kızlar selam...bu sabah konu açmıştım gonal f ile ilgili ama biraz araştırma yaptım ve menogom diye ilaç varmış çoğu kişi daha etkili olduğunu söylüyor sizce ne yapmalıyım menogommu yoksa gonal f mi alayım bende yumurta tembelliği var kızlar kafam çok karışık adet olmama az kaldı adetliyken başlanıyormuş bu iğnelere nys cevaplarınızı bekliyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çoookk teşekkürler....
selam canım benim doktorum bu iki ilacı bir arada kullandırdı 225 gonal f ve 1 toz 1 su menagonla 12 kaliteli yumurtam oluştu sende istersen doktoruna danışarak kullan
sakın kafana göre ilaç kullanma bunlar çok riskli ilaçlar kullanırken hergün yada gün aşırı ultrasona girmek gerek , gonalf te FSH var menogon da ise LH+FSH var. Dozajını ve hangi iğneyi kullanman gerektiğini güvenebileceğin bir doktor bul ve ona bırak canım.
öyle kafana göre olmaz bu işler canım, sakın sakın düşünme bile. ben önce gonal f ile başladım. son 3 ya da 4 gün gonal f dozumu düşürdü doktorum ve yanına menagon ekledi, birlikte kullandım iki iğneyi. gonal f karından kendin yapabiliyorsun, menagon kalçadan kas içine enjekte ediliyor onu kendin yapamazsın.
kızlarrr çok sağolun yaa seviyorum sizi :) en iyisi adet olduğumda doktora sormak biran önce hamile kalmak istiyorum bir ay daha beklemek o kadar zor ki hem ruhen hem bedenen çok yoruldum bu zorlu süreçte...