Kafam çok karıştı arkadaşlar =( yardımcı olur musunuz?

RulinJen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
96
0
0
Denizli
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 sene önce bir sevgilim vardı. İlişkimiz aşırı olaylıydı. İkimizde mutsuzduk. Ben onu seviyordum ama o bıkmıştı ve ilişkimiz bitti. İlişkimizi bitirirken bana eski kız arkadaşını unutamadığını söylemişti bende gururuma yediremedim onu tekrar aramadım 2 sene boyunca. Ta ki 3 hafta önceye kadar. Onu rüyamda çok hasta bi şekilde gördüm ve tekrar ulaştım. Rüyamı anlattım muhabbet derken özür diledi benden ve tekrar bir ilişkiye başladık. Problemse benim eski sevgilimi rüyamda görüp iletişime geçtiğim sıralarda gerçekten evliliğe tam uygun olduğunu düşündüğüm bi adamla tanışmıştım. Aklımın bi tarafı onda kaldı. İleitişimimizi kesmeyi denedim 3 kez ama dayanamadım tekrar ufak face book tan konuşmalar msjlaşmalar sohbetimiz devam etti. Ama bir problem daha bu adam eski sevgilisini unutamamış. Bana seni üzmek istemiyorum tarzında laflar söyledi. Görüşmek istiyor ama ıssız adam diye tabir edilen bir erkek tipi vardır bilirsiniiz. Bir süre sonra ona bürünmesi içten bile değil. Eski sevgilimi aldatmak istemiyorum =( Sizin fikriniz nedir acaba?

hala aklımda başkası var diye ima ediyorsa seninde önünde evlenebileceğin bir seçenek varken bırak sen bu ıssız 'adam'ı bence...
ne demiş deli dumrul "Bu ıssız adam muhabbeti bize ters sevmesini bilmeyene, sıkılınca çekip gidene, zoru görünce kaçana, daldan dala uçana adam denmez.Olsa olsa oğlan denir"

Halihazırda bir ilişkiye başlamış biri olarak diğer bir erkekle olma ihtimalinizi düşünmenizden dolayı buradaki tek sorun erkekler değil malesef.

hala aklımda başkası var diye ima ediyorsa seninde önünde evlenebileceğin bir seçenek varken bırak sen bu ıssız 'adam'ı bence...
ne demiş deli dumrul "Bu ıssız adam muhabbeti bize ters sevmesini bilmeyene, sıkılınca çekip gidene, zoru görünce kaçana, daldan dala uçana adam denmez.Olsa olsa oğlan denir"

ıssız adam olmasından korktuğum o tam evlenilecek adam olan canım =( eski kız arkadaşımı unutamadım diyen de eski sevgilim 2 sene önce demişti ama benden ayrılmak için sölemiş kandırmış beni

eski sevgilinin boşta kaldığı bir zamana denk gelmiş senin araman yoksa ciddi olduğunu düşünmüyorum,
iki sene durdu da senin aramanı mı bekledi özür dilemek için güvenme,

ikincisini de vur birincisine tamamdır:27:

Herşey yanlış.
Bana kalırsa senin kafan çok karışmış ve o iki insandan da vazgeçmen gerekli.
Hayatında bir kişi varken bir diğerine ihtiyaç duyuyorsan, hayatında olan kişinin sana ve ilişkinize yetemediği.
Hayatında olmayan ve aklında olan kişinin de senden bir farkı yok. Kalbinde başkası varken aklı başka yerde, tıpkı senin gibi.
Oldukça karışık yani :55: Sen en iyisi yep yeni bir sayfa aç kendine.:51:

niye öyle dedim?ya seni üzmek için değil ama bi kere eski sevgili çok iyi olsaydı,herşey yolunda olsaydı bitmezdi değil mi?adı üstünde eski sevgili.ne gerek vardı ona dönecek 2yılın üstüne?hem de sen ona dönmüş oluyorsun onu arayarak.bu erkek milletine iyi gelen bi hareket değil hemen bi tarafları kalkar bunların.hadi ilk o seni arasa,yalvarsa falan neyse.diğer adama gelince,o da kafası karışık bi tip,ilkinde de aynı sorunları yaşamışsın.niye yine aynı sorunları 2.bir adamda yaşayasın.sonra da ''ben bu filmi daha önce de görmüştüm'' demeyesin.

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 sene önce bir sevgilim vardı. İlişkimiz aşırı olaylıydı. İkimizde mutsuzduk. Ben onu seviyordum ama o bıkmıştı ve ilişkimiz bitti. İlişkimizi bitirirken bana eski kız arkadaşını unutamadığını söylemişti bende gururuma yediremedim onu tekrar aramadım 2 sene boyunca. Ta ki 3 hafta önceye kadar. Onu rüyamda çok hasta bi şekilde gördüm ve tekrar ulaştım. Rüyamı anlattım muhabbet derken özür diledi benden ve tekrar bir ilişkiye başladık. Problemse benim eski sevgilimi rüyamda görüp iletişime geçtiğim sıralarda gerçekten evliliğe tam uygun olduğunu düşündüğüm bi adamla tanışmıştım. Aklımın bi tarafı onda kaldı. İleitişimimizi kesmeyi denedim 3 kez ama dayanamadım tekrar ufak face book tan konuşmalar msjlaşmalar sohbetimiz devam etti. Ama bir problem daha bu adam eski sevgilisini unutamamış. Bana seni üzmek istemiyorum tarzında laflar söyledi. Görüşmek istiyor ama ıssız adam diye tabir edilen bir erkek tipi vardır bilirsiniiz. Bir süre sonra ona bürünmesi içten bile değil. Eski sevgilimi aldatmak istemiyorum =( Sizin fikriniz nedir acaba?

Senin yaptığın da akla mantığa sığan cinstten değil hani.
Hadi adam evlendi barklandı haberin yok aradın öğrendin kötü olurdu yani.
Ne gerek var rüya anlatmaya ki...
Ben de birsürü şey görürüm rüyalarımda ama onu bunu arayıpta seni gördüm demem.
Saçma çünkü.
O da özür dilemişte bilmem ne.
Boşta galiba boşluğu doldurayım demiş.
İkincisine hiç gelmeyeyim.Al birini vur ötekine diyeyim sen anla ne demek istediğimi :31:

En büyük yanlışı yapıyorsunuz. Hayatınızda biri varken başka birini sokmayın sonra üzülen hep siz olursunuz.. Bence de ikisinden de hayır gelmez.

Bana göre ikisine de yol verin.. Çünkü erkek arkadaşına rağmen başkasını da düşünüp görüşüyorsan zaten duygularından emin değilsin,sevmiyorsun.. Öbür adam gel dese gideceksin ama o da eski kızı düşünüyor..Başkasını düşünen adamla da olamaz... İkisiyle de olmaz

En doğrusu ikisiyle de bir daha görüşmemek üzere ayrılın..Kendinize başka bir yol çizin.. :ssz:

Back
X