kafam cok karisik

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
evet canlarim benimde derdim var bayram gunu laptopu actim ve youtuba kocam bir oyunmu ne varmis adini tam bilmiyorum ama ass diye cikmis ve resim ve bir video izlemis bayramim zehir oldu sonra geldi ozur diledi yanlislikla oldu dedi gercektende o oyunun ismi assa diye basliyor izlemedim diyor ama bir anlik bise gonlumu aldi neyse.dun tel baktimm oylesine yanimdaydi zaten laptopta video olan bolume girdim ve baktim ki ne gorim:53::53:msndenmi baska bir sitedenmi goguslerin webcamdan gosteren o***** videosu dunde cildirdim oda ben yapmadim dedi.dukkanda kaysereli bir abi var oglu var 17 yasinda o tel istedi dedi bana gostercekti isler basladi bakamadim gercektende dogru dunun tarihiydi sinirim bozuk ya o abide bazen duyuyorum goruyorum kadin musterilerle fingirdiyo resmen.gercekten guvenim sonsuz ama oglanin kendi cebi var neden esimin tel istiyor sordum onun tel eski diyor wallaha dedim birkere dha gorursem aynisini bende yaparim bakarim cekerim guvenimde sarsilir gercekten paylasmak istedim sinirim bozuk :47::47::47::47:

gerçekden kötü bir durummuş cnm.
bir daha aynısını yakalarsan anlaki bu işte bi iş var.
erkeklerin şu sorumsuz hareketleri çok kötü bişey ya.
üzme kendini sende daha fazla.:70:

gerçekden kötü bir durummuş cnm.
bir daha aynısını yakalarsan anlaki bu işte bi iş var.
erkeklerin şu sorumsuz hareketleri çok kötü bişey ya.
üzme kendini sende daha fazla.:70:

ilkinde kendi itiraf etti neden baktigimi bilmiyom dedi ozur diledi bir anlik nefsine aldanmis herhalde ama bu daha beter gozunu korkuttum birdaha olursa ben bakicam dedim agzindan cikani dogru konus diyor he canim:1:siz bakinca iyi insallah o oglan bakmistir yoksa cekegeci var

dün görümcemin kızı netten şarkı indirecekmiş.
istediği şarkıyı açınca aniden bir sayfa açıldı ve o...... kadınlar.

hemen kapattım.şarkı indireceğimiz siteyi açınca sitenin üstünce yarı çıplak kadın...!

sitenin en altında erotik dakikalar felan filan yazıyor...!,

ben kalakaldım.görümcemin kızı yenge erotik ne demez mi?

internet devri erkeklerin nefislerini daha da yüksetti.

Allah eşlerimizi doğru yoldan saptırmasın.

canım bence de bir daha böyle birşey yakalarsan artık altında birşeyler aramalısın. bu kadar üstüste gelmesi ilginç. bir de telefonundan videoyu niye silmemiş ki? o çocuk niye eşine böyle şeyler gösteriyormuş??? canım inşallah bir daha böyle birşey yaşanmaz, ki bence bu kadarı bile çok fazla :45:

canım bence de bir daha böyle birşey yakalarsan artık altında birşeyler aramalısın. bu kadar üstüste gelmesi ilginç. bir de telefonundan videoyu niye silmemiş ki? o çocuk niye eşine böyle şeyler gösteriyormuş??? canım inşallah bir daha böyle birşey yaşanmaz, ki bence bu kadarı bile çok fazla :45:

zaten dedim onada ben baktigim an gormus oglan gostercekmiste isler baslayinca bakamamis dedim sana ne diye gosteriyor manyakmi gitsin annesine gostersin madem oyle hayret hala sinirim gecmedi zaten bi bilsem neden gosteriyor. insallah canim ya

hemen kapattım.şarkı indireceğimiz siteyi açınca sitenin üstünce yarı çıplak kadın...!

amin canim ama firsat vermiyeceksin oylede o oglanin babasida az degil laptopunda dukkanda 2 hollandali kizlar cekilmis normal resmi var karisi gorse ne der bazen dusunuyorum orda laptop acaba bise yapiyormu diye guveniyorum ama erkekler cocuk gibi

Şarkı & film vb. download yapılan sayfalarda reklam olarak yer alabilir ve pop up sayfası olarak açılabilir bahsettiğiniz içerikler.

