Çaycılık temizlik var mı? İlk gördüğün işe atlama.
Bence o işe gir kendini geliştir daha iyi bir iş bulursanda gidersin. Yeni mezunsun tecrübe önemli evde oturdukça yıpranacaksın
Lisans mezunu musun
Bence işi kabul etme o isi lise mezunu yapıyorEvet onu eklemeyi unuttum. Lisans mezunuyum. Yanlış anlaşılmasın o işi lise mezunu da yapar.
Öncelikle doğuma gidiyorsa 7-8 ay sonra işsizsin
Muhasebe büroları zar zor iş öğretiyor ilk 2 ay bulaşık sonra işe geçiliyor
Hatta bazı p.venkler var işi öğretmiyorlar
2 sene boyunca çalışıp değil beyanname tam bir firma girişi yapan olmayabiliyor
Ama bazıları da 1 yıl sonra beyanname veriyor hatta bir arkadaşıma daha ilk günden fatura girişleri yaptırmaya başladılar ki kız muhasebe mezunu değil kursa gitti sadece
Yani büro önemli zaten zaman kaybedeceksiniz parasız falan çalıştırılacak sınız
Ama bürodan sonra istediğiniz yerde başlarsınız hem de öncelikli işe alırlar ama firma da çalışırsan çok artın olmaz
He şu da var her muhasebeci bürodan köşe olmuyor
Yıllarca şirket muhasebesin de çalışıp büro da çalışan dan daha iyi maaş alan var
Bence işi kabul etme o isi lise mezunu yapıyor
Kursa gitmeyin zatenYok evlenip işi tamamen birakacakmis.
Yani büroda çok kullanıldığını bende duydum. 400-500 lira ücretle tam zamanlı çalışan baya kullanan yerler varmış. Ama kursa da gitmek istemiyorum teoride kalıyor üstüne de 600-700 lira vereceğim. Bu on muhasebe işine girip en azından tecrübe kazanmak bı yerden mantıklı geliyor ama diğer yandan da kızım ivaus diyorum o işi lise mezunu da yapar bı sure sonra sana bı şey katmaz diyorum.
Kursa gitmeyin zaten
Ama kızınız varmış madem bence tecrübe ye bakın
Açıkçası yaş ileri de olunca hele bir de evli olunca muhasebe büroları yetiştirmek üzere eleman almıyor
He işi biliyorsanız asgari ücretden biraz az smmm stajyeri olarak alırlar
Yok evlenip işi tamamen birakacakmis.
Yani büroda çok kullanıldığını bende duydum. 400-500 lira ücretle tam zamanlı çalışan baya kullanan yerler varmış. Ama kursa da gitmek istemiyorum teoride kalıyor üstüne de 600-700 lira vereceğim. Bu on muhasebe işine girip en azından tecrübe kazanmak bı yerden mantıklı geliyor ama diğer yandan da kızım ivaus diyorum o işi lise mezunu da yapar bı sure sonra sana bı şey katmaz diyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsun canım sirket düşünmüyor musun
Bürolardan haber gelene kadar çalışabilirsin. Başlangıç olur senin için. Ama ararlarsa mutlaka büroya git. Ne kadar az verirlerse versinler işi en güzel orda öğrenirsin. Ön muhasebeyle olduğun yerde sayarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?