• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karisik..

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Merhaba kizlar uzun aradan sonra yine tekrar geldim, bana çok yardim ettiniz sagolun su ana kadar, benim derdimi az çok bilenler var. Askerdeyken erkek arkadasim beni terketmisti maddi durumun yuzunden sonra bahaneler yaratmaya baslamisti o kadar yaninda olmama ragmen en son telefon açmisti bana bagirarak ne ailesini ne de kendisini sorucagim diye nisanlandigini soylemisti (ki yalan sadece sogutmak için) ben de o gunden sonra hep allaha havale ettim onu ve benim çektigimin iki mislisini çekmesini diledim hep hala oyle ediyorum..Geçenlerde arkadasimla konusmuz bana kotu dua etmemesini soyle demis, ama hiç birsey hakketmedi..Simdi ise 2 gun once kotu bi ruya gordum o da mehmeti asker kiyafetleriyle yarali gorup çok kotu yaraliydi, içim rahat degil kizlar ne kadar nefret ediyorsamda hala seviyorum onu evet ama ruyadan dolayi içim rahat degil, acaba mail gondersem mi ki diyorum sadece sagligi yerinde mi diye ? arada 7 buçuk ay geçti o gun bugun hiç birsey sormadim, bunca zaman sonra yine kotu birsey olur diye korkuyorum yinede, ltfn bana yardim edin kafam çok karisik..

canım onu arama sakın..
sadece onun için allaha dua et...
allahım ne kadar beddua etsemde ahlar etsemde onu koru sözlerimi geri aldım de..
allaha yalvar...
ve onun için fakırlere sadaka ver....

ahhhh ahhhhh bu ahları hep yapıyoruz...
terkederler sonradanda başlarına bela gelınce hemen anlarlar anarlar bız mazlumları...
bende oyle bir sırtımdan bıçaklandımkı elacım neyse bende allaha havale edıyorum...

evet malesef oyle sonradan anliyorlar ama hakkediyorlar hiç bir neden yokken oyle biraki veriyorlar iste, bak iste yine vicdanimiz rahat olmuyor yine uzulen dusunen biz oluyoruz bitmesine ragmen..Bizde vicdan var onlarda yok !

Askere giden adamlar ne düşünüyor acaba? sevdiği içinmi soğutmaya çalışıyor yoksa aklımı başına geliyor anlamıyorum ben pek bilmiyorum hikayeni ama fikrimi söylemek istiyorum arama sorma o arasın rüyanada takılma bedduada etme biri sana etse ne hissederdin? böyle düşün
Geçmişle Uğraşırsan Geleceği Göremezsin ....

Sakın sakın sakınnnnn öyle bir hata yapma bitanem.
İyiyse de seni ilgilendirmez, kötüyse de...
Bence silmelisin hayatından,
atacağın bir mail, bir mesaj ummadığın sonuçlar doğurabilir.
Yeniden seni aramaya başlayabilir, olmadık bir söz edebilir.
Kafan böyle rahatken bence kendi huzurunu bozma boş yere.

Bence sakın arama, kötü bir şey olsa muhakkak duyarsın. Aradan o kadar zaman geçmiş, şimdi arasan kendisini kıymete bindirir.

o da dogru simdi sorsam kendisi ben neymisim gibisinden yapicak, en iyisi sormamak birsey olsaydi mutlaka duyardim evet

bana sorarsan, arama sakın derim..
sadece senin eski erkek arkadaşın askere gitmiyor ki güzelim..
varsayalım, allah esirgesin, kötü bir durum oldu, elinden ne gelecek?
ya da kötü bir durum olmadı kendini onun gözünde ne hale düşüreceksin?
arama bence..

canım onu arama sakın..
sadece onun için allaha dua et...
allahım ne kadar beddua etsemde ahlar etsemde onu koru sözlerimi geri aldım de..
allaha yalvar...
ve onun için fakırlere sadaka ver....

ahhhh ahhhhh bu ahları hep yapıyoruz...
terkederler sonradanda başlarına bela gelınce hemen anlarlar anarlar bız mazlumları...
bende oyle bir sırtımdan bıçaklandımkı elacım neyse bende allaha havale edıyorum...

Canım kesinlikle arama derim ben de. Bedduaların için istiğfar et. Merak etme herkes gönlünce niyetince yaşar. Yüce Rabbim herşeyi görüyor. Ona havale etmek en güzeli...

Arama tabiki!!:delphin:

Aci haber tez gelir, allah korusun yoktur öyle birsey

Sen onu hala düsündügün icin rüyalarindada görmen cok normal...hem rüyalar tersine cikar sagligida keyfide gayet yerindedir güzelim...a.s

Kismetten ötesi yok, kendini paralasanda beddualar etsende hicbir faydasi olmaz, Kader diyeceksin, kismet degilmis diyeceksin ve unutmaya calisacaksin...:teselli:

Herseyde bir hayir vardir elbet.:delphin:

erkeklere edilen her beddua yerine gelseydi sayılarında oldukça fazla azalma olurdu.bu aralar düşünüyorsun sanırım bilinçaltına yerleşmiş ve rüyasını görmüşsün.bu olumlu yada olumsuz bir anlam taşımaz.bence hiçbir şekilde kendisiyle iletişime geçme.yaşanmış bitmiş.sonra hiçkimse kadında erkekte flört ediyor diye ona mahkum değil.duygular değişebilir.ayrılıklar olabilir.bunu olgunlukla karşılayıp hayatımıza devam etmeliyiz.a.s.

erkek milleti kedi gibi dokuz canlıdır bihalt olmaz merak etme...bence sen beddua ettiğin için vicdan yapmışın ondan görüyorsun...dua et bedduanı geri al ama sakın onu arama...onu araman demek herşeyin başa sarması demek ekstra üzüntü ekstra keder...unut gitsin tüm üzüntülerinle birlikte tarihe göm...ister beddua et ister etme zaten o yaptıklarını bulacaktır belliki üzülüyosun boşuna sen beddua edip kendini huzursuz etme derim ben...

ya kizlar yinede dayanamadim :( hemen hemen 2 hafta oluyor mail gondermistim ama soguktum soyle birsey yazmistim "Merhaba,

Mail yollamamak için kendimi çok tuttum ama ben sadece iyimisin diye sormak istedim, bugün seni rüyamda gördüm asker kiyafetlerinle kötü bir rüyadi, hayirola diye kalktim. Sadece sagligin yerinde mi bilmek istedim..Hosçakal "

Dun cvp geldi : " merhaba iyiyim cok şükür ya sen? bayadır nete girmedim görüşmek üzere kib " yazmis bende " sevindim, kib sende" yazdim
Bugunde bi tuhaflik oldu beni sabah gizli nodan biri aradi cvp verdigimde yuzume kapati oysa beni hiç kimse aramazdi gizliden, simdide kafam karisti..
Birde hiç tahmin etmiyordum bana cvp vereceginden, ve bana gorusmek uzere diyor :@ daha zaten zor gorur ben sadece ruyamda kotu gormustum diye dayanamadim 7 aydir hiç konusmadik

Back
X