• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık:(((((

loversound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
138
0
96
İstanbul
4 yıllık bir ilişkim var.üniversitede okuyorum.okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz.ama şu son bir yıldır çok zor günler yaşadık çok yıprandık.sadece kendimizden değil çevredende kaynaklanan sorunlar yaşadık.bayağı bir yalanını yakaladım.yalanlar çok büyük boyutta değil ama yinede güvenimi sarstı.bi kaç yere borcu vardı.bana kapattım dedi.ama kapatmamış.daha ödememiş.ben sonradan öğrendim.nie yalan söylüyorsun dediğimde hep laf söyledin bana ödeyemediğim için o yüzden yalan söyledim dedi.ama benim güvenim sarsıldı.çok seviyorum onu.o da beni seviyor ama güvenimi sarstı.şimdi acaba hep bana yalanmı söylicekmiş gibi geliyor.bu aralar soğudum gibi hissediyorum.ayrılmayı bile düşündüm ama yapamadım.4 yılı bi anda arkama alamadım.kafamı kurcalayan okadar çok şey varki işin içinden çıkamıyorum.güvencim inancım hevesim heyecanım hereşy yıkıldı sanki.şuanda.şuanda ona karşı hissettiğim şey sevgimi alışkanlıkmı onu da bilmiyorum.belki ben büyütüyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.en ufak bir şeyi sorun olarak görmeye başladım.sevgilim benden 2 cm kısa.4 yıl sorun etmedim.şimdi kafama takmaya başladım.anlayacağınız kafam çok karışık.ayrılmakla ayrılmamak arasında gidip geliyorum.bi fikir verin bana.gerçekten çok zor durumdayım.

erkekler para konusunda çok gurur yapıyorlar, ödedim demesinin başka ne nedeni olabilir ki? parayı senden mi aldı? nasıl olsa hemen evlenmiyorsun okulun bitmesine zaman var, hemen peşin hüküm verme zaman tanı bence. hakkında hayırlısı olsun.

valla canım iyi düşün sen daha iyi tanırsın sevgilini biz yabancıyız sonuçta ama 4 yılım derken kendini 40 yılım diye ağlarken bulma
ama çok seviyorum diyosun çok seviyorsan zaten hataları sana hafif görünür şimdi, ve çok seviyorken asla yaşamadan göremezsin bazı şeyleri
sonuçta sevgiyi bulmak zor severkende ayrılamayacağına göre deneyip görenlerden olcan sanırım
çok karamsarda olma, belki daha evli bile değiliz bana ne hakkı var ki maddi hesap sormaya diye düşünmüştür.

4 yıllık bir ilişkim var.üniversitede okuyorum.okulum bitince evlenmeyi düşünüyoruz.ama şu son bir yıldır çok zor günler yaşadık çok yıprandık.sadece kendimizden değil çevredende kaynaklanan sorunlar yaşadık.bayağı bir yalanını yakaladım.yalanlar çok büyük boyutta değil ama yinede güvenimi sarstı.bi kaç yere borcu vardı.bana kapattım dedi.ama kapatmamış.daha ödememiş.ben sonradan öğrendim.nie yalan söylüyorsun dediğimde hep laf söyledin bana ödeyemediğim için o yüzden yalan söyledim dedi.ama benim güvenim sarsıldı.çok seviyorum onu.o da beni seviyor ama güvenimi sarstı.şimdi acaba hep bana yalanmı söylicekmiş gibi geliyor.bu aralar soğudum gibi hissediyorum.ayrılmayı bile düşündüm ama yapamadım.4 yılı bi anda arkama alamadım.kafamı kurcalayan okadar çok şey varki işin içinden çıkamıyorum.güvencim inancım hevesim heyecanım hereşy yıkıldı sanki.şuanda.şuanda ona karşı hissettiğim şey sevgimi alışkanlıkmı onu da bilmiyorum.belki ben büyütüyorum bilmiyorum ama böyle hissediyorum.en ufak bir şeyi sorun olarak görmeye başladım.sevgilim benden 2 cm kısa.4 yıl sorun etmedim.şimdi kafama takmaya başladım.anlayacağınız kafam çok karışık.ayrılmakla ayrılmamak arasında gidip geliyorum.bi fikir verin bana.gerçekten çok zor durumdayım.

