değil egosunu tatmin ediyor senle elde tutarak ..

Güven konusunda sıkıntım yok açıkcası, face şifresini fln biliyorum onları zaten vermisti ben istemeden. Konustum mutlu degilim dedim, varlıgın yoklugun anlasılmıyor dedim, haklısın dedi ama sorunlarım var dedi ve ortadan kayboldu. Ayrılmak en mantıklı karar sanırım, tsk ederim cvplarınız icin..

Şimdi siz onun ne yaptığını, ne yapacağını, neden aramadığını, ilgisiz davrandığını vs. bırakın.
Siz, eğer böyle giderse onu hiç bir şekilde bırakamayacak duruma geleceksiniz. Ve ne yazık ki kadınlarkulubu forumunun üzgün kadınlarından biri olup, buradaki kalbi kırık arkadaşlarımızın hikayelerini dinleyip belki de cevap yazacaksınız.
Hiiiiç üstelemeyin. Merak etmeyin. Sizden ve ailenizden daha değerli değil elin oğlu.
İnşallah iyi olur ama. Göstergeler hep aynı şeyi işaret ediyor. Gidişat o..
Rahat davranın fazla bağlanmayın en çok seven taraf olmayın aslaaaa..
Lütfen buradaki uyarıları dikkate alın.
Sevgiler.

Tskler tavsiyeleriniz icin, cok haklısınız. Ama madem ortada bir iliski yok yani madem kendini bu kadar uzak tutuyor, ben uzatmamam gerektigini düşünüyorum..

Back
X