- Konu Sahibi loversound
4 yıllık bir ilişkim var.üniversitede okuyorum.okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz.ama şu son bir yıldır çok zor günler yaşadık çok yıprandık.sadece kendimizden değil çevredende kaynaklanan sorunlar yaşadık.bayağı bir yalanını yakaladım.yalanlar çok büyük boyutta değil ama yinede güvenimi sarstı.bi kaç yere borcu vardı.bana kapattım dedi.ama kapatmamış.daha ödememiş.ben sonradan öğrendim.nie yalan söylüyorsun dediğimde hep laf söyledin bana ödeyemediğim için o yüzden yalan söyledim dedi.ama benim güvenim sarsıldı.çok seviyorum onu.o da beni seviyor ama güvenimi sarstı.şimdi acaba hep bana yalanmı söylicekmiş gibi geliyor.bu aralar soğudum gibi hissediyorum.ayrılmayı bile düşündüm ama yapamadım.4 yılı bi anda arkama alamadım.kafamı kurcalayan okadar çok şey varki işin içinden çıkamıyorum.güvencim inancım hevesim heyecanım hereşy yıkıldı sanki.şuanda.şuanda ona karşı hissettiğim şey sevgimi alışkanlıkmı onu da bilmiyorum.belki ben büyütüyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.en ufak bir şeyi sorun olarak görmeye başladım.sevgilim benden 2 cm kısa.4 yıl sorun etmedim.şimdi kafama takmaya başladım.anlayacağınız kafam çok karışık.ayrılmakla ayrılmamak arasında gidip geliyorum.bi fikir verin bana.gerçekten çok zor durumdayım.