bitanem benim ah seni çok iyi anlıyorum. yaşadım bende buna benzer bişey. sadece şu kadarını söyleyeyim sendeki alışkanlıktan başka bişey değil. yada bi yerde, bu yada başka bi konuda merhamet, bi acıma duyğusu falan. bence bin kez öleceğine bir kez öl. bitmiş içindeki duyğular görmüyormusun. sevene sevdiğinin ağzı yüzü çarpık bile olsa (ki Rabbim in yarattığınımı beğenmeyeceğiz haşa) dünyanın en güzeli görünür. sen yalnızca boyu senden bikaç cm kısa diye düşünmeye başlamışsan bitmiş. bende yaşadım. yaşadığım günlere üzülmüyorum pişmanda değilim, çünkü her günden çıkardığım bi sonuç var nihayetinde. hani ataol behramoğlu nun yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var, şiirindeki gibi. tabi ki karar senin. hani sormuşsun, ben sadece fikrimi söyledim. kızmazsın umarım. Allah yardımcın olsun

zor guven çok öenmli ve sen baya takıntı yapmıssın normaldr böyle düşünmen..
ilişiyi yasıyan sensin eger bişeyler bitiosa hep sorular varsa kafnda ona göre davran...
hakkında hayırlısı olsun..

kusurlar görülmeye başlandığında yada rahatsızlık vermeye başladığında içinde ciddi bir soru işareti oluşmuş manasına gelir.. bir noktaya gelmişsin ama seni harekete geçirmek için yeterli değil henüz.. bundan sonrasını zaman içinde görebilirsin sadece, duygularını en ufak olayda bile tartmaya başladın.. buda seni elbet bir karar götürecektir. benim kişisel tavsiyem yalan başlamışsa ve bu heleki maddi bir konudaysa önemsenmeyecek gibi değil. güven konusu tam olmadan asla hayatını birleştirme derim, bundan sonrada ona tam güvenmeni sağlayabilirmi oda büyük bi soru işareti elbette... seni tamamen geri kazanabilmesi için çok büyük atılımlar yapması gerek.

yalanini yakalayip guveninin sarsilmasinda haklisin.
bunu ona soylemeyi dene..ve birlikte guvenizi yeniden kazanmaya calisin..
bisuru yontemler vardir,
sonrada bu hal olunca onu gercekten sevdigini sevmediginide anlamis olursun.
cunki onun yalanini yakalayip birde guvenin bisekilde sarsilmasi haliyle senide sogutmustur ona karsi..

birde eger olmiyacaksada olmaz biter gider yok 4 sene vardi yok 10 sene arkamda birakamam demekle olmaz, eger olmazsa o 4 sene guzel gecti der iyi hatirlarsin ama biter. okadar seneyi arkama alamam diyerekte istemeden iliski yurumez

parayı benden almadı.kendisi çalışıyor.bir ara para sıkıntısı yaşadı.şimdi işi gayet iyi.
güvenim yalanını öğrenince sarsıldı zaten.herşeyi düzelticem dedi.bundan sonra yalan yok seni kaybetmek istemiyorum dedi.ama ben ne olacağını bilmiyorum.gerçekten düzelicekmi merak ediyorum.kafamdaki sorular belirsizlik beni bitiriyor.içim hiç rahat değil bu yüzden.

