kafam çok karisikk..

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Yaa kizlar simdi soyle anlatayim, ben biriyle çiktim fazla uzun surmedi ama elde edene kadarmis hersey o kadar guzel seyler soyledi etti çiktik ve sonra sessizce hiç birsey soylemedi bana, sonradan arkadasimdan ogrendim ki eski kiz arkadasini yerine koyamiyormus her neyse ne yaptim kotu mu bilemiyorum o bana bunu yapti hazmedemedim facebookta arkadas listesine baktim ( bu arada msnden facete silindim) en iyi arkadasina mahsustan msj yolladim iste beni eklemissin kim oldugunu hatirliyamadim diye, sonra cvp geldi bana bende tanimiyorum fln derken samimilestik msni fln degistirdik face de eklendik, oglan da beni tanimak istiyor simdi..
Kesin digeri gorucek bunlari, dedim de tesadufen benim çiktigim senin arkadasinmis fln diye biliyorda oglan, simdi dusunuyorum eski arkadasim bana uyuz olur mu yoksa pesime mi duser fisfisfis

dıgerı de senın arkadasını tanıdıgını bılyordur emın ol
ıkısı samımıdır de sana yol yapıyordur o da tavlayıncaya kadardr

bende onu yemem zaten, attigim adimlari bilerek yapiyorum cunku sonucta arkadaslar

buda köprüyü geçene
kadar yapıcak ilki gibi boş geç bence
bi onun arkadaşımı kaldı yakınlaşıcak..

kendini çıkmaza sokuyorsun gibi..

ama hiç birsey yapmiyorum kizlar o konusursa ancak konusurum, ve bende derim ki eklediysem sadece nedenini bilmek için, sonuçta ben eski arkadasimin hakkinda kotu seyler demiyorum yine ii seyler soyluyorum, kulagina gitse bile kotulemiyorum yanii

elacık sana o günde yorumumu yaptım cocuk senı ıstemıyorsa ne yapabılırsın zorla kendını ıstetemezsın ya.ve en ıyısını yapmış yol yakınken yapamayacagını anladı ve bsy paylaşmadan çekti gitti.o gitsin başkası gelır ama sen tutupta onunla konuşabılmek onun ılgısını çekebılmek ıcın bunları yapıyorsun evet duyar ve duyarsada ne yapar bılıyormusun evet ben dogru yaptım belkıde ben devam etseydımde bu halde olacaktı.meşrebı geniş bır kızmış ki direk benden ayrılınca ona yönlendi der.yanlış yapıyorsun ılerıde daha çok üzüleceksin.ve kendını kendın üzmek için çaba harcıyorsun.
yenı oğlanda sanmakı senınle cıddı düşüncek arkadaşımla görüştü benımle görüştü yarın başkasıyla görüşür diye düşüncek benden demesi.

canım sıl o sana ne oldu dıye sorarsada mesaj atarsın olur bıter ben boyle dusunuyorum...

gereksiz.. ama kin gütme saikiyle hareket ediyorsun.. pişman olabilirsn.

çok karısık ve çirkin ondan bi farkın kalmıcakk bunu yaparsan onunla aynı kalitede olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…