neden kendinizi "seçenek" haline getiriyorsunuz?
Bunun gibi bir sürü jestleri var.merak etmesi,kiskanmasi vss..hastalansam canim bisi istese pervane..ama sorsan duygusal durumumuz yok..cok iyi anlasan guzel vakit geciren iki insaniz...artik eskisi gibi umursamiyorum dusunmuyorum da..burdaki arkadaslarin yorumlari etkili oldu..Sevgili konu sahibi, bu insan size birşey hissediyor veya hissetmiyor diyelim, siz onun keyfini mi bekleyeceksiniz?
Koskoca adam olmuş böyle jestler yapıp iyi kalplisin ondan, arkadaşız ondan demesi de tuhaf, mertçe söyleyemiyor mu duygularını.
İyi sabırlısınız sizde, ben böyle belirsiz durumları hiç çekemem.
Diyeceksiniz ki bu belirsizlik beni yoruyor, kendi duygularınızı söyleyeceksiniz eğer aynı hisleri paylaşmıyorsak bir daha görüşmeyelim diyeceksinz. Yoksa böyle her hareketine "acaba hoşlanıyor mu, ne zaman duygularını söyleyecek, ya hayatına başkası girerse" diye düşünmeye devam edeceksiniz. Seçim sizin.
kacak guresiyo.. hic sevmem boyle belirsiz isleri.. 'duygularini aciga cikarmam lazim' demissin; bence kesinlikle bsy yapma.. guclu duygusu olan zaten uzak durmaz..Kizlar dün cantama hediye alip koymus kucuk bir notla benim guzel misafirim sen herzamn hosgeldin gibi bisi yazmis..soruncada iyi kalplisin ondan aldim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?