kafam cok karısık:(

ben adet olmaım daha:S cumartesı cok kotu oldum doktor beta hcg ıstedı 1 cıktı:( negatıf yanı bebıs yokkk üzülmeyelım beklıcez bben adacayına basladım sogan suuyuda ıcıcem :)

olsun canım hayırlısı ..benimde aklımdan onlar gecti ne yalan söyliyeyim :) carsıya gidicem birazdan aktarcıdan ada cayı alıcamm..soganı bilmiyorum ya içicegimi sanmıyorumm ..düsüncesi bile garip geliyo gerci tadını filanda bilmiyorum

olsun canım hayırlısı ..benimde aklımdan onlar gecti ne yalan söyliyeyim :) carsıya gidicem birazdan aktarcıdan ada cayı alıcamm..soganı bilmiyorum ya içicegimi sanmıyorumm ..düsüncesi bile garip geliyo gerci tadını filanda bilmiyorum

içilmıck gıbı degıl ıcersn cnmmm bnde adet olsamda rahatlsammmmmm

Kızlar ikinizde hayal kırıklığı yaşamak istemiyosanız bi bekleyin adetiniz bi 10 gün geçsin sonra kan testi yaparsınız bide çok kafaya takmamaya çalışın oluruna bırakın Rabbim nezaman nasip ettiyse o tarihde oluyor inşallah ikinizinde güzel haberlerini alırız Rabbım isteyen herkeze nasip eylesin :nazar::nazar:

evet katılıyorum. adetinizin üzerinden en az 10 gün geçsin.. umudunuzu yitirmeyin herşey olacağına varır.

evet katılıyorum. adetinizin üzerinden en az 10 gün geçsin.. umudunuzu yitirmeyin herşey olacağına varır.

NE BILIM ASLINDA HALA UMUDUM VAR ADETIME 4GUN VARKEN MECBUR KAN TESTI YAPTIRDIM 1 CIKTI:( DUN OLMAM GEREKIRDI OLMADI STRESE BAGLIOM HAYIRLISI OLSUN ARIK NE DIYEYEIM GORUYORUM BURDA SONRADAN YUKSELENLER VRMIS 0 DAN BILE AMA BILMIOM YA:s

NE BILIM ASLINDA HALA UMUDUM VAR ADETIME 4GUN VARKEN MECBUR KAN TESTI YAPTIRDIM 1 CIKTI:( DUN OLMAM GEREKIRDI OLMADI STRESE BAGLIOM HAYIRLISI OLSUN ARIK NE DIYEYEIM GORUYORUM BURDA SONRADAN YUKSELENLER VRMIS 0 DAN BILE AMA BILMIOM YA:s

hayırlısıyla olur inşallah sen hiç umudunu yitirme. Rabbim yüzünü güldürsün..

Kızlar bende bebiş istiorum ve kasımdan beri bekliyoruz. nisanda bi düşük yaptım.. şimdi ise hala bekliyorum. nisanda hamile kaldığımda hiç bişi anlamamıştım sadece canım haşlanmış yumurta çok istiodu(normalde görmesem aramam) birde ayaklarımın altı çok yanıodu... biz anlamadık tabi.. adete 5 gün kala migrenim tutmuştu test yaptım negatif çıkınca madem hamile değilim hap içebilirim dedim migren hapı içtim ertesi gün ewin şeklini değiştirdim.. bi kutlamamız vardı alkol aldım derken neyse tam gününde benim adetim başladı. tabi ben adetimde düzenli gelince hamile olmadığıma eminim derken 1 hafta geçti benim adet bitceğine artmaya başladı.. dr a gittik. ve düşük yaptığımı öğrendim. Şükürki kürtaja gerek kalmadan bitti ama çok kötü bi duygu parçalar içinden gelio ve eğer tutunabilseydi onun senin bebğin haline geleceği düşüncesi insanı kahredio. ve hiç bişey yapamadan çaresizce onun gidişini izliosun kan pıhtılarından.. Rabbim ne kadar iğrenç bi gündü.. tamda 3. yıl ewlilik yıl dönümümde öğrendik düşük yaptığımı ve o gün ewlilik yıldönümümüz geçirdiğimiz en kötü dönümümüzdü. Rabbim beterini yaşatmasın...

