kafam cok karisik

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
selam kizlar hamilelik bölümünede yazdim 4.haftalik hamileyim. güzel mutluyum sevincliyim ama korkularim var. ...

1tane oglum var 3yasinda onu ihmal etmekten 2cocuga yetisememekten korkuyorum. ya hamileligim kötü gecerse oglumu ihmal edersem ya 2.Ci bebegim dogdugu zaman 2sinede bakamazsam. cok korkuyorum cokmu erken diyorum kendi kendime yoksa anlasirlarmi beraber buyumeleri iyimi olur bilmiyorum kafam allak bullak. sizde böyle bisey yasayan bu dusunceler oldumu korkulariniz oldumu. 2cocuk buyutmesi zormu tecrubeli bayanlar banada akil verin bu dusunceleri nasil asabilirim ne yapmaliyim. istedigim bi hamilelikti simdi neden böyle düsünüyorum bilmiyorum:cry::cry:

Allah sağlıkla kucagına almayi nasip etsin ins ikisi bi arada öyle böyle büyüyor bnde büyütüyorum zor oluyor ama yapcak bişey yok ilkine göre daha az ilgilenebiliyorsun esininde desteğiyle olur bence skinti yapma

Allah sağlıkla kucagına almayi nasip etsin ins ikisi bi arada öyle böyle büyüyor bnde büyütüyorum zor oluyor ama yapcak bişey yok ilkine göre daha az ilgilenebiliyorsun esininde desteğiyle olur bence skinti yapma
Aminnn Insallah dedigim gibi istedigim biseydi noldu bana anlamadimm

Back
X