- Konu Sahibi sunshine44
merhaba kızlar,iki yıllık ilişkim var ilk sene çok sorunluydu erkek arkadaşım psikolojik bir rahatsızlık geçirmiş ilaç kullanıyomuş beni çok üzüyodu o yüzden senlik bişey yok diyodu sonra ilacı bıraktı hayatı normale dönmeye başladı ikinci yılımızda inanılmaz ilgi inanılmaz güzel sözler vs aşk adına herşey yani kavgalar yine arada oluyodu her ilişkide oldugu gibi biraz sinirli bi insan kendisi..20-25 gün önce yine fenalaşmış kardeşine insanlara zarar verip öldürdüğünü düşünüyomuş bundan çok korkuyomuş ayrıca dopamin fazlalığı varmış ben o kadar üzüldüm o kadar agladımki neden ben diye sızlanıp duruyodum doktoru düşünce bozuklugu tanısını koymuş fakat netten araştırdım dopamin fazlalıgına şizofren diyor çok korktum o kadar çaresiz durumdayımki ona gereken destegi veremedim çünkü böyle bişey başıma gelmedi napmam gerektigini bilemedim ilişkimizi mahvetti diye onu suçluyodum halbuki hiçbi suçu yoktu kim ister böyle bişeyi daha çok aglıyodum uzagız birbirimize bugün benim için bulundugum şehire geldi benim için süslenmiş güzel giyinmiş falan zaten görüntüde bişey yok kafam iyi degil dedi başladı sorunlarını anlatmaya gazetede cinayet haberleri okuyomuş kendi işlemiş gibi hissediyomuş korkuyomuş hemen hemen tüm gün anlattı niye destek vermedin beni çok yalnız bıraktın dedi ama ben hastalıgı çıkmadan ondan biraz sogumaya başlamıştım ilk sene yaptıkları ve bazı konuşmaları bana batıyodu hastalıgı çıkıncada daha çok mesafe girdi ve konuşmamız azaldı bende bunları aynen söyledim tamam ayrılalım dedi ama üzüldü bende dayanamadım koluna girdim çok sevindi elimi tuttu falan ama pek bişey hissetmedim gelecegimi geçirebilirmiyim hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce