selam kızlar nerden başlasam bilemiyorum ben eski sevgilimi unutamıyorum 1.5 sene bi ayrıl bi barış şeklinde çıktık geçen yaz ayrıyken ben birinle tanıştım facebooktan. bizim komşunun arkadaşı yaz boyunca konuşmuştuk ama hiç görüşmemiştim. geçen eylül eski sevgilimle barışınca onunla bütün iletişimimi kestim neyse sonra yine ayrıldık tabi benim eximle ben büyük bi depresyona girdim bütün bi kış boyunca ve geçenlerde öyle aklıma geldi arkadaşıma acaba xx nappıyodur ne zamandır konuşmuyoruz geçen sene hep konuşurduk dedim geçen sene konuştuğum çocuk yine çıktı karşıma aradı falan artık görüşelim dedi görüştük ismide eski sevgilimle aynı bu arada :))) kendiside benzio ama hala eski sevgilim hafta 1 de olsa arıyo ve ben hala onu seviyorum bu insandanda hoşlanır gibi oldum biraz tuhaf birisi arap zaten hisleri çok kuvvetli hatta ben ona medyummusun falan diyodum :) ama onunla görüşürken sanki hala eski sevgilimle birlikteymişim gibi hissediyoruum okadar benziyolar kii ayrıcada sanki sevdiğim insana ihanet ediyomuşum gibi oluyorum ki birlike değiliz şuanda ama ben bu yeni olanla görüşmeye devam etmelimiyim etmemelimiyim bilmiyorum hoşlanmaya başladım çünkü özelliklede yüzyüze görüştükten sonra. birazda korkuyorum sanki birine bağlanmaktan kaçıyorum devamlı sizce oturup hala eski sevgilimin dönmesinimi beklemeliyim bu ay izmire gelme durumu var zaten belki barışırız ama yine ayrılırız biliyorum
yada tamamen onu untup yeni bi başlangıçmı yapmalıyım? yaparsam sevebilirmiyim unutabilirmiyim bilmiyorum eski sevgilimle nerdeyse 9 aydır ayrıyız
(((((( herkes bana bu yeniyle görüş diyo ama ben çok korkuuyorum...