Kafam çok karışık

Yok korkuyorum hiç bir zaman hayatımda birileri olmadı gerektiğini düşünmedim. Şuan yokluğunu çok hissediyorum ve kimseyi o kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor

sevgilisinden her ayrılan bu dusuncelere kapilıyor ama insanoğlu sevmeden yaşayamaz sizi mutlu edecek daha iyi birileri karşınıza çıkacaktır zamanı gelince

Canim ya bu mu derdin Allah askina sen hangi okuzu alsan hayatina hepsi senden bunu isteyecek en rahat ozgur birakani bile aba altindan sopa gosterecek .... subliminal msjlarla adamin beynini uyustur bunu da biz mi soleyelim bknz bizim komsumuz kocasi saniyorki herseyi ben yonetiyorum hersey benim elimden geciyor son soz benim ama zavallinin bilmedigi sey fatma teyze geceden tatli tatli beynini yikiyor kendi dusunceleri ona empoze ediyor ve adam saniyor ki bunlar benim kararim benim fikrim anlatabiliyor muyummmm.....

Canim ya bu mu derdin Allah askina sen hangi okuzu alsan hayatina hepsi senden bunu isteyecek en rahat ozgur birakani bile aba altindan sopa gosterecek .... subliminal msjlarla adamin beynini uyustur bunu da biz mi soleyelim bknz bizim komsumuz kocasi saniyorki herseyi ben yonetiyorum hersey benim elimden geciyor son soz benim ama zavallinin bilmedigi sey fatma teyze geceden tatli tatli beynini yikiyor kendi dusunceleri ona empoze ediyor ve adam saniyor ki bunlar benim kararim benim fikrim anlatabiliyor muyummmm.....
Empoze edebileceğim bi durum yoktu. Hep somut şeylerdi. Askılı giyme diyordu mesela. Ya giyecektim ya da giymeyecektim

Nedir bu kadınlarımızdaki eziklik yahu, koca olsun da karakteriniz sıfıra insin razısınız.

Adam ben olmasam o...u olurdun demiş yahu, namusa dil uzatmış var mı ötesi? Yalnız yaşa, kedili kadın ol yalnız öl bu adama dönmekten iyidir.

Nedir bu kadınlarımızdaki eziklik yahu, koca olsun da karakteriniz sıfıra insin razısınız.

Adam ben olmasam o...u olurdun demiş yahu, namusa dil uzatmış var mı ötesi? Yalnız yaşa, kedili kadın ol yalnız öl bu adama dönmekten iyidir.
Haklısınız ama dediğim gibi acaba onu bu raddeye getiren ben miydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum

neden başkasının istediği şey olmak zorundasın.
köle misin sen, onu yapma bunu deme şöyle ol böyle yap.
yarın evlendiğinde bu baskılar on katına çıkacak, daha mı mutlu olacaksın.
kendini suçlayacağına, seni köle yapmaya çalışan kişiyi suçla.
ve kendini toplayıp daha anlayışlı birini bul lütfen.

neden başkasının istediği şey olmak zorundasın.
köle misin sen, onu yapma bunu deme şöyle ol böyle yap.
yarın evlendiğinde bu baskılar on katına çıkacak, daha mı mutlu olacaksın.
kendini suçlayacağına, seni köle yapmaya çalışan kişiyi suçla.
ve kendini toplayıp daha anlayışlı birini bul lütfen.
Baskılar daha da artacaktı eminim ona. Doğru yaptığımı da düşünüyorum ama içimdeki ses susmuyor :KK14:

Back
X