Haklıısın beni ben oldugum için sevmelii .
ama şöylede birşey varr ben yazmasam yazmıyoo ama cevaplar durumumuza göre mükemmel ..
napıcam bilmiyorum ama onu 2.ye kaybetmek istemiyorum hani sahiplenip o benm demek istiyorum he tabi hersey benm istememle olmıcak .
Bu arada 2. yede derken bir keresinde buna acılmıstım ve o defterleri kapattını söylemiştii
şimdi öle düşünsee cevap yazmaz banaa kafam allak bullak :S
Yani bi erkek vakit geçirmek içinde bi kızla mesajlaşır buda var.. Sen ondan emin olmadan taktiksel olarak gitme.. Eğer ciddi bişey istiyorsan ona rahatça sor; benim hakkımda ne düşünüyorsun, geleceğe dair planların neler falan diye.. Sen teklif falan etme sakın bunu önermiyorum. Sadece kendinle ilgili ne düşündüğünü öğren. Senin onu gördüğün gibi seni görmüyor olabilir. Öğrenmende fayda var
kuzucugum sende pek küçükmüşün hakkaten yaaa:) kızkardesmden bile küçük:) e abla olarak kendini kaptırma cok diycem tabi:)nie cünküüü 17 yas ergen depresyonlarının hepsini sen cekmek zorunda kalırsın sonra oglanın ,bırak azcık büyüyün:)hem pek havalıda olurlar smdi 21 22 yasındakilerin bile ne dediği anlasılmıyo kaldıki o? mislaila beni destekler mi bilemem:)ama bn o yasların kendini kesfetme yası olduguna inanıyorum kendini tanıma ne kadar kıymetli oldugunun farkına varma falan.bunları bilmeden biriyle bi ilişkin olursa sen olman cok zaman alır tatlım herseyini o sanırsın ,hayat onsuz yok sanırsın ,ayrılsan ölceksin sanırsın falan falan yurtta kaldım lisede haberdarım hepsinden bn sakin atlattım sükür şimdi ne istediğimi ,ne kadar taviz verecegimi , ve en önmlisi kendi degerimi biliyorum o yüzden:)öle işte tatlım:)haberleselim
Evet, fikirlerini mantıklı buldum da, Elçin'de bir ergen neticede.. Ona o çocuktan uzak dur desem tatlı gelecek, bilirim o yaşların psikolojisini.
Gerçek prensi bulmak için çok kurbağa öpmek gerekebilir ama kötü bir namla anılmak istemiyorsan bırak o kurbağa prensin seni bulmasını bekle
Ben sana taktik verdim Elçin problemin üzerine ama kişisel görüşüm; bu yaşının değerini bil. Şimdiden onunla sevgili olup, en güzel yaşlarını birine bağlı geçirme. Yanlış anlaşılmasın aşkı birine bağlanıp hayatını zehir etmek gibi görmüyorum asla; ama bırak zamana kendini kaptır hayatın akışına.
Bırak bi kişiliği otursun çocuk o daha poposunu yıkamayı yeni öğrendi o:76:
Bu yaşta yaşadığınız aşklar, çok saftır, güzeldir ama yıpratma kendini şimdiden.
He çok iyi bi dost olursun, yada ilerde erkek arkadaşının kişiliği oturduğunda yine çıkarsın karşına bişey diyemem ama şimdi biraz erken Elçin'cim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?