- Konu Sahibi applepie78
-
yok canım sevgili değiliz.işte o öpüsmeden sonra yine görüşmek istiyor ama ben mesafemı koydum artık.eğer birşeyler hissediyorsa belli etsin yoruldum artık çünkü onu anlamaya çalışmaktan:çok üzgünüm:
canım bir sene önce öyle demişti.önceleri pek konusmazdık aramızda cook mesafe vardı.ama bu bir sene o mesafeler yok oldu.önceden değer vermıyordu bana ama sımdılerde deger verdıgını hissediyorum.bizim tek sorunumuz onun asık olup olmadıgı konusunda artık.kendısı yengeç burcu genelde bu burctakı erkekler cok sonra acılıyorlar.ama bir sene gectı yaa az deıl kı dımıklava: artık o değil ben mesafemi koyuyorum eger birşeyler hissediyorsa zaten bu zaman dilimi içinde bellı eder umuyorum :gitme:
bide sinirimi ne bozuyo bılıyo musun sen bu yaşa gel ama evlılık konusunda hiiç bişe düşünme.:umursamaz:.evlılıkle uzaktan yakından bi ilişkisi yok
aahh keşke yaşıtlarıma asık olabılsem ama yook olamıyorum yaşıtlarıma o gözle bakamıyorum nedense yaakaydirigubbakcemile3
adam rengini belli etmiş sana öyledikleri ile...ne mutlu yinede ..tam tersi senin ona karşı zaafından da pekala faydalanmaya çalışabilirdi de...kötü biri olmadığı kesin bu adamın ...eğer sevgine karşılık bulabilirsen yani ondan senden hoşlanmaya ve aşık olmaya başlarsa kötülük gelmeyeği kanısındayım..sana düşen sabırlı olmak ve zaaflarının mantığının önüne geçmesini engellemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?