Merhabalar ben 18 yaşındayım,iki yıldır birlikteyiz sevgilimle.ilerde de evlenmeyi düşünüyoruz,ama benim kafam çok karışık bu aralar.Geleceği düşünmeden edemiyorum ve geleceği düşündükçe de korkuyorum.Sevgilimle aramda düşünce farklılıkları var,bu aralar çoğu konuda aslında çok farklı düşündüğümüzü fark ediyorum.Ve bu farklılıklar ilerde evlenince daha da büyük sorunlara yol açar diye korkuyorum.Üstelik aramızda eğitim farkı da var.Ben İstanbul lisesinde okuyorum şu an,üniversiteyi de okumayı düşünüyorum,ama o lise terk.Ben birlikte olduğum insanla okuduğum kitaplardan,izlediğim belgesellerden vs. konuşmak,bu konularda tartışmak isterdim ama onun böyle şeylerle alakası bile yok.Arada bi de kültür farkı var anlıycağınız.Geleceği düşündükçe korkma sebebim:kadın-erkek ilişkileri konusunda,çocuk yetiştirme konusunda da farklı düşünüyoruz.Evlenince kendine bi dükkan açmak,benim de orda onunla birlikte çalışmamı istiyo,ama ben kendi seçeceğim mesleği yapmayı istiyorum.Bu konuları konuşurken sonunda bi sonuca varamayınca zamanı gelince düşünürüz diye kapatıyo konuyu ama ben kapatamıyorum bi türlü.Ya evlenince de bu konularda bi sonuca varamazsak,aramızdaki bu farklılıklar sorun yaratırsa aramızda diye korkuyorum.Beni çok seviyo biliyorum ama bana sevgisini gösterme konusunda da pek iyi diil,ben ondan romantik şeyler beklerken o hiç bişey yapmıyo.Bu aralar işleri de yoğun olduğu için benle de fazla ilgilenemiyo.Şimdi işlerden dolayı senle ilgilenemiyorum ama evlenince söz böyle olmıycak deyip duruyo ama buna inanamıyorum bi türlü.Sonuçta evlenince de çalışıcak,hatta o zaman üstünde bi de ev geçindirme yükümlülüğü olcak,benle yine ilgilenemiycek diye korkuyorum.Üstelik de sevgiliyken romantik şeyler yapmayan,evlenince yapar mı diye düşünüyorum.Bu konuda çok korkuyorum çünkü ben sevdiğimle çok ilgilenirim,ondan da aynı ilgiyi beklerim,hem de ben hep aşk dolu,romantik bi evlilik hayal etmişimdir.Bunun böyle olamıycağı korkusu endişelendiriyo beni.Bazen birbirimizi sevdikten sonra bütün bu sorunları aşabiliriz diye düşünüyorum ama bazen de diyorum ki evlilik deyince işin içine çok farklı şeyler de giriyo,ya sadece sevmek yetmezse,ya bütün bu sorunlar daha da büyürse diye korkuyorum.
Üstelik tek sorun bu da diil.Bu aralar benden hoşlanan biri var ve galiba ben de ondan hoşlanmaya başladım.Aslında sevgilimle aramdaki bütün sorunları da bundan sonra görmeye başladım.Sevgilimden ayrılsam bile benden hoşlanan bu kişyle aramda bişey olmıycak ama ben kendi sevgimden şüphe etmeye,acaba gerçekten sevmiyo muyum diye düşünmeye başladım.sevgilimi gerçekten sevseydim başka birinin benden hoşlanmasından etkilenir miydim???Acaba bu aralar sevgilim benle fazla ilgilenemediği için benle ilgilenen başka biri çıkınca kafam mı karıştı diye düşünüyorum.
Sevgilimle aramızda fazla heyecan yok.Buluştuğumuzda eğlenceli şeyler yapmıyoruz,hatta artık konuşmaya konu bile bulamıyoruz.Acaba aramızdaki aşk mı bitti?
Bütün bu sebeplerden dolayı sonunda ayrılığı düşünmeye başladım.Ama sevgilim çok iyi bi insan,onu kırmaktan korkuyorum.Ablası da yakın arkadaşım,ailesi de biliyo birlikte olduğumuzu.ondan ayrılınca ailesi acaba benle ilgili ne düşünür diye de korkuyorum.Ya ayrıldıktan sonra da pişman olursam diye korkuyorum.En çok da ya bi daha beni böyle seven birini bulamazsam diye korkuyorum galiba.
Onu bi insan olarak çok seviyorum,çok iyi biri.ama ona hala aşık mıyım bu konuda emin diilim.Üstelik bi de ailem,onun ailesini pek sevmiyo.yani evlenirken ailemle aramda bi sorun çıkıcak.En çok da bu konuda düşünmeye başladım.Eğer ben gerçekten sevmiyosam,sırf onu kırmamak için neden aileme karşı çıkıym diye düşünüyorum.Napıcam bilmiyorum nolur bi akıl verin bana.
Üstelik tek sorun bu da diil.Bu aralar benden hoşlanan biri var ve galiba ben de ondan hoşlanmaya başladım.Aslında sevgilimle aramdaki bütün sorunları da bundan sonra görmeye başladım.Sevgilimden ayrılsam bile benden hoşlanan bu kişyle aramda bişey olmıycak ama ben kendi sevgimden şüphe etmeye,acaba gerçekten sevmiyo muyum diye düşünmeye başladım.sevgilimi gerçekten sevseydim başka birinin benden hoşlanmasından etkilenir miydim???Acaba bu aralar sevgilim benle fazla ilgilenemediği için benle ilgilenen başka biri çıkınca kafam mı karıştı diye düşünüyorum.
Sevgilimle aramızda fazla heyecan yok.Buluştuğumuzda eğlenceli şeyler yapmıyoruz,hatta artık konuşmaya konu bile bulamıyoruz.Acaba aramızdaki aşk mı bitti?
Bütün bu sebeplerden dolayı sonunda ayrılığı düşünmeye başladım.Ama sevgilim çok iyi bi insan,onu kırmaktan korkuyorum.Ablası da yakın arkadaşım,ailesi de biliyo birlikte olduğumuzu.ondan ayrılınca ailesi acaba benle ilgili ne düşünür diye de korkuyorum.Ya ayrıldıktan sonra da pişman olursam diye korkuyorum.En çok da ya bi daha beni böyle seven birini bulamazsam diye korkuyorum galiba.
Onu bi insan olarak çok seviyorum,çok iyi biri.ama ona hala aşık mıyım bu konuda emin diilim.Üstelik bi de ailem,onun ailesini pek sevmiyo.yani evlenirken ailemle aramda bi sorun çıkıcak.En çok da bu konuda düşünmeye başladım.Eğer ben gerçekten sevmiyosam,sırf onu kırmamak için neden aileme karşı çıkıym diye düşünüyorum.Napıcam bilmiyorum nolur bi akıl verin bana.