Kafam çok karışık

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.113
4.834
373
Merhabalar, uzun zamandir konu açmıyordum. Kafam o kadar kazan gibi oldu ki düşünmekten. 1 hafta once lisede platonik aşk yaşadığım çocuk facebooktan beni buldu. Mesajlaştik, baya bir konuştuk. Liseden sonra hayatimizi vs iki arkadas gibi konustuk tabi ben herseyi anlattim ona o yillar anlatamadigim herseyi. Kimseye ona beslendigim duygular kadar yogun birsey yasamadigimida anlattim. Hayatimin yogun stresli bir donemini geride biraktigimi ve mutlu bir surece girdigimi ama bu sıkıntılı zamanlarimda yanimda kimsenin olmadigini yalniz kaldigimi anlattim. Oda benim artik yanımda olduğunu falan soyledi. Sıkıntım burda başlıyor, evet ben bu cocugu zamaninda cok sevdim sacma gelecek ama canimi verecek kadar cok ama ben bu ask dongusune girecek kadar kendimi hazir hissetmiyorum kendimi toplamam gerektigini onada soyledim. Birlikte atlatabilecegimizi soyledi. Nedense bunu istemiyorum. Bu cocugun karsima lonk diye cikmasida suphelendiriyor beni. Nasil bir yol izlemeliyim ben?

Eğer ki gerçekten seviyorsan bırakma derim ama kendini hazır hissetmiyosan biraz mesafe koy arana sonra çok uzulursun

En fazla anlaşamaz ayrılırsın .ne diye okadar dert ettin ki

Yıllar önce senin olmayan bir adama canını bahşetmekten bahsetmişsin, birde seninleyken dene bakalım

Ortak tanıdık arkadas iniz varmı onlara sorsan bi o arada ne yapmış etmiş bilsen

bence her şeyi kontrol etmeye çalışma. duyguları kontrol altına almaya çalıştıkça kendini zora sokarsın. biraz zamana bırakmak en iyisi.

Çok aceleci davranmışsın artık ya kestirip atıcaksın, yada deneyeceksin.
Dogru diyorsunuz. Zamana birakacagim ciddiyse gelir kendi.
En fazla anlaşamaz ayrılırsın .ne diye okadar dert ettin ki
Seneler sonra bulmasi biraz sasirtti. Birde korkuyorum ayni duygu yogunlugunu yasamaktan
Demek oda sana boş değil hayırlısı olsun bakalım yoksa seni bulmazdi

Tesekkur ederim. Zamanla gorecegiz hayirlisi mi oldu ser mi :)

Yıllar önce senin olmayan bir adama canını bahşetmekten bahsetmişsin, birde seninleyken dene bakalım

Cok sacma oldugunu biliyorum bayada arabesk cekiniyorum nedenini bilemiyorum zamana birakacagim

Ortak tanıdık arkadas iniz varmı onlara sorsan bi o arada ne yapmış etmiş bilsen

Soracagim birinin daha yarabandi olmak istemiyorum. Bu defa uzulmekte istemiyorum.
bence her şeyi kontrol etmeye çalışma. duyguları kontrol altına almaya çalıştıkça kendini zora sokarsın. biraz zamana bırakmak en iyisi.

Haklisiniz hemde cok ama boyle olunca acaba dedim. Amaci ne olabilir ki

Cok sacma oldugunu biliyorum bayada arabesk cekiniyorum nedenini bilemiyorum zamana birakacagim

Soracagim birinin daha yarabandi olmak istemiyorum. Bu defa uzulmekte istemiyorum.

Haklisiniz hemde cok ama boyle olunca acaba dedim. Amaci ne olabilir ki

Hevesin kaçmış
Büyüsü bozulmuş

Hepsi bu.

Yeni biri olsa, dene derdim
Ama zaten bildiğin birinin, ne sürprizi olabilir ki
Sonradan hayran bırakacak

Hevesin kaçmış
Büyüsü bozulmuş

Hepsi bu.

Yeni biri olsa, dene derdim
Ama zaten bildiğin birinin, ne sürprizi olabilir ki
Sonradan hayran bırakacak

Dogru soyluyorsun bencede o hayal ettigim gibi biri cikmazsa hayal kirikligi uasayacagim hayallerimdeki gibi kalmasi daha guzel

Back
X