canım, idrar testi adetten 11 gün önce sonuç vermez hatta kan tahlilin bile sonuç vermesi çok zor. doktor nasıl sana gebelik şimdiden çıkmaz dememiş anlamadım :sm_confused: bence o idrar testi yanlış, kan tahlilini de unut. varsa da çıkmaz zaten. ama sen umudunu koru çünkü hamiş olabilirsin. umarım öylesindir canım allah bebişini korusun opuyorumnanaktan
canım adetine daha çok varmış şimdiden stres yapma...şimdiki kan sonucu net bişey vermez zaten sabret bekle adet gününü..
bende senin gibi acele ettim milletin erkenden çıkıyo diye negatif çıktı ama hamileyimmmmmmmm..
inşallah hamilesindir canım...
ayyy kuşum benim ne güzel yazmışsın öyle...
rabbim hayırlısını versin...
evet 11 gün az değil.
o halde dr un dediği kan tahliini adete yakın mı yaptırayım sence?
cnm adete bi 4 gün kala yaptırsan daha ii olur bence... rabbim en güselinden en sağlıklısından versin inşallllaaaahhh.. cenabı allah seni sınavdan geçirmiş alında ama umarım busefer mükafatlandırır.. bende ekimin 4ünde düşük yaptım moralimi anca toplayabildim. çünkü hyat iisiyle kötüsüyle devam ediyo yapılabilecek bişey yok... düşük yaptım demişin o nedenle sakıncası yoksa san bişey sormak istiyorum düşükten hemen sonra hamile kalınabiliyomuki cnm... allah dilediğin gibi versin umarım hamilesindir.. güsel haberlerini bekliyorum..:Saruboceq: :Saruboceq:
bencede canım çok erken teste nasıl çıkmıs anlamadım kan tahlilinde dahi çıkmaz bu kadar erken inşallahta hamilesindir
inşallah hamilesindir ama stres yapmamaya çalışş sonuçlarını götür bakalım nedicek doktor birde idrarda bu kadar erken çıkması çok şaşırtıcı hadi hayıurlısı olsun senin için inşallah hamilesindir
cnm tubişş,bugun duygularım fırtlıyor.herşey istediğiniz gibi olsun,İNŞALLAH.sen bi şarkı dinle, celine dion dan. adı :goodbye,s the saddest word. ok?
seni çok seviyom kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?