Kafam cok karisti :((

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar
Benim adetim 14 _19 ağustos arası regl oldum. 15 inde klomen başladım. Ilac bitiminden 2 defa doktora gittim biri kendi doktoruma . Diğeri yönlendirdiği doktora.
İlk yumurta 7 mm di , sonra yönlendirdiği doktora yumurta göremedim catlamistir dedi .bunun üzerine doktoruma tekrar gittim tatmin olmadım bu yonlendirilen doktordan. Doktorum da yumurtan çatlamış bak bu görüntü büzüşmüş hali , catladigini gösteriyor dedi. İğneye de gerek kalmadı 15 eylülde bir test yap gebelik için dedi.

Gel gelelim sormak istediğim konuya. Ben klomen bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyordum hep silik çıkıyordu. Ancak ayın 1 i ile 4 u arasında hep pik çıktı. Dün doktordan geldim yaptım saatlere uygun şekilde ve silik çıktı ve ben bunu doktorumun dediği gibi catladigina yordum.
Ancak bugün tekrar test yapayım dedim çizgi koyulasmisti
Son 2 testi size görmeniz için ekliyorum bi anlam veremedim neden böyle oldu sizce ve iki tane vitamin kullanıyorum onlardan dolayı olmus olabilir mi , test mi bozuk yoksa tekrar mi yumurtluyorum gerçekten kafam cok karisik yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca bu durumu doktoruma mail de attım bakalım

Eklentiler

• IMG-20220906-WA0018.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
Bugun ku testim de böyle

Eklentiler

• 20220906_124107.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…