Kafam cok karıştı bı bakarmısınız..

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
13 mart adet oldum kı bayagı yoğundu ıkıncı gun azaldı ve kesıldı..
3 gun sonra yanı bugun kahverengı lekeler gelmeye başladı ovulasyon testım pozıtıf çıktı bugum adetın 5. Gunu yumurtlama olma ihtimalı varmı?
Ve kesılen adetten sonra sadece beyaz akıntı gelmişti bu kahverengı lekeler ne olabılır?

Canm k.bakma okumamısm orayi canm ben gordum ovulasyon testiyle hamile oldgnu ogrenen norml tet yaptn mi?

Canim bir de hamilelik testi mi yapsan

Yaptm cnm negatıf cıktı sılık bıle cıkmadı
Canm dusuk mu yaptn acaba ? Benim arkadasm adet oldu kan geldi sonra beyaz akntm geldi dedi parcalari dusmus dr dediki dusuk yapmssn ins yerlesmedir sennki

Canm dusuk mu yaptn acaba ? Benim arkadasm adet oldu kan geldi sonra beyaz akntm geldi dedi parcalari dusmus dr dediki dusuk yapmssn ins yerlesmedir sennki
Zannetmıyrm kuzum yogun adet oldum ılk gun ama pıhtılı falan degıldı

Canm sabah ilk idrarla yap cnm ckmazsa kan verirsn ins 5 yukarsi sonc alrsn cnm ya senn kanli twstte cizgi ckmamamsmydi cnm?
Cıkmıştı kan testım negatf cıkmştı sabah ilk idrarla denerım bı haber vrrm canm sagol ilgilndgn için

Cıkmıştı kan testım negatf cıkmştı sabah ilk idrarla denerım bı haber vrrm canm sagol ilgilndgn için
Rica ederim canm aramzdan burileri artk olsun hamile cnm yerlesme kanamssna interntyen bak bence kahverengi aknti oluyor blgn olsn cnm tmm cnm etiketlersn beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…