sevgın azalmış
ama bence yazık edersın ilişkinize
2 cm kısaymış dıye dusune dusune ayrılırsın zaten

eğer bir kez kafan karışmışsa içindeki duygular yavaş yavaş azalmaya başlamıştır. bende yaşadım benzerlerini. üniversitedeyken çıkmaya başlamıştık, herşey çok güzeldi. okul bitip de çalışmaya başladıktan sonra yavaş yavaş uzaklaştık birbirimizden. hayat koşullarının zorluğunu görünce yapamadık. senin gibi kafam karışıktı önceleri sonradan aniden bir karar verip yıllarımı verdiğim ilişkiyi çok sevmeme rağmen bitirdim. çünkü sonradan çok üzüleceğimi görüyordum. evey ondan ayrıldıktan sonra bir daha kimseye ona hisettiğim şeyleri hissedemedim ama bir kez bile pişmanım da demedim...

Canım,yorumumu dikkate alman dileğiyle yazıyorum.Çünkü;hayat tecrübeleri fazla olan biriyim.
Ben de üniversitede bir birliktelik yaşadım.Ve bitirince evliliği hayal ettik hep.Sonunda da evlendik.Pürüzsüz diyebileceğim bir ilişkiydi ve çok zahmetlerle evlenmiştik.Senin de belirttiğin gibi çok seviyorduk.Evlendiğimizin ilk ayı yalanını yakaladım.Birçok kişiye göre küçük bir şeydi.(Senin yazdığın yalan türünden çok uzak bir örnek değil) Ama ben yalanın küçüğü-büyüğü olmaz diye düşünüyorum.Yalan yalandır.Karşısındaki insanı kandırma-aldatma çabasıdır. Benim de güvenim sarsılmıştı ve ilişkimin seyri tıpkı seninki gibi değişmeye başladı.Onca yılı 7 ay içinde sonlandırdım.Şimdi hayat tecrübelerimin de ışığında yanlış yapmadığımı iyice anlıyorum.Hayat bana şunu öğretti:Eğer Saygı ve güven yoksa,tam değilse sevgi erozyona uğruyor.
Zaten sen yıllarca sorun etmediğin o 2 santimetreyi aklına getirmeye başladıysan sevginde de erimeler başlamış demektir.Bu arada seviyor olmakla- alışkanlık kolaylıkla birbirine karıştırılır.Kanımca sizin ilişkinizde fazlasıyla bir alışkanlık da var.

bence sevmiyosun artık
duygular azalmış aradaki sevgide alışkanlığa dönüşmüş yoksa her hatası
en ufak kusuru batmazdı sana bu kadar
iyi düşün bence

senin kötü saydığın brşey yapmış

bu durum da ona karşı olan duygu düşüncelerini sorgulamaya başlatmış

şunu unutmak hata olur ; her insan hata yapar

hatalar yaparak büyürüz,öğreniriz... önemli olan aynı hatayı bir daha yapıp yapmamamızdır

bir yalan söyledi diye onu silmek pek de doğru bir davranış olmaz

oturup ilişkinin artısnı eksisini duygularını karıştırmadan ortaya dökmen gerekiyor

oturup karşılıklı herşeyi konuştuk.düşündüklerimizi hissettiklerimi herşeyi söyledim.bundan sonra yalan en ufak bişeyde bile yalan söylemeyeceğini herşeyi düzelteceğini söyledi.aşkımıza son bi şans verdik.herşeyi zaman gösterecek.ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun diyorum
fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.hepsi benim için çok önemli bunu bilin.şuanda içim biraz olsun rahat.sanırım konuşmak iyi geldi bana.

Kızım adam erkeklik gururuna yedirememiş yalan söylemiş olabilir. Yalan söyledi diye hevesim kaçtı birde benden 2 cm kısa onu kafaya taktım diyorsun.. Kedi arkasını görmüş yara zannetmiş..
Bunlardan soğuyorsan sen ben seninle beraber olan kişiye acırım

Ayrıl canım ayrıl
çocuğun başını yakma..

Back
X