İlk adımı sen atmışsın zaten, oda olur demiş.
Şimdi ki çekingenlik neden?
Eğer ki gerçekten seviyorsan bırakma derim ama kendini hazır hissetmiyosan biraz mesafe koy arana sonra çok uzulursun
Buna hazır değildin madem neden eskiden onu sevdiğini anlattın çocuğa?
Çok aceleci davranmışsın artık ya kestirip atıcaksın, yada deneyeceksin.Ya hayallerimdeki gibi guzel gitmezse diye o yillarimi yıkmak istemiyorum ondan
Demek oda sana boş değil hayırlısı olsun bakalım yoksa seni bulmazdiYaklasik 6 sene once olmus bitmis birseydi. Beni bulmasi falan cok sasirdim.
Dogru diyorsunuz. Zamana birakacagim ciddiyse gelir kendi.Çok aceleci davranmışsın artık ya kestirip atıcaksın, yada deneyeceksin.
Seneler sonra bulmasi biraz sasirtti. Birde korkuyorum ayni duygu yogunlugunu yasamaktanEn fazla anlaşamaz ayrılırsın .ne diye okadar dert ettin ki
Demek oda sana boş değil hayırlısı olsun bakalım yoksa seni bulmazdi
Yıllar önce senin olmayan bir adama canını bahşetmekten bahsetmişsin, birde seninleyken dene bakalım
Ortak tanıdık arkadas iniz varmı onlara sorsan bi o arada ne yapmış etmiş bilsen
bence her şeyi kontrol etmeye çalışma. duyguları kontrol altına almaya çalıştıkça kendini zora sokarsın. biraz zamana bırakmak en iyisi.
Yıllar önce senin olmayan bir adama canını bahşetmekten bahsetmişsin, birde seninleyken dene bakalım
Ortak tanıdık arkadas iniz varmı onlara sorsan bi o arada ne yapmış etmiş bilsen
bence her şeyi kontrol etmeye çalışma. duyguları kontrol altına almaya çalıştıkça kendini zora sokarsın. biraz zamana bırakmak en iyisi.
Hevesin kaçmış
Büyüsü bozulmuş
Hepsi bu.
Yeni biri olsa, dene derdim
Ama zaten bildiğin birinin, ne sürprizi olabilir ki
Sonradan hayran bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?