• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cook karışık:(

applepie78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
20
0
86
İngiltere
Bir sene oldu Fatihle tanısalı opuyorumnanaktan.
Fatih bildiğiniz ıssız erkeklerden.Onu sevdıgımı söyledıgımde bana "ben seni üzerim.yapamayacagın seyler isterım senden" demişti.Ben de peki o zaman kalsın demıstım.Beni çok begendiğini, istediğini biliyorum ama aşk var mı bana karsı kestıremıyorum.Bazen diyorum kı ahaa aşık bana diye ama bazen de soguk olabılıyor.14 temmuzda dogum günü vardı.resmım iyi oldugu için onun portresını cizdim ve hedıye ettım.Aynı gün beni öptü ilk öpüsmemdı bu ve cok heyecanlıydım :kedi:.Onun öpücügüne karsılık verecegımı bılıyordu cünkü onu sevıyorum.msjlarında bana ikinci öpücüğün de gelebılecegını söyledı.Onun bana bakarken gözlerının parladıgını görüyorum.Ama neden bu uzak kalmalar.Bana karsı tam olarak ne hissediyor inanın bilmiyorum.Sizce ne olabılır bana karsı hisleri.

bu arada o 27 yasında ben 20 acaba yaş farkından mı kaynaklanıyor bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
""ben seni üzerim.yapamayacagın seyler isterım senden"" diyen birinde sevgi aşk yoktur :kahve:

diyen bir amca dan ne beklersin sen daha benim aklım almaz :uhm:

yaşına göre birini bul :jeyyar:

canım bir sene önce öyle demişti.önceleri pek konusmazdık aramızda cook mesafe vardı.ama bu bir sene o mesafeler yok oldu.önceden değer vermıyordu bana ama sımdılerde deger verdıgını hissediyorum.bizim tek sorunumuz onun asık olup olmadıgı konusunda artık.kendısı yengeç burcu genelde bu burctakı erkekler cok sonra acılıyorlar.ama bir sene gectı yaa az deıl kı dımı:oklava: artık o değil ben mesafemi koyuyorum eger birşeyler hissediyorsa zaten bu zaman dilimi içinde bellı eder umuyorum :gitme:

bide sinirimi ne bozuyo bılıyo musun sen bu yaşa gel ama evlılık konusunda hiiç bişe düşünme.:umursamaz:.evlılıkle uzaktan yakından bi ilişkisi yok

aahh keşke yaşıtlarıma asık olabılsem ama yook olamıyorum yaşıtlarıma o gözle bakamıyorum nedense yaakaydirigubbakcemile3

Issız adam triplerinde bir insansa evlilik düşünmemesi normal...Sevgiliyken mi öptü seni ya da bu yakınlaşmadan sonra davranışlarında bir değişiklik oldu mu o kısmını anlamadım canım..

yok canım sevgili değiliz.işte o öpüsmeden sonra yine görüşmek istiyor ama ben mesafemı koydum artık.eğer birşeyler hissediyorsa belli etsin yoruldum artık çünkü onu anlamaya çalışmaktan:çok üzgünüm:

adam rengini belli etmiş sana öyledikleri ile...ne mutlu yinede ..tam tersi senin ona karşı zaafından da pekala faydalanmaya çalışabilirdi de...kötü biri olmadığı kesin bu adamın ...eğer sevgine karşılık bulabilirsen yani ondan senden hoşlanmaya ve aşık olmaya başlarsa kötülük gelmeyeği kanısındayım..sana düşen sabırlı olmak ve zaaflarının mantığının önüne geçmesini engellemek...

yok canım sevgili değiliz.işte o öpüsmeden sonra yine görüşmek istiyor ama ben mesafemı koydum artık.eğer birşeyler hissediyorsa belli etsin yoruldum artık çünkü onu anlamaya çalışmaktan:çok üzgünüm:

Anladım canım,en iyisini yapıyorsun bence de o çabalasın biraz,senin aklını yeterince düğümlemiş,çözsün bakalım o düğümleri :) Ama böyle bağlanmam düşüncesindeki adamlar,terk edilmekten çok korktukları için böyle davranırlar,belki de korkuları onu böyle yaşamaya itmiş,yine de yanlış bir davranış çünkü ergenlik dönemi psikolojisi 27 yaşına kadar devam etmemeli bence,hayırlısı olsun canım :)

bence de ergenlik cagında olan bir cocugun davranısları var.ama artık ne benden ne de kendısınden kaçmaması lazım.sadece net olmasını istiyorum.umarım hayırlısı olur canım ya sağolopuyorumnanaktan

canım bir sene önce öyle demişti.önceleri pek konusmazdık aramızda cook mesafe vardı.ama bu bir sene o mesafeler yok oldu.önceden değer vermıyordu bana ama sımdılerde deger verdıgını hissediyorum.bizim tek sorunumuz onun asık olup olmadıgı konusunda artık.kendısı yengeç burcu genelde bu burctakı erkekler cok sonra acılıyorlar.ama bir sene gectı yaa az deıl kı dımı:oklava: artık o değil ben mesafemi koyuyorum eger birşeyler hissediyorsa zaten bu zaman dilimi içinde bellı eder umuyorum :gitme:

bide sinirimi ne bozuyo bılıyo musun sen bu yaşa gel ama evlılık konusunda hiiç bişe düşünme.:umursamaz:.evlılıkle uzaktan yakından bi ilişkisi yok

aahh keşke yaşıtlarıma asık olabılsem ama yook olamıyorum yaşıtlarıma o gözle bakamıyorum nedense yaakaydirigubbakcemile3

biraz daha büyüyünce bakarsın yaşıtlarna o gözle :kahve:

ya şu sigara içen yüz gülümseme nerde kaydirigubbakcemile2

adam rengini belli etmiş sana öyledikleri ile...ne mutlu yinede ..tam tersi senin ona karşı zaafından da pekala faydalanmaya çalışabilirdi de...kötü biri olmadığı kesin bu adamın ...eğer sevgine karşılık bulabilirsen yani ondan senden hoşlanmaya ve aşık olmaya başlarsa kötülük gelmeyeği kanısındayım..sana düşen sabırlı olmak ve zaaflarının mantığının önüne geçmesini engellemek...

doğru söylüyosun canım.bana düşen artık sabretmek umarım herşey güzel olur umarıımm:Saruboceq:

Back
X