kafam çok karışık yardımcı olun lüfen

inci0

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
1
0
16
Antalya
benim 2 yıllık bi ilişkim var arkadaşların aracılığıyla tanıştık çok güzel bi ilşkimiz vardı ama tamamen zıt karekterlere sahibiz herkes çok şaşırıyo bu ilşki bu kadar zamandır nasıl ilerliyo diye ama nacak artık sallantıdayız daha dogrusu onluk bişe yokda ben çok kararsızım bu arada ben 21 o 28 yaşında bunun aramızd bir çok sorunu çıkıyo ben üniversite öğrencisiyim o çalışıyor ama okuldayken sürekli kıskanıyor haklı kendi açısından ama ben dde sırf o rahat etsin die hayellerimden arkadaşlarımdan koptuğumu hissedyorumzorla bana bişe yaptırmıyo ama duygusal olarak bunlara yönlendiriyor benim en büyük hatlarımdan biride çok çabuk ciddileşmesine izin vermek o hemen evlenmek istiyor ama ben daha 2. sınıftayım ailem onu onun ailesi beni tanıyo ve seviyo ama ben artık istemiyorum galiba onu seviyorum ama sanki sadece alışknlıklarla yürüyor ilişki ne yapmalıyım bilmiyorum bunun yanı sıra hayatım da 4 yıllık bi arkadaşım var bende hoşlandıgını herkes biliyor erkek arkadaşım hariç daha doğrusu önce anladı sonra olmadıgına ikna oldu şimdi şunuda düşünüyorum onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum 4 yıdır degişmedi kavgalarımız çok eglencelidir eglenmelerimiz harikadır herşeyi yapabiliyoruz beraber en çok sevigim onda bnim ona bişe anlatmama gerek yok içimden geçenleri geçer karşıma anlatır bayılıyorum bu yönüne ama bielmiyorum onu arkadaş olarak belkide çok seviyorum dur ve erkek arkadaşımla yaşadığım bu durum beni ona çekiyodur bilmiyorum ne hissediyorum ne yapmalıyım ne olmalı yardım ediin bana lütfen

bence suan bırlıkte olugunuz ınsana karsı askınız bıtmıs yasınızın geregı cıvıl cıvıl bır ortamın ıcındeykende oradan gerı planda kalmak ısınıze gelmıyor 7 yas fark cok gıbı gorunmesede tarflardan bırı henuz 20lı yasların bsında dıgerı sonlarındaysa bu fark buyuyor muhtemelen sıze onerım duygularınızdan emın olana kadar sakın kalın 3. kısıyı sımdılık unutun ve erkek arkadasınıza odaklanın eger gercek duygularınız bu ılıskının bıttıgı yınundeyse hıc vakıt kaybetmeden bu ılıskıyı bıtırın cunku yasayacagınız harıka gunlerınız var sadece vıcdan duygusuyla bır ılıskı yurumez onunuze bakın derım

Back