Kafam çok karışık :(

ipek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
34
0
36
İçel Mersin
1 ay önce 3 ay süren bir ilişkim vardı. Aramızda 10 yaş olmasına rağmen onu çok seviyordum. 30 yaşında olmasına ragmende evliliği düşünmüyordu ve ilgisizdi bu yüzden ayrıldık. Ayrıldıktan 1 ay sonra dün geri döndü benim gibi birisini bulamamış ve pişman olmuş ailemde görücü usulü düzgün birini bulmuş ona karşı bir şeyler hissettim fakat geri dönen erkek arkadaşımda aklımda soru işareti bıraktı. şimdi ailemin düzgün bulduğu insanla mı görüşsem yoksa geri dönüş mü yapsam bilmiyorum :( sonuçta evlilikte geri dönüş yok....

1 ay önce 3 ay süren bir ilişkim vardı. Aramızda 10 yaş olmasına rağmen onu çok seviyordum. 30 yaşında olmasına ragmende evliliği düşünmüyordu ve ilgisizdi bu yüzden ayrıldık. Ayrıldıktan 1 ay sonra dün geri döndü benim gibi birisini bulamamış ve pişman olmuş ailemde görücü usulü düzgün birini bulmuş ona karşı bir şeyler hissettim fakat geri dönen erkek arkadaşımda aklımda soru işareti bıraktı. şimdi ailemin düzgün bulduğu insanla mı görüşsem yoksa geri dönüş mü yapsam bilmiyorum :( sonuçta evlilikte geri dönüş yok....

onunlsada görüş ne olacak ki ne kaybedersin....

Bir yerde okumustum. Ben cok okurum da:) Buldugum zaman linkini yazarim. Hatirladigim kadariyla soyle diyordu. Erkek arkadasiniz ayrildiktan bir gun sonra donuyorsa hatasini anlamistir ve degismeye calisiyordur. Bir ay sonra donuyorsa ciddi dusunmuyordur. Yatak iliskisi ariyordur. 5-6 ay sonra donuyorsa sizi cok seviyordur unutamamistir. Bence gorusme.

Bir yerde okumustum. Ben cok okurum da:) Buldugum zaman linkini yazarim. Hatirladigim kadariyla soyle diyordu. Erkek arkadasiniz ayrildiktan bir gun sonra donuyorsa hatasini anlamistir ve degismeye calisiyordur. Bir ay sonra donuyorsa ciddi dusunmuyordur. Yatak iliskisi ariyordur. 5-6 ay sonra donuyorsa sizi cok seviyordur unutamamistir. Bence gorusme.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun yasemin dediğin gibi yapıcam çünkü öyle bir şeyi asla kabul edemem.

madem ailenin tanıştırdığı çocuğa bişeyler hissettin kafanı karıştırma derim ben..

Kesinlikle ailenin bulduğu düzgün insanla yoluna devam etmelisin.Çünkü ona karşı birşeylerde hissetmişsin.Adam senden iyisini bulsaydı sana dönmeyecekti.Sen niye ondan iyiini bulmuşken ona dönesinki.Hem şimdi ona geri dönersen adam şunu düşünür Nasılsa bu beni affediyor ben canımın istediği zaman gider gider gelirim...
Allah yardımcın olsun canım...

30 yaşında bir erkek hala bu şekilde davranıyorsa arkana bile bakma. ailenin bulduğu kişiyi tanımaya çalış.

senin gibi birini bulamadım demek: (bence) seninleyken de daha iyisini arıyordum, bulamadım geldim ama bulursam da hemen seni bırakıp gidicem. doyumsuz oluyor böyleleri yani benim gördüklerim

Bence kafan boşuna karışık. Önünde evlilik niyetiyle görüştüğün ailenin de desteklediği ve senin de etkilendiğin biri varken, birlikteyken evlilik ciddiyetinde olmayan 1 ay önce ayrılmış sonra kimseyi bulamadım bulsaydım dönmezdim mesajını açıkça veren bir adamı neden tercih edesin? Kafana yazık yorduğuna değmez...

Back
X