evet canlarim benimde derdim var bayram gunu laptopu actim ve youtuba kocam bir oyunmu ne varmis adini tam bilmiyorum ama ass diye cikmis ve resim ve bir video izlemis bayramim zehir oldu sonra geldi ozur diledi yanlislikla oldu dedi gercektende o oyunun ismi assa diye basliyor izlemedim diyor ama bir anlik bise gonlumu aldi neyse.dun tel baktimm oylesine yanimdaydi zaten laptopta video olan bolume girdim ve baktim ki ne gorim
msndenmi baska bir sitedenmi goguslerin webcamdan gosteren o***** videosu dunde cildirdim oda ben yapmadim dedi.dukkanda kaysereli bir abi var oglu var 17 yasinda o tel istedi dedi bana gostercekti isler basladi bakamadim gercektende dogru dunun tarihiydi sinirim bozuk ya o abide bazen duyuyorum goruyorum kadin musterilerle fingirdiyo resmen.gercekten guvenim sonsuz ama oglanin kendi cebi var neden esimin tel istiyor sordum onun tel eski diyor wallaha dedim birkere dha gorursem aynisini bende yaparim bakarim cekerim guvenimde sarsilir gercekten paylasmak istedim sinirim bozuk