kafam cok karisik yardim edinn

gew90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
646
1
48
Kayseri
Hatirlamiyorum ama ilk galiba bu konum.erk.ark.bi magazada calisiyo part time olarak..hep genclerin calistigi bi yer.7yildir beraberiz ve ilk kez yasiyorum boyle bisey.bugun ziyarete gittim.bi kizla gulusuyodu.beynimden vurulmusa dondum.daha 2 hafta oldu baslayali.disardan cok yakinduruyolardi.hemde cok.bana sikildim ne var espri yaptim hosuna gitmis.dedi sonra hakarettmeye basladi kufurler falan.cok degisti hem de kisa surede.allak bullak oldum.bi de gelecek planlari yapiyodk kisa sure once

Daha önce de küfür eder miydi peki?

Kıza espiri yapacak kadar sakinliği var ama sana gelince yok...Bence bir tarafları egodan kalkmış sanırım.

Suçlu hissetmiştir.Bu durumu bastırmak içinde küfretmiş .Gözlemleyin hep öyle yakın görürseniz kıza ilgisi var demektir.

hakaret ve küfür mü..
noluyoruz yahu..
ufacık bir olayda bile böyleyse ohhooo....

Tartisirdik ama boyle olmadi hic kiz cok civikti.kabul etmiyo bununhata oldugunu.uni mezunu adam orda ne isi var anlamiyorum baska is yok gbi

Normal bi konusmadegildi.amakabul etmiyo bunu.berber yillaronce bi kursa gittik bi kiz ilgilendi duydum kiz ve ark. Konusmasini h8slanmis belli onda uyardim yine anlamamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…