- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Yaptm cnm negatıf cıktı sılık bıle cıkmadıCanm k.bakma okumamısm orayi canm ben gordum ovulasyon testiyle hamile oldgnu ogrenen norml tet yaptn mi?
Yaptm aynı ıdrarla sılık bıle cıkmadıCanim bir de hamilelik testi mi yapsan
Bu akşam tekrar ovulasyon testı yapcam gıttıkce koyulaşıp sılıklesrse yumurtlama dıyeblrmyz bu kadar erknCanim bir de hamilelik testi mi yapsan
Canm dusuk mu yaptn acaba ? Benim arkadasm adet oldu kan geldi sonra beyaz akntm geldi dedi parcalari dusmus dr dediki dusuk yapmssn ins yerlesmedir sennkiYaptm cnm negatıf cıktı sılık bıle cıkmadı
Zannetmıyrm kuzum yogun adet oldum ılk gun ama pıhtılı falan degıldıCanm dusuk mu yaptn acaba ? Benim arkadasm adet oldu kan geldi sonra beyaz akntm geldi dedi parcalari dusmus dr dediki dusuk yapmssn ins yerlesmedir sennki
Canm o zmn yerlesme olabilir daha once adetin bole olmuyorsa kan vermeni onerim cnmZannetmıyrm kuzum yogun adet oldum ılk gun ama pıhtılı falan degıldı
Vallahı blmyrm bıdaha test yapımda bakımCanm o zmn yerlesme olabilir daha once adetin bole olmuyorsa kan vermeni onerim cnm
Canm sabah ilk idrarla yap cnm ckmazsa kan verirsn ins 5 yukarsi sonc alrsn cnm ya senn kanli twstte cizgi ckmamamsmydi cnm?Vallahı blmyrm bıdaha test yapımda bakım
Cıkmıştı kan testım negatf cıkmştı sabah ilk idrarla denerım bı haber vrrm canm sagol ilgilndgn içinCanm sabah ilk idrarla yap cnm ckmazsa kan verirsn ins 5 yukarsi sonc alrsn cnm ya senn kanli twstte cizgi ckmamamsmydi cnm?
Rica ederim canm aramzdan burileri artk olsun hamile cnm yerlesme kanamssna interntyen bak bence kahverengi aknti oluyor blgn olsn cnm tmm cnm etiketlersn beniCıkmıştı kan testım negatf cıkmştı sabah ilk idrarla denerım bı haber vrrm canm sagol ilgilndgn için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?