- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
- 18
- Konu Sahibi yaren 1995
-
Kaza diyorsunuz ama beş gün sonra aynı olayı yaşadık demek ne alaka? İlki kazaysa ikincisi ne oluyor? korunun abiAdet bitimimin ertesi gunu bir kaza yasadik ama gebelik ihtimali zaten çok dusukmus bende rahat davranip ertesi gun hapi kullanmadım. Üzerindn 5 gün sonra ayni olayi tekrar yasadık ama bu sefer 48 saat sonra ella kullandım simdi adetime 2 hafta var gebelik varmı yokmu nolucak bilmiyorum yardımyasayan varmi bole bise ?
İkincisi kaza degildi esim istedi ama ben pek istemiyorum canım korunmayi bende biliyorum bişeyi asıp kesmeden dusunseniz keskeKaza diyorsunuz ama beş gün sonra aynı olayı yaşadık demek ne alaka? İlki kazaysa ikincisi ne oluyor? korunun abi
Başına böyle bise gelen varmi yazdım bilip bilmiycegnizi sormuyorum iyi okumamisinz galiba2 hafta sonra öğrenirsiniz , var mı yok mu burdaki insanlar nasıl bilsin
Bacım şimdi bu işler başa gelmekle olmaz yaşayan illaki vardır ama o kişinin yumurtlamaya denk gelmemiş hamile kalmamış olabilir yada kalmış da olabilir böyle Bi durumda insanların tecrübesi sana fayda etmez çünkü olay senin vücudun ile alakalı yumurtlamaya denk geldiyse hamile kalmış olabilirsin ilişkiden 12 gün sonra belli oluyor genelde ha bu arada adet bitimi bişey olmaz diye düşünme adeti biter bitmez yumurtlama yaşayan çok duydumBaşına böyle bise gelen varmi yazdım bilip bilmiycegnizi sormuyorum iyi okumamisinz galiba
Basina insanlarin ayni sey nasil gelebilirBaşına böyle bise gelen varmi yazdım bilip bilmiycegnizi sormuyorum iyi okumamisinz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?