• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik offf...

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb kizlar..5 yil once hayatima biri girmisti ne arkadas ne sevgili ortasi bisidik sonra bitti...aradan 5 yil gecti ben 27 o 30 yasinda 2 olgun insan olduk..isini mevkisini almis biri var karsimda..mesaj atti ve gorusmeye basladik..bana benle huzurlu oldugunu rahat hissettigini soyler hep..mutlu etmek icinde elinden gelenin fazlasini yapar..ama yine iş duygusalliga geldiginde yok..hersey tam aşk yok gibi bisi derdi hep..sacma iliskimiz 6 aydir devam ederken bir gun annesi calisan memur bi kizla tanismasini istemis ve kiz int eklemis bunu.bana soyledi kizla konusmadan boyle bi durumda durustolcagini soylemusti..tabi ben tanimasini bu durumda gorusmemizin uygun olmayacagini soyledim..3 gun yinede yazdi bana ve cok uzulmus..hic bu kadar kotu olcagimi dusunmemistim vss dedi..zaten kizlada gorusmeden noktalamis..ve biz eskisi gibi degiliz artik..cok fazla gorustuk cok alistik ilerde birimizin hayatina biri girerse kaldiramicaz diyo..ici gidiyo ama suan yanasamiyor..kendini ilk basta sartladi duygusal boyutta biseyimiz olmaz diye üzuntusunu aliskanliga yoruyo..hissettikleriyle yuzlestirmem lazim onu.simdilik mesafeliyim.sizce ne yapmaliyim..gercekten bisiler olsun istiyorum..

karşı tarafın duygularından eminsen sen bir adım at..
bu sefer sen mesaj at..görüşün bakalım belki herşey olumlu olur..

Olması gerekiyorsa olur zaten ama olmuyorsa da vardır bir hayır, cok fazla kasma senin olan sana gelir zaten:):)

Adam sizinle birsey olmayacağını belirtmiş zaten ki belirtmese bile olacak olsa aşk hicbirseyi dinlemez yine olurdu. .
Ben karşı tarafın sizinle aynı duygu içinde olduğunu pek hissetmedim..
Sizin suan için yapabileceğiniz tek şey uzak durmak ve karşıdan bir adım beklemek eğer gelirse o adım kararlı bir şekilde ya bu ilişkinin bir adı olmasi gerektiğini söyleyin ya da koparın tüm bağları. .

Ben böyle bi ikilemde yaşamaya dayanamıyorum gururuma yakıştıramıyorum diyip kapatın telefonu bir süre de ulaşamasın size ya size olan duygularının farkıma varır ve ilişkiyi sahiplenir ya da uzaklaşır ve vaktinizi harcayıp sizi yormaz. Adam 5 yıl sonra aradığında dahi böyle bir durumu kabul ettiyseniz daha fazlasını istememesi tabiki normal. Bir sınırınız kurallarınız prensipleriniz olsun ve ödün vermeyin. Bakın bakalım o zaman size böyle yapabiliyor mu.

Kizlar dün cantama hediye alip koymus kucuk bir notla benim guzel misafirim sen herzamn hosgeldin gibi bisi yazmis..soruncada iyi kalplisin ondan aldim oldu

Sevgili konu sahibi, bu insan size birşey hissediyor veya hissetmiyor diyelim, siz onun keyfini mi bekleyeceksiniz?
Koskoca adam olmuş böyle jestler yapıp iyi kalplisin ondan, arkadaşız ondan demesi de tuhaf, mertçe söyleyemiyor mu duygularını.
İyi sabırlısınız sizde, ben böyle belirsiz durumları hiç çekemem.
Diyeceksiniz ki bu belirsizlik beni yoruyor, kendi duygularınızı söyleyeceksiniz eğer aynı hisleri paylaşmıyorsak bir daha görüşmeyelim diyeceksinz. Yoksa böyle her hareketine "acaba hoşlanıyor mu, ne zaman duygularını söyleyecek, ya hayatına başkası girerse" diye düşünmeye devam edeceksiniz. Seçim sizin.

Sevgili konu sahibi, bu insan size birşey hissediyor veya hissetmiyor diyelim, siz onun keyfini mi bekleyeceksiniz?
Koskoca adam olmuş böyle jestler yapıp iyi kalplisin ondan, arkadaşız ondan demesi de tuhaf, mertçe söyleyemiyor mu duygularını.
İyi sabırlısınız sizde, ben böyle belirsiz durumları hiç çekemem.
Diyeceksiniz ki bu belirsizlik beni yoruyor, kendi duygularınızı söyleyeceksiniz eğer aynı hisleri paylaşmıyorsak bir daha görüşmeyelim diyeceksinz. Yoksa böyle her hareketine "acaba hoşlanıyor mu, ne zaman duygularını söyleyecek, ya hayatına başkası girerse" diye düşünmeye devam edeceksiniz. Seçim sizin.
Bunun gibi bir sürü jestleri var.merak etmesi,kiskanmasi vss..hastalansam canim bisi istese pervane..ama sorsan duygusal durumumuz yok..cok iyi anlasan guzel vakit geciren iki insaniz...artik eskisi gibi umursamiyorum dusunmuyorum da..burdaki arkadaslarin yorumlari etkili oldu..

Kizlar dün cantama hediye alip koymus kucuk bir notla benim guzel misafirim sen herzamn hosgeldin gibi bisi yazmis..soruncada iyi kalplisin ondan aldim oldu
kacak guresiyo.. hic sevmem boyle belirsiz isleri.. 'duygularini aciga cikarmam lazim' demissin; bence kesinlikle bsy yapma.. guclu duygusu olan zaten uzak durmaz..

O size mesafeli davraniyorsa sizde ona ayni sekilde davranin.. pesinden kosuyormus gibi hissetirmeyin kendisine.. belliki olgun birisi degil ne istedigini bilmeyen birisi..

Hem hediyeler aliyor, jestler yapiyor, cok iyi anlasiyoruz diyor, hemde aramizda duygusal bir sey yok diyor.
Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu..

Sen de bana hediye aldığın için çok iyi kalplisin ancak bu gün benim doğum günüm filan değil. İyi arkadaşlar birbirlerine bu tür şeyler yapmazlar. Çok kibarsın ama kabul edemem diyip iade edin.

Back
X