Kafam çok karışık.ucuz sıradan bir Bebek arabası mı yoksa kaliteli pahalı birşey mi

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
kızlar tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Yani Bebek arabası konusunda hiçbir fikrimiz yok. Fiyat önemli değil kullanışlı kaliteli bebeğin rahat edeceği bir Bebek arabası istiyoruz mağazalara çıkmadan sizlere sormak istedim.

Bizde bakmaya başladık 1500 lirayı aşmamayı düşünüyorum. Fazlasına acıyorum açıkcası.

Ya arkadaşım uygun 1000 tl yi geçmesin çok birşey farketmiyor 2 yıl ancak kullanıyorsun dedi bilmiyorum
Yani canım bilmiyorum ne kadar sık kullanacağınada bağlı sanırım bir de ben sürekli 3-4 yaşında çocuklar görüyorum bebek arabalarında özellikle şimdi tatildeyim avrupada burda 4 yaşında çocuk bazıları daha da büyük hala bebek arabası kullanıyorlar çok sık tatil yaparız bende o yüzden iyi bir şey almayı düşünmeye başladım bir de ikinci çocuk düşünüyorum çok ara vermeden.

Biz simdiden tasimak icin puset aldik ve ben esime bebek arabasi almak istemedigimi soyledim esim alma taraftari olsa da. Cunku bebek arabasini kullanamiyorum rahatsiz oluyorum nedense buyuk kolaylik olsa da.
Ben eger alsaydim cok fazla para vermez orta fiyatli bir sey alirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…