Kafam iyice karişti

gulenyuuzz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
39
13
8
29
Normalde korunuyoruz ama şehir dişına çıkıcağim için ne olur ne olmaz die kan vermek istedim ama renglime daha 6 gün var beta 2 çıktı yorumlara falan baktım çok yükselen var iyce kafam karişti bu arada önceden 1 düşük 2 kimyasal gebeliğin var o yüzden bı kadar terettütdeyim napmalıykm bilmiyorum bu tarz şeyler yaşayan varmı

Eee korunuyorsaniz nasil hamile kalabilirsiniz ki

Nasil korunduğunuza göre değişir ama 2 gebelik değildir 5 ve üzeri olmalı. Bazen benim de 2 çıktığı oldu . Ancak ilişkinin ortasında kondom kullanıyorsanız baştaki zevk suyunda da sperm olabiliyor bu doğru bir korunma değil bilginiz olsun

Evet haklısınız ama bir kaç arkafaşım bu şekilde korundukları halde gebe kaldılar

Biliyorum anladım sizi teşekkür ederim biliyorum 2 nin gebelik olmadıgımız ama kadınlar kulubunde biraz araştırdım okudum erken kan verenlerin 0.38 çıkmiş sonra yukselmiş mesela benimbirqs şüpelenmenin nedenice şu akıntım var durup durup vücut sıcaklıgım yükseliyo ayaklarım çok üşüyo ve midem ağlıyor gibi yoksa hiç aklımda yoktu yani gebelik

Tamam da en baştan kondom ile korunma varda gebelik tabi ki olmaz niye kafanız karışıyor anlamadım

Kondomla korunmuyorum ki hiç bişey kullanmıyoruz sadece eşin kendini çekiyo yanlış aktardıysam kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…