• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok Karışık

Merhaba arkadaslar size birşey danışmak istiyorum. Benim 1.5 Yıldır Süren bir ilişkim var ve bu aralar aramız hic iyi degil. Cok alıngan ve tripli bir cocuk herseyi alttan alıyorum ve benimde sabır kotam dolmak uzere. Ciddi olarak konuşuyoruz ama uzunnnnn bir sure Evliliği düşünmüyor.bir birikimi yok birde çalışmıyor. Bir isi bekliyorum diyip evde yatıyor. Neyse ben Diyarbakırliyim bu Bayburtlu diyo ki evlendiğimiz zaman düğünde sizin Yörenin Müzikleri calmicak diyo evimize akrabaların gelmicek annene 3 haftada bir gidersin ama tek gidemezsin falan diyo. Aileme anlattım onay vermiyorlar ayrılmamı söylüyorlar. Birde rüya gördüm bu cocuk senin icin hayırlı degil diye. Sizce ne yapmalıyım
ayrıl

Merhaba arkadaslar size birşey danışmak istiyorum. Benim 1.5 Yıldır Süren bir ilişkim var ve bu aralar aramız hic iyi degil. Cok alıngan ve tripli bir cocuk herseyi alttan alıyorum ve benimde sabır kotam dolmak uzere. Ciddi olarak konuşuyoruz ama uzunnnnn bir sure Evliliği düşünmüyor.bir birikimi yok birde çalışmıyor. Bir isi bekliyorum diyip evde yatıyor. Neyse ben Diyarbakırliyim bu Bayburtlu diyo ki evlendiğimiz zaman düğünde sizin Yörenin Müzikleri calmicak diyo evimize akrabaların gelmicek annene 3 haftada bir gidersin ama tek gidemezsin falan diyo. Aileme anlattım onay vermiyorlar ayrılmamı söylüyorlar. Birde rüya gördüm bu cocuk senin icin hayırlı degil diye. Sizce ne yapmalıyım
ailen haklı

Evimize akrabaları gelmiycek falan ayrılmak için konuşmuş gibi

Zevk meselesi tabi. Elin yontulmamış ego yığınını hayatınızı mahvetsin diye eş olarak almak isteyebilirsiniz elbet.
Bu gözler neler gördü.
Evlenin kaçırmayın.
Niyetim evlenmek değil sadece son bir ayda cok Değişti Öncesinde boyle bir insan degildi simdi devam etmeyi düşünmüyorum zaten
Olumlu bir tane özelliği olmayan biriyle mi evlenmek istiyorsun gerçekten.
evlenmek istiyorum demedim ki ben

yat kalk allaha dua et adam evlenmeden nasıl bir koca ve nasıl bir evlilik yaşayacağını anlatmış sana. sonra benim gibi başını dağlara taşlara vurursun

senin eski konularına şöyle bir baktım arkadaşım senin eşinde aileside fazlası ile evlenmeden neler olacağını göstermiş nişanlı iken, evlenince düzelir mantığı ile gidince , tosluyorsun duvara, mesajlarını okudum, , eşin zor biri ailesinden yana olucak ömür boyu bu kaçınılmaz, ya politik davranacaksın sen de onlar gibi, bu deveyi güdeceksin, yada boşanacaksın , ben başka yorum yapamıyorum, Allah yardımcın olsun...... ben eski nişanlımdan düğünüme 5 gün kala ayrıldım, baktım son zamanlarda fazla aileci, hatalı oldukları yerde bile laf söyletmiyor, kapadım o defteri, sonra üzüleceğime o zaman biraz üzüldüm, hiç ama hiç pişman olmadım ........

Back
X