- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
Merhaba arkadaslar ben bu sene universitemin 2. Yilindayim, kendime iyi kotu bir arkadas grubu edindim ama sinifimin cogunluguyla aramizda mesafe var gibi. Sadece okul hayatimda degil hayatimin bircok alaninda bu boyle oldu hep. Bazi insanlara bakiyorum hemen kaynasip arkadas olabiliyorlar ama ben bunu yapamiyorum devamli insanlara karsi mesafeliyim. Bu davranisimi seviyorum aslinda yerine gore ama cevremde az insanin olmasi bazen bana yalniz hissetiriyor kendimi. Yaptigim het hareket hakkinda cok dusunuyorum cok takiliyorum ve surekli insanlarin davranislarini cozmeye ve anlamaya calisiyorum. X kisi bu hareketiyle ne demek istedi? Bu iyi birsey mi dedi? Yoksa kotu bisey mi? Vs. Kafamda butun bu sorular varken bir de devamli insanlarin benim davranislarimi izledigini beni elestirdiklerini hakkimda olumsuz dusunduklerini dusunuyorum ustelik ortada bununla ilgili hicbirsey yokken... cok sacma biliyorum yasadiklarim ama benim bu davranislari edinmemdeki en buyuk faktor ilkokul ve ortaokul hayatim oldu tamamen. Surekli dislanan ve suclanan hep haksiz olarak gorulen, arkasindan konusulan bir cocuk oldum. Yapmadigim seylerin bedelini odedim ve hep iftiralara kurban gittim, arkadaslarim beni sevip aralarina almiyorlardi bu yuzden hep sevilmedigimi dusundum, su yasima kadar hala bu cocukken yasadiklarimin psikolojisi icinde kalakaldim. Cocukken tacize ugradim hem fiziksel hem de sozlu. Butun bunlar bende derin agir hasarlar birakti. Suanda universite hayatina basladim ve gene devam ediyor sorunlarim, sanki hic bitmiyor artiyor sorunlarim. Bugun sirf degisiklik.olsun diye 2 kiz arkadasimi davet ettim evime, sohbet etmeye calistik ama o esnada bile tam bir sohbet havasi kuramadik. Sorunlarimdan az da.olsa bahsettim onlara ama yorum yapmadilar pek belkide buyuk ihtimal takmadilar beni herkes gibi. Bazi sorunlarimdan bahsettigim icin onlara pismanlik duydum, ya baskalarina anlatirlarsa? Ya benimle arkadaslik yapmak istemezlerse diye bos bosss dusundum durdum. Aslinda ortada hicbisey de yok yani. Ama ben nedense hep sevilmedigimi ve umursanmadigimi ama bi o kadar da dedikodumun yapildigini cok dusunuyorum. Lutfen bana yardim edin psikoloji felan kalmadi, kafa gitti bende. Artik kaldiramiyorum gercekten....