Kızlar aşırı kararsız kaldım. Şimdi yeni mezunum muhasebe alanında ilerlemek istiyorum. Genel olarak işi öğrenmek amacıyla muhasebe bürolarına başvurdum. Bı sure sonra stajı başlatmak istiyorum çok bilgim yok bu konuyla ilgili. Dün bı firmadan aradılar görüşmek için gün içerisinde gittim, görüştüm. Orada on muhasebeyle ilgileneceğim. Görüştüğüm kadın evleneceği için işi birakacakmis şimdiden işi öğretip, ayrılacakmis. Maaşla ilgili patron olmadığı için herhangi bir şey demediler. Açıkçası muhasebe bürosu olsa maaştan çok işi öğrenmeye odaklanirim. Ama on muhasebe daha kolay ve bı sure sonra bana pek bı şey katmayacak. Bı yandan da tecrübe olur diyorum kendimce. Çalışma şekli şu şekilde cumartesi yarım gün, pazar tatil. Evime 30-35 dk uzaklıkta.
Şimdi sorun şu sizce işe başlasam mı (baya olumlu konuştular.) Yoksa evde bekleyip muhasebe bürolarından çağırmalarini mı beklesem?
Acelen ne daha yeni mezunsun demeyin, kendimce planlarim var ve ailemden yardım almak istemiyorum.
Şimdi sorun şu sizce işe başlasam mı (baya olumlu konuştular.) Yoksa evde bekleyip muhasebe bürolarından çağırmalarini mı beklesem?
Acelen ne daha yeni mezunsun demeyin, kendimce planlarim var ve ailemden yardım almak istemiyorum.