düşükten sonra gecikti adetim ama korundum dr 1 ay korun demişti.. geçen ayda 1 hafta gecikince okadar umutlandımki koştuk kan testi yaptırdık. negatif :37: buayda 10 gün ewwelden geldi.. anlamadım walla ne şimdi çalışmalara devam durmak yok:17:

Rabbim hayırlısını versin :31::31:

hayırlısı diyelim canım sıkma canını.. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi verecek bize en kısa zamanda inşallahh :31:

kızlar merhaba şu soğan suyu kürü nasıl oluyor yazabilir misiniz bende bebiş istiyorum da bu ay umutluydum ama maalesef hastalandım :( bir daha ki aya inşallah ama şu soğan suyu okuduğum kadarıyla işe yarıyor bilen varsa nasıl olduğunu yazabilir mi lüüüütttfeeeeeeeeennnnnn ....

kızlar merhaba şu soğan suyu kürü nasıl oluyor yazabilir misiniz bende bebiş istiyorum da bu ay umutluydum ama maalesef hastalandım :( bir daha ki aya inşallah ama şu soğan suyu okuduğum kadarıyla işe yarıyor bilen varsa nasıl olduğunu yazabilir mi lüüüütttfeeeeeeeeennnnnn ....

ben önceden kıstım ıcın ıcıyordum soganı kabuguyla ıkıye bölüp ıkı bardak suyla kaynatıp ıcıydum sıcak bı sekılde adetın kacıncı gunu baslıo bılgım yok kadın dogum da sogan kuru dıe topık acmıslar ordan bakabılrsın yada varsa yazarlarrr

ben önceden kıstım ıcın ıcıyordum soganı kabuguyla ıkıye bölüp ıkı bardak suyla kaynatıp ıcıydum sıcak bı sekılde adetın kacıncı gunu baslıo bılgım yok kadın dogum da sogan kuru dıe topık acmıslar ordan bakabılrsın yada varsa yazarlarrr

teşekkür ederim canım bakayım ben bir oraya inşallah en kısa zamanda hamile haberlerimizi veririz :) rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

canım benim inşallah geç döllenmedir..mesela bu ay 2-3 yumurtan oldu diyelim 2'si ayın 14'ünde diğeride adetine yakın çatladıysa ve ilişkiniz olup döllendiyse buna geç döllenme deniyor..ve adetten 1-2 hafta sonra anlaşılıyor gebe kaldığın..
inşallah öyledir diğer türlü aksi taktirde çıkması lazım ben ilk gebeliğimi adete 6 gün vardı kan testinde öğrendim 82 idi..yani bi şekilde çıkardı adet zamanı yaklaşınca ama belirti var adet yoksa negatif çıkırsa akla ilk gelen geç döllenme oluyor..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm umarım güzel haberler verirsin :16:

canım benim inşallah geç döllenmedir..mesela bu ay 2-3 yumurtan oldu diyelim 2'si ayın 14'ünde diğeride adetine yakın çatladıysa ve ilişkiniz olup döllendiyse buna geç döllenme deniyor..ve adetten 1-2 hafta sonra anlaşılıyor gebe kaldığın..
inşallah öyledir diğer türlü aksi taktirde çıkması lazım ben ilk gebeliğimi adete 6 gün vardı kan testinde öğrendim 82 idi..yani bi şekilde çıkardı adet zamanı yaklaşınca ama belirti var adet yoksa negatif çıkırsa akla ilk gelen geç döllenme oluyor..Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm umarım güzel haberler verirsin :16:

kafama takılanda bu ayın 20sınde yumurtlama gerceklestı buyuk ıhtımalle ovu testıne bakarsam o delırıcem sabır allahım kullanmam gerekne ılaclar var ıcmesem fenalasıyorum:S

Back
X