Kafam çok karışık var midir sizce

rumeysaay26

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
12
5
1
23
Kızlar reglim 3 gün gecikti
Geciktigi ilk gün test yaptım fakat çıkmadı
Ondan 8 gün önce kan testi verdim 1.20 çıktı sizce gebelik olabilir mi ?

3gğn gecikmiş ama, kan da adet günü gelmeden bile çıkıyor diye biliyorm
Henuz yeniyse cikmayabilir o açidan soyledim yinede gecikmis cunku hala bir umut var oncesinde cikmamis olabilir. Geciktikten sonra verse daha kesin sonuc olur. Normal zamanda kalindignda adetten once belli oluyor idrarda bile belli oldugu olabilir gec dollenmeyse gec belli olur .

Gecikmeden 8 gün önce kan verilmez. Gebelik o kadar hızlı oluşmuyor. Lütfen gebeliğin nasıl oluştuğunu youtube içeriklerinden izleyin öğrenin. Hamile kalmak istiyorsunuz ya da bunu asla istemiyorsunuz, gebelik testi yapmanız için bu kadar mühim iki konu var ama hiç öğrenmeye de çalışmıyorsunuz.

Kızlar reglim 3 gün gecikti
Geciktigi ilk gün test yaptım fakat çıkmadı
Ondan 8 gün önce kan testi verdim 1.20 çıktı sizce gebelik olabilir mi ?
Yumurtlama gününden eminsen üzerine 12 gün say,o gün kanda çıkar,idrarda belki çıkar.

Henuz yeniyse cikmayabilir o açidan soyledim yinede gecikmis cunku hala bir umut var oncesinde cikmamis olabilir. Geciktikten sonra verse daha kesin sonuc olur. Normal zamanda kalindignda adetten once belli oluyor idrarda bile belli oldugu olabilir gec dollenmeyse

Henuz yeniyse cikmayabilir o açidan soyledim yinede gecikmis cunku hala bir umut var oncesinde cikmamis olabilir. Geciktikten sonra verse daha kesin sonuc olur. Normal zamanda kalindignda adetten once belli oluyor idrarda bile belli oldugu olabilir gec dollenmeyse gec belli olur

Gecikmeden 8 gün önce kan verilmez. Gebelik o kadar hızlı oluşmuyor. Lütfen gebeliğin nasıl oluştuğunu youtube içeriklerinden izleyin öğrenin. Hamile kalmak istiyorsunuz ya da bunu asla istemiyorsunuz, gebelik testi yapmanız için bu kadar mühim iki konu var ama hiç öğrenmeye de çalışmıyorsunuz.
Gebeliğin nasıl oluştuğunu gayet iyi biliyorum bi evlat doğurdum ama onu öğrendiğimde 2 hafta 5 günlüktü bu şekilde yorum yapmanız çok enteresan

Kan tahlilini mi tekrarlıyim yoksa evde yaptığım testi mi sizce
Ben olsam evde testim varsa hemen denerdim çünkü hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar, siz de eğer arada gecikme yaşayan Bi döngünüz olmadıysa yapın bence sonra ilk iş kan vermeye de gidersiniz.

Çok erken öğrenmişssiniz o zaman nasıl öğrendiniz merak ettim

Çok erken öğrenmişssiniz o zaman nasıl öğrendiniz merak ettim 😌
Belki çok istediğimiz için erken öğrendim ama sol kasığimda bisey attığını hissettim ve sabah kalkar kalkmaz test yaptım çok net 2 çizgiyi görmüştüm yani onda öyle olunca bu durumu anlayamadim sormak istedim

Ben olsam evde testim varsa hemen denerdim çünkü hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar, siz de eğer arada gecikme yaşayan Bi döngünüz olmadıysa yapın bence sonra ilk iş kan vermeye de gidersiniz.
Adetlerim düzenli o yüzden acaba evdeki testler mi yanlış anlayamadim

Belki çok istediğimiz için erken öğrendim ama sol kasığimda bisey attığını hissettim ve sabah kalkar kalkmaz test yaptım çok net 2 çizgiyi görmüştüm yani onda öyle olunca bu durumu anlayamadim sormak istedim
Benim da ara ara kasımlarım çok ağrıyor, bu akşam sağ kasığım çok ağrıyor, karın ağrımda var , aşılama denedik 10kasımda bende Bi umut bekliyorum, Protestan kullanıyorum bide

Birde belirti hissediyorum göğüslerimde hassasiyet aşırı Bel ağrısı kasık ağrısı ağızda değişik tat falan

Back
X