Kafam çok karışıkk :S

Elciin

En i si ouğ :)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
33
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar ..

Direk konuya dalıyım sevdiğim,hoslandıgım birisi var. Mesajlasıyoruz hani az çok belli ediyorum nihayetinde
ondada var gibii sanki ..
Ya off daha 1 ay olmadı bununla konusalı acaba ben coktan hoslanp yeni mesaj attıgım için mi böyle acele ediyorumm ?
hergün gördüğüm de resmen içim gidiyoo hee ask diyemem henüz değil ama herhangi bir mesaj gördüümde o sanıyoru m heycanlanıyorum o cevap attıgın da ne cevap versem die 2 saat düşünüyorum
Artık baskalarının fikirleriyle yazısmaya basladım onunla ve bu beni baya bi rahatsız ediyoo yanlıs birşey dermiyim yada ne bilim yanlıs düşünürmüü felan ..
Oooff ooff bana fikir verin lütfeen napmalıyım ben ? :$

Son düzenleme:
Sakin olmalısın ilk önce.. Bu kadar hevesli olduğunu ona hissettirmemelisin. Ve sadece kendin olmalısın.. İçinden geldiği gibi davran, seni "sen" olduğun için sevecekse sevsin..
Başkalarının fikirleriyle konuşman, kendini gizlemendir. Senin aklını, fikrini görsün, kimsenin düşüncelerini yansıtma. Dikkat et

Haklıısın beni ben oldugum için sevmelii .
ama şöylede birşey varr ben yazmasam yazmıyoo ama cevaplar durumumuza göre mükemmel ..
napıcam bilmiyorum ama onu 2.ye kaybetmek istemiyorum hani sahiplenip o benm demek istiyorum he tabi hersey benm istememle olmıcak .
Bu arada 2. yede derken bir keresinde buna acılmıstım ve o defterleri kapattını söylemiştii
şimdi öle düşünsee cevap yazmaz banaa kafam allak bullak :S

Haklıısın beni ben oldugum için sevmelii .
ama şöylede birşey varr ben yazmasam yazmıyoo ama cevaplar durumumuza göre mükemmel ..
napıcam bilmiyorum ama onu 2.ye kaybetmek istemiyorum hani sahiplenip o benm demek istiyorum he tabi hersey benm istememle olmıcak .
Bu arada 2. yede derken bir keresinde buna acılmıstım ve o defterleri kapattını söylemiştii
şimdi öle düşünsee cevap yazmaz banaa kafam allak bullak :S

Anladım durumu.. Ondada var gibiyse; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı temkinli olmaya çalışıyordur. Geri planda kalarak senin duygularını sentezliyordur muhtemelen.
Yalnız.. Kafam karıştı; ona açıldıysan ve o defterleri kapattım diye bi cevap aldıysan, sende gözü yok demektir. Ondada var gibi olduğunu anlamını nasıl çıkardın?

Önceden yazdıgım da cevap yazmazdıı fazla + naber ii senden naber böle giderdii .. Ve bu sefer cok değişmissin dediğimde bu degisim senin gözünde nasıl gözüktü iyimi kötümü diye sordu .. Kötü değil dedim ve hımm iyi dedi
aslında ben gazada geldim birkaç kişiye söledim işte senden hoşlanmasa böle cevaplar gelmez gibisinden lafları cook duydum mantıklı geldi ve böyle dşündüm çokta emin değilim .

Son düzenleme:
Yani bi erkek vakit geçirmek içinde bi kızla mesajlaşır buda var.. Sen ondan emin olmadan taktiksel olarak gitme.. Eğer ciddi bişey istiyorsan ona rahatça sor; benim hakkımda ne düşünüyorsun, geleceğe dair planların neler falan diye.. Sen teklif falan etme sakın bunu önermiyorum. Sadece kendinle ilgili ne düşündüğünü öğren. Senin onu gördüğün gibi seni görmüyor olabilir. Öğrenmende fayda var:34:

Yani bi erkek vakit geçirmek içinde bi kızla mesajlaşır buda var.. Sen ondan emin olmadan taktiksel olarak gitme.. Eğer ciddi bişey istiyorsan ona rahatça sor; benim hakkımda ne düşünüyorsun, geleceğe dair planların neler falan diye.. Sen teklif falan etme sakın bunu önermiyorum. Sadece kendinle ilgili ne düşündüğünü öğren. Senin onu gördüğün gibi seni görmüyor olabilir. Öğrenmende fayda var:34:

Haklısın öylede olabilir bu yönünden hiç düşünmemiştim.. Ama hergün yüz yüzeyiz ve ben ona bişe yazmaya bile utanıyorum şimdi durduk yerede soramam sen benim hakkımda ne düşünüyosun diye , heleki geleceğe dair planlarını sorsaam :D
Bu arada sana sunuda belirtiyim 17 yasındayım oda aynı sekilde hatta tam 17 bile değilim yanii :D
Şimdi desem gelecege dair planların ne "neyin kafasını yasıyosun diyebilir yanii :D
bilmiyorum ya ilk defa hayatım da çıkmaza girdim yemin ederim ..
Daha onları sormam bana göre erken diyorum yaa bayadır hoslanıyorum ama yeni mesajlasmaya basladık hatta itiraf ediyim bu 2. yazısmamız dııı :S

