kafam çok karışık..

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
46
Ankara
selam kızlar,
birileriyle bunu paylaşmam lazım yoksa beynimi yemek üzereyim şuan.
ilk günden beri staj gördüğüm yerde benden sorumlu şefimin bana olan ilgisini farkettim ama ilk sıralar dikkate almamıştım.Her gördüğü yerde bakıyordu falan ama aman ben yanlış anlıyorumdur falan dedim.Sonradan sonraya bu kadarda olmaz herşeyide yanlış anlamıyorumdur heralde diye düşünmeye başladım çünkü adam nerde görse böyle hani nasıl derler gözlerinin içine içine bakmak olur ya tam olarak öyle yapıyor, işyerindeki yaptığım işleri sürekli takip ediyor, diğer stajyerlerine kızarken bana hiç kızmıyor falan ee dedim paranoyak biride değilim kesin var bu adamda birşey.
Neyse, bir sosyal paylaşım sitesinde -sürekli takip ederim, facebook değil-, ilişki durumu ilişkisi yok diye kayıtlı, bir başlık açılmıştı sevgililer gününden önce sevgililer günü yaklaşıyor diye orayada fikri hür vicdanı hür yazmıştı, sevgiliside yok doğal olarak.
Bugün bir arkadaşımla konuşuyorduk, öyle rastgele konusu denk geldi dediki 2 tane sevgilisi varmış onun dedi gülerek, nasıl falan dedim, abi varmı yenge falan diye somuştm oda 2 tane var tekiyle ciddi düşünüyorum demiş, ancak olayda şöyle bir tutarsızlık varki kesinlikle sevgilisinin olmadığını biliyorum, sevgililer gününde bile pc başındaydı düşünün yani ve ciddi düşündüğü bir sevgilisi varsa da o gözleri bana nasıl o kadar derin bakıyor çok mantıksız.Hal böyleykende arkadaşım niye yalan söylesin, gerçi 2 ihtimal düşündüm ;
1.cisi çok çok önceden bu arkadaşım bana bakardı ilgisi vardı acaba bu dediğin kişinin bana ilgisi olduğunu anladıda böyle birşeymi söyledi
2.cisi de şakayla arada dönen bir muhabbetmiydi ? yani arkadaşım öyle şakayla söyledi oda gırgırına hı evet 2 tane de tekiyle ciddi düşünüyorum diyemi güldüler işin içinden çıkamadım.
Ne düşünceğimi hiç bilmiyorum kızlar:2:

Bence konu açın laf arasında sorun bu kadar dert etmeyin bu meseleyi :34:

Bence sen yanlış anlamışsın adamı. Sonuçta sen stajyersin tabiki gözü üzerinde olacak, onun görevi bu.

Back
X