Merhaba kizlar uzun aradan sonra yine tekrar geldim, bana çok yardim ettiniz sagolun su ana kadar, benim derdimi az çok bilenler var. Askerdeyken erkek arkadasim beni terketmisti maddi durumun yuzunden sonra bahaneler yaratmaya baslamisti o kadar yaninda olmama ragmen en son telefon açmisti bana bagirarak ne ailesini ne de kendisini sorucagim diye nisanlandigini soylemisti (ki yalan sadece sogutmak için) ben de o gunden sonra hep allaha havale ettim onu ve benim çektigimin iki mislisini çekmesini diledim hep hala oyle ediyorum..Geçenlerde arkadasimla konusmuz bana kotu dua etmemesini soyle demis, ama hiç birsey hakketmedi..Simdi ise 2 gun once kotu bi ruya gordum o da mehmeti asker kiyafetleriyle yarali gorup çok kotu yaraliydi, içim rahat degil kizlar ne kadar nefret ediyorsamda hala seviyorum onu evet ama ruyadan dolayi içim rahat degil, acaba mail gondersem mi ki diyorum sadece sagligi yerinde mi diye ? arada 7 buçuk ay geçti o gun bugun hiç birsey sormadim, bunca zaman sonra yine kotu birsey olur diye korkuyorum yinede, ltfn bana yardim edin kafam çok karisik..