kafam çok karışik :(

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
kizlar yaa bana neler oluyo bu ay acik penbe adet oldum 6gun surdu oldugumun ilk gunu gittik doktora kan testi negatif adetim iki gun oluyo biteli ve yogun akintim var ilk defa boyle oluyorum normalde 7gun sonra az az yogunlasmaya baslar bide uzuyo akintim bugun atesimi ölçtum 37.2 tansiyonum hep dusuk bana ne oluyo bebis cok istiyoruz korunmuyoruz bu 3.ay aceba hamilemiyim...

Bi test yap ya da yine kan testi yaptir
kizlar yaa bana neler oluyo bu ay acik penbe adet oldum 6gun surdu oldugumun ilk gunu gittik doktora kan testi negatif adetim iki gun oluyo biteli ve yogun akintim var ilk defa boyle oluyorum normalde 7gun sonra az az yogunlasmaya baslar bide uzuyo akintim bugun atesimi ölçtum 37.2 tansiyonum hep dusuk bana ne oluyo bebis cok istiyoruz korunmuyoruz bu 3.ay aceba hamilemiyim...

baska cvp yazicak yokmu bana :(

kasıklarimda cok agriyor..

Canım adet olmuşsun, bitmiş şmdide yumurtlama akıntın başlamış ağrıların yumurtlama döneminde olduğun içindir. Kendini çok strese sokma ki yumurtan güzel gelişsin stres yaparsan yumurtlamaya bilirsin bile.

iyide yumurtlama akintim bu kadar erken baslamazki 8gunu bile buluyor adetten hemen sonra yumurtlayacak deyilimya yogun akintim var adetten hemen sonra hic boyle olmadim ben

O
iyide yumurtlama akintim bu kadar erken baslamazki 8gunu bile buluyor adetten hemen sonra yumurtlayacak deyilimya yogun akintim var adetten hemen sonra hic boyle olmadim ben
O hiç belli olmaz, yumurtlama günleri değişebiliyor. Hemen yumurtlamıcaksın tabi yumurta hazırlandığı için akıntı oluyordur

Back
X