Aşılama Kafam cok karıştı 😞

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mstfamls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.174
1.711
133
34
Merhaba arkadaşlar, ben 2. klomen kullanımından sonra bugün kontrole gittim. 2 tane yumurtam güzel gelişmiş ve bana pazartesi günü aşılama yapalım dedi doktor çatlama iğnesi yazdi. Araya hafta sonu giriyor iğneyi yarın akşam vurucam pazartesi aşılama olacak ancak benim merak ettiğim olay ise ya yumurtalar igneye rağmen pazar günü catlarsa ne olacak? Işlem iptal mi edilir yaa benim kendiliginden catliyor o nedenle korkuyorum.

Öncelikle hayırlı olsun, ben de 15 Mart'ta aşılama yaptırdım. İğnenin zamanlaması normal bence. Ben cuma aksami iğneyi oldum , pazar sabah aşılamam yapıldı.

Öncelikle hayırlı olsun, ben de 15 Mart'ta aşılama yaptırdım. İğnenin zamanlaması normal bence. Ben cuma aksami iğneyi oldum , pazar sabah aşılamam yapıldı.
Sonuç ne oldu? İlk aşılama mı? İnşeAllah tutmuştur.

İğneyi vurulduktan sonra 36 saat sayılır o zaman yumurtalar rahme düşer ona göre yapılır aşılama. Zaten çatlasın bir sıkıntı yok yani iğne vuruluyorsun çatlasın diye

İğneyi vurulduktan sonra 36 saat sayılır o zaman yumurtalar rahme düşer ona göre yapılır aşılama. Zaten çatlasın bir sıkıntı yok yani iğne vuruluyorsun çatlasın diye
Tabi ki çatlamasi gerek biliyorum ama benim korkum pazar günü sabah oglen o civarlar çatlar ise yetişir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…