Son düzenleme:

Amiiiinnnn canim yaaa.....ama eger esinize soguk davranip kadinlik yapmiyorsaniz bunu yaptiginda eslerede gunah dusuyormus...tabiki azginlar baska:49:

Canım nasıl ınandın ıkıncısıne de esının bakmadıgına?İlkini itiraf etti ikincisini affetmıyecegını dusundugu ıcın yalan soylemıs olamazmı?acaba sen ınanmak ıstedıgınemı ınandın canım.Bu ısın pesını ve takıbı bırakam derım ben ılerde daha cok uzulmemen ıcın..

amin canim ama firsat vermiyeceksin oylede o oglanin babasida az degil laptopunda dukkanda 2 hollandali kizlar cekilmis normal resmi var karisi gorse ne der bazen dusunuyorum orda laptop acaba bise yapiyormu diye guveniyorum ama erkekler cocuk gibi

ne yapacaksın sürekli şüpheyle mi yaşayacaksın.

benim eşimin patronu 60 yaşında adam.evli 2 çocuk sahibi.

bir gün iş yerine gittik eşimin.patronunu bilg. açtı.bi de ne göreyim!

ekranda çıplak kadınların olduğu saat...

adamın facesinde hem eşi kayıtlı hem de yüzlerce çıtır kız....!

oğlu gelir sevgilileriyle iş yerine,eşimi bekarken kaç kere götürmüştür o tür yerlere Allah bilir.

adam istesin yeter ki...! 1 saat işim var gecikecem der.sanal ya da reel yapacağını yapar senin ruhun duymaz.
gider yeni tel. yeni hat alır,iş yerinde bırakır müsait olduğu zamanlarda istediği kadınla konuşur.
başka isimle face sayfası,arkadaşlık sitesine üyelik açar anlamazsın.

onları düşünene kadar.eşim eve saatinde geliyor mu,bana kadın olduğumu hissetiriyor mu,
beni seviyor mu,benimle vakit geçiriyor mu önce ona bakarım.
bunları yapıpta nette takılan yok mudur vardır.

bence en iyisi fazla kurcalamamak.eştikçe kokar der annem.
o nedenle herşeyi oluruna bırak.

ne yapacaksın sürekli şüpheyle mi yaşayacaksın.

benim eşimin patronu 60 yaşında adam.evli 2 çocuk sahibi.

bir gün iş yerine gittik eşimin.patronunu bilg. açtı.bi de ne göreyim!

ekranda çıplak kadınların olduğu saat...

adamın facesinde hem eşi kayıtlı hem de yüzlerce çıtır kız....!

oğlu gelir sevgilileriyle iş yerine,eşimi bekarken kaç kere götürmüştür o tür yerlere Allah bilir.

adam istesin yeter ki...! 1 saat işim var gecikecem der.sanal ya da reel yapacağını yapar senin ruhun duymaz.
gider yeni tel. yeni hat alır,iş yerinde bırakır müsait olduğu zamanlarda istediği kadınla konuşur.
başka isimle face sayfası,arkadaşlık sitesine üyelik açar anlamazsın.

onları düşünene kadar.eşim eve saatinde geliyor mu,bana kadın olduğumu hissetiriyor mu,
beni seviyor mu,benimle vakit geçiriyor mu önce ona bakarım.
bunları yapıpta nette takılan yok mudur vardır.

bence en iyisi fazla kurcalamamak.eştikçe kokar der annem.
o nedenle herşeyi oluruna bırak.

canim ben esime sonsuz guvenirim laptopa pek ugrasmas acsada pisti falan oynar
o gun tesadufen bilgisayarin hafizasni gosterme tusuna bastim ve normalde laptop kapandimi siliniyor girilmis yerler bu sekil gordum inkar etmedi
yanlislikla actim dedi bakmadim ama dedi tamam inandim.ama tel video bulmam hemde siteden veya msnden cekilmis cildirtti beni ya oglan cekmis dedi
oglanda kac gundur dukkana gelmedi bi gelsin ben ona sorarim dedi neyse.kocam bana duskun bagli asik bir adam neden oyle seylere bakma geregi duyuyorki erkekler anlamis degilim biz baksak bosanma nedeni olur wallaha bilmiyorum birdaha olursa gercekten sana daha bir gram guvenmem dedim biter yani guvence bana gore buda gozde aldatmak benim icin morelim hala bozuk buna ama napalim allah beterinden korusun

birde esimin calistigi yer 2 kapi otede hemen oglenden gidiyor geceye kadar calisiyor yemek dukkaninda isi falan guzel iste bazen o la[top dukkanda goruyorum uyaririm hepte seytin doldurur yaw

Back
X