kuzucugum sende pek küçükmüşün hakkaten yaaa:) kızkardesmden bile küçük:) e abla olarak kendini kaptırma cok diycem tabi:)nie cünküüü 17 yas ergen depresyonlarının hepsini sen cekmek zorunda kalırsın sonra oglanın ,bırak azcık büyüyün:)hem pek havalıda olurlar smdi 21 22 yasındakilerin bile ne dediği anlasılmıyo kaldıki o? mislaila beni destekler mi bilemem:)ama bn o yasların kendini kesfetme yası olduguna inanıyorum kendini tanıma ne kadar kıymetli oldugunun farkına varma falan.bunları bilmeden biriyle bi ilişkin olursa sen olman cok zaman alır tatlım herseyini o sanırsın ,hayat onsuz yok sanırsın ,ayrılsan ölceksin sanırsın falan falan yurtta kaldım lisede haberdarım hepsinden bn sakin atlattım sükür şimdi ne istediğimi ,ne kadar taviz verecegimi , ve en önmlisi kendi degerimi biliyorum o yüzden:)öle işte tatlım:)haberleselim;)

kuzucugum sende pek küçükmüşün hakkaten yaaa:) kızkardesmden bile küçük:) e abla olarak kendini kaptırma cok diycem tabi:)nie cünküüü 17 yas ergen depresyonlarının hepsini sen cekmek zorunda kalırsın sonra oglanın ,bırak azcık büyüyün:)hem pek havalıda olurlar smdi 21 22 yasındakilerin bile ne dediği anlasılmıyo kaldıki o? mislaila beni destekler mi bilemem:)ama bn o yasların kendini kesfetme yası olduguna inanıyorum kendini tanıma ne kadar kıymetli oldugunun farkına varma falan.bunları bilmeden biriyle bi ilişkin olursa sen olman cok zaman alır tatlım herseyini o sanırsın ,hayat onsuz yok sanırsın ,ayrılsan ölceksin sanırsın falan falan yurtta kaldım lisede haberdarım hepsinden bn sakin atlattım sükür şimdi ne istediğimi ,ne kadar taviz verecegimi , ve en önmlisi kendi degerimi biliyorum o yüzden:)öle işte tatlım:)haberleselim;)

Evet, fikirlerini mantıklı buldum da, Elçin'de bir ergen neticede.. Ona o çocuktan uzak dur desem tatlı gelecek, bilirim o yaşların psikolojisini.
Gerçek prensi bulmak için çok kurbağa öpmek gerekebilir ama kötü bir namla anılmak istemiyorsan bırak o kurbağa prensin seni bulmasını bekle :34:
Ben sana taktik verdim Elçin problemin üzerine ama kişisel görüşüm; bu yaşının değerini bil. Şimdiden onunla sevgili olup, en güzel yaşlarını birine bağlı geçirme. Yanlış anlaşılmasın aşkı birine bağlanıp hayatını zehir etmek gibi görmüyorum asla; ama bırak zamana kendini kaptır hayatın akışına.
Bırak bi kişiliği otursun çocuk o daha poposunu yıkamayı yeni öğrendi o:76:
Bu yaşta yaşadığınız aşklar, çok saftır, güzeldir ama yıpratma kendini şimdiden.
He çok iyi bi dost olursun, yada ilerde erkek arkadaşının kişiliği oturduğunda yine çıkarsın karşına bişey diyemem ama şimdi biraz erken Elçin'cim.:34:

Evet, fikirlerini mantıklı buldum da, Elçin'de bir ergen neticede.. Ona o çocuktan uzak dur desem tatlı gelecek, bilirim o yaşların psikolojisini.
Gerçek prensi bulmak için çok kurbağa öpmek gerekebilir ama kötü bir namla anılmak istemiyorsan bırak o kurbağa prensin seni bulmasını bekle :34:
Ben sana taktik verdim Elçin problemin üzerine ama kişisel görüşüm; bu yaşının değerini bil. Şimdiden onunla sevgili olup, en güzel yaşlarını birine bağlı geçirme. Yanlış anlaşılmasın aşkı birine bağlanıp hayatını zehir etmek gibi görmüyorum asla; ama bırak zamana kendini kaptır hayatın akışına.
Bırak bi kişiliği otursun çocuk o daha poposunu yıkamayı yeni öğrendi o:76:
Bu yaşta yaşadığınız aşklar, çok saftır, güzeldir ama yıpratma kendini şimdiden.
He çok iyi bi dost olursun, yada ilerde erkek arkadaşının kişiliği oturduğunda yine çıkarsın karşına bişey diyemem ama şimdi biraz erken Elçin'cim.:34:

Eveet simdiden erken hatta biraz değil belki bayaa bi erken ama şöylede bişe var ..
onu gördüğüm zamanki heycanım çokfarklı hanii garip duygular hissediyorum helekii bi göz göze geldiğimizde ..
aynı mahalledeniz hergün yüz yüze bakıyoruz ve ben simdi bir adım geride duramıyorum bu yüzden ..
Yada duramıyorum dediğim için duramıyorum ouff :S
benim hoşlandıgım oldu , çıktıklarım da oldu amaa şöyle hep dalga amaçlı canım sıkılırdı mesaj atanlara cevap atardım 1 gün 2 gün ilişki yapardık sonra iptal ..
Ben kmseye karsı böyle hissetmediim o yüzden olmuyoo geri duramıyorum mesaj atmamaya calıyorum , atmıyorum da .
Ama içimde içimi yemiyo değill